Αισθηματικές Προβλέψεις του Σαββάτου!! Παλιοί Έpwτες «Φουντώνουν» Ξαφνικά για Αυτά ζώδια

0
461

Αισθηματικές Προβλέψεις του Σαββάτου!! Παλιοί Έpwτες «Φουντώνουν» Ξαφνικά για Αυτά ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Τι μας ετοιμάζει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Ο Ερμής που είναι σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα και η αποψινή ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο, δημιουργούν έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια….

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 28/7

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί για τον Αύγουστο: Επιτέλους Αλλαγές & Νέοι Έpwτες για Αυτά τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δυναμική θα είναι η διάθεσή σας, θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές, γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, το ελκυστικό άτομο που θα γνωρίσετε σε τυχαία χρονική στιγμή, θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα εμφανιστούν καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες εpwτικές σας καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματα σας, τις φοβίες σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από εμμονές και ζήλειες. Προχωρήστε σε αυτή την ψυχική ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για το εpwτικό σας μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τραγικός Επίλογος: Νεκpά τα Δίδυμα Κοpιτσάκια, Αγκαλιά με τον Παππού και την γιαγιά τους- Δείτε φωτό

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Σήμερα δε θα είστε σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές ερωτικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Θα εμφανιστείτε επιλεκτικοί ως προς τα θέματα συζητήσεων σας, ωστόσο εντελώς τυχαία θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με εpwτικό πρόσωπο. Τολμηρή συζήτηση με άτομο που διεκδικεί μερίδιο στην εpwτική σας ζωή, θα βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη ανταγωνιστική θα κάνει τη στάση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Ίσως να εμφανιστεί κάπως κουρασμένη η ψυχολογία σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους ερωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας ανοίξει την καρδιά του φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις που θα έχουν εpwτική εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Το «Ματωμένο Φεγγάρι» Φέρνει XAOΣ στην Ελλάδα!! Μεγάλη Προσοχή ΑΥΤΑ τα 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ενδέχεται η στάση σας να είναι ωμή και άκαμπτη, δεν αποκλείεται με το εpwτικό σας ταίρι να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις και πεισματικές συγκρούσεις κυριαρχίας. Αν δε θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας, τότε προσπαθήσετε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας. Ένα ευχάριστο εpwτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα συμβεί απρόοπτη συνάντηση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να δείτε τις προσωπικές και ερωτικές σας υποθέσεις με δυναμισμό και σοβαρότητα, ίσως να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην εpwτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την διορατικότητα σας με αποτέλεσμα να επιτύχετε στις εpwτικές σας επιδιώξεις, σήμερα θα γυρίσετε υπέρ σας κάποιες αρνητικές ως τώρα καταστάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει μια συγκεκριμένη εpwτική σας υπόθεση κι αν υπάρξει λεκτική σύγκρουση, να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει. Θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση του πρόσωπο, που προσπαθούσε να φέρει εμπόδιο στα εpwτικά σας σχέδια, απελευθερώνεστε από δυσκολίες και αρνητικές παρεμβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Φωτιά Μάτι: Άγριο «Κράξιμο» στον Ρέμο! «Κρύψε το Πρόσωπο σου από Ντροπή»

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις, με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την εpwτική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο εpwτικό σας ταίρι, θα εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα κυριαρχίας, δε θα λείψουν σκηνές ζήλειας. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ώριμη και σοβαρή θα είναι η σκέψη σας, θα αποφύγετε πράξεις σπασμωδικές ή επιπόλαιες. Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας εpwτικής αρχής, σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει σε δυναμικές προσεγγίσεις. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες εpwτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε, θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε ανασφάλεια, προσοχή σε σκηνές ζήλειας. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας. Θα προκύψει συνάντηση που δεν αποκλείεται να ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας φανεί δελεαστική η καινούργια ερωτική πρόταση που θα σας κάνουν και σε περίπτωση που αποφασίσετε να τη δεχτείτε, σας αποκαλύπτω πως θα έχει μεγάλη επιτυχία, θα γίνει σταθερή σχέση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Για εσάς που έχετε δεσμό, ίσως να υπάρξουν κάποια συμβάντα εκνευρισμού, ωστόσο αν αποφύγετε τις υπερβολές και τα έντονα λόγια θυμού, τότε θα γλυτώσετε από κόντρες και καβγάδες.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε βαθιές εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση σε στάσιμες εpwτικές καταστάσεις. Η συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικό θα φέρει θερμή κατάληξη και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις. Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές κινήσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καθυστερήσεις… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...