Αισθηματικές Πρoβλέψεις Του Σαββάτου! Παλιές Αγάπες «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
10481

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Του Σαββάτου! Παλιές Αγάπες «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα ευνοήσει απόλυτα τα αισθηματικά μας. Ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Οι πλανητικές όψεις φέρνουν άπλετη αυτοπεποίθηση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Φρόντισε μόνο, να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην παρασυρθείς από επιπόλαιες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι Πιο «ΙΣΧYΡΕΣ» Καpμικές Σχέσεις Αvάμεσα Στα 12 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί.

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 11/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, στόχος σας θα είναι η αλλαγή, επιθυμία σας η περιπέτεια. Θα κάνετε οτιδήποτε περνά από το χέρι σας προκειμένου να ξεφύγετε από καταστάσεις ανίας και ρουτίνας.

Είστε χαρακτήρες που δεν αντέχετε το βαρετό και το μονότονο, η τύχη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα προκαθορισμένα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, πολύ εύκολα θα βρείτε τον εpwτικό σας στόχο, σήμερα θα προκύψει ολοκαίνουρια γνωριμία!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας για τολμηρή δραστηριότητα, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει. Εσείς οι εpwτικά μόνοι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, προσπαθήστε οι προσεγγίσεις σας να γίνουν με τρόπο διακριτικό και συμαζεμένο.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, η γοητεία σας θα ανοίξει προοπτική νέας εpwτικής γνωριμίας. Εσείς που έχετε ταίρι, σήμερα η σχέση σας θα περάσει σε νέο στάδιο.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά τον χρόνο.

Σήμερα ίσως να εμφανίσετε τάση φυγής, θα σας κυριεύουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεση σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με ελκυστικό άτομο, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο εpwτικό ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αντiθεση Σελήvης Με Αφρoδίτη ΑΠ0ΨΕ Φέρνει Aνατρoπές: Φτάνουν Νέοι «ΔΥΝΑΜΙΚ0Ι» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα ανανεώσει την διάθεση σας, θα εισχωρήσει μέσα σας δυναμικότητα και αισιοδοξία. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα προβείτε σε ενέργειες με στόχο να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις, ίσως να διακόψετε τις επαφές σας με πρόσωπο που σας απογοήτευσε.

Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις που θα λύσουν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση που αναζητάτε δέσμευση το κλίμα θα είναι ευνοϊκό. Για τους εpwτικά μόνους καταφθάνει ευχάριστη εpwτική έκπληξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν καινούργια εpwτικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε άνευ αναστολών.

Σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, σωστή θα είναι η απόφαση σας να το προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην εpwτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη εpwτική κατάληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, κινητικότητα και ζωηρές διαθέσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από τα δεσμά του κατεστημένου σας, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να προβείτε σε πράξεις ασυνήθιστες.

Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις εpwτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα σας έρθει στο πιάτο, ακολουθήστε τα συμβάντα και μείνετε πιστοί στις επιθυμίες σας. Για θέματα δέσμευσης θα υπάρξει απρόοπτο θετικό άνοιγμα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει μια ελαφριά διάθεση για φιλοσοφία, πρόθυμοι θα είστε να αποδράσετε μέσω ονειροπολήσεων. Θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, κατά πάσα πιθανότητα θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές με το ταίρι σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ξαφνική πρόταση για ταξιδάκι, δεχτείτε την θα καταφέρει να σας ανανεώσει!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, ζωηρή η ερωτική σας στάση. Βάζετε φρένο στο καθιερωμένο και στο συνηθισμένο, στόχος σας θα είναι να πειραματιστείτε, δεν θα αρνηθείτε να βάλετε την καρδιά σας σε δοκιμασίες.

Θα σας δοθεί ευκαιρία να αξιοποιήσετε την γοητεία και την ελκυστικότητα σας, σήμερα πριν κλείσει το 24ωρο θα συμβεί καινούργια εpwτική γνωριμία. Ανταποκριθείτε στα γεγονότα με αυθορμητισμό, ωστόσο προσοχή στις υποβολές και τις ακρότητες.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγείτε από τη στασιμότητα, θα προκύψει νέο ερωτικό ξεκίνημα. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα περάσετε σε εξομολογήσεις, θα έχετε τη διάθεση να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς ταμπού ή ανασφάλειες.

Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να κυνηγήσετε την περιπέτεια γι αυτό θα ανταποκριθείτε θερμά στην πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο, που θα σας δείξει άμεσα την έλξη του για εσάς!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή όψη, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα χωρισμού. Θα διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε καινούργιες συναισθηματικές και ερωτικές δοκιμασίες.

Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εξωτερικής εμφάνισης. Σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές πράξεις, για εσάς τους εpwτικά ελεύθερους θα δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικές αλλαγές θα προκύψουν σήμερα. Μάλλον θα αλλάξει πλεύση η καρδιά σας, νέα κατεύθυνση θα δώσετε στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις και θα προβείτε σε τελεσίδικες πράξεις, είτε χωρισμού, είτε επανασυνδέσεις.

Στο ταίρι σας δε θα επιτρέψετε να δημιουργήσει πιεστικές ή αγχωμένες συνθήκες. Τυχαία συμβάντα και συμπτώσεις θα σας ανοίξουν δίοδο να περάσετε σε καινούργιες εpwτικές διεκδικήσεις. Προμηνύεται καινούρια ερωτική γνωριμία, νέα αρχή!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων εpwτικών περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση.

Δυνατό εpwτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια ερωτική κατεύθυνση. Αλλάζουν τα εpwτικά σας δεδομένα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...