Οι Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «Φoυvτώvει» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

0
3766

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «Φoυvτώvει» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτό το σαββατοκύριακο θα ευνοήσουν απόλυτα τα αισθηματικά μας, αφού η επικοινωνιακή μας δεινότητα, αλλά και η πρωτοτυπία θα ενισχυθούν, θα γίνουμε πιο….

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα –

για όσους βέβαια έχουν τη δυνατότητα – μια κοντινή απόδραση στη θάλασσα, που όχι μόνο θα μας χαλαρώσει, θα μας ξεκουράσει και θα μας διασκεδάσει, αλλά θα… φουντώσει και το πάθος, ανεβάζοντας τη libido στα ύψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Oλική Mεταμόρφωση»: Την Ξανθιά Τoυ GΝΤΜ, Σήμεpα Θα Τηv Ζήλευαv Mέχρι & Οι Nικήτpιες (Ρics)

Παράλληλα, το Σάββατο ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης, αλλά και του Νερού. Η όψη του Σαββάτου μας βοηθά να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, να κινηθούμε με διπλωματία και να νοιώσουμε ασφάλεια στα αισθηματικά μας, ενώ και μια σχέση που ξεκινά τώρα, θα χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα και τη λογική.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να γεννηθούν και κάποιες σχέσεις με διαφορά ηλικίας! Η Κυριακή είναι εδώ για να μας βοηθήσει να οργανωθούμε για την εβδομάδα που έρχεται και να μπούμε πιο ομαλά στην γνωστή μας καθημερινότητα, ξεφεύγοντας από τις… υπερβολές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Toυ Σαββάτου! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «Αvατρέπει» Καvόνες Σε 4 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10 με 11/7/2021

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Κριαράκι, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το Σάββατο ανεβάζει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία, αλλά και τον αισθησιασμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μια κοντινή εξόρμηση στη θάλασσα ή απλά μια δροσερή μπύρα σε ένα όμορφο, καλοκαιρινό σκηνικό, είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό και η κατάληξη της βραδιάς θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο… κρεββάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, το βράδυ του Σαββάτου μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! Και φυσικά, αυτή η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, γι’ αυτό φρόντισε να την… αξιοποιήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή αγαπημένο μου Ταυράκι, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Παράλληλα, οι όψεις της μέρας σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καυγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε καλά, είναι να μείνετε μέσα το βράδυ του Σαββάτου και να χαλαρώσετε αγκαλιά στο… κρεβάτι ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, το βράδυ του Σαββάτου καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις πιεστικός/ή απέναντι σε κάποια από αυτές, γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Φυσικά, από το απόγευμα της Κυριακής ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου! Έτσι, δεν θα μείνεις ούτε εσύ παραπονεμένος/η, με τις κατακτήσεις που θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nόμιζαv Πως «Avέβασε» Mια Aπλή Selfie Mε Tην Φiλη της! Μoλις Tην Πpόσεξαν Kαλύτεpα, Kάλεσαν Aμέσως Aστυvομία (Pic)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αυτό από τη μία είναι καλό για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, καθώς θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας δώσουν τροφή για συζήτηση ακόμα κι όταν θα μείνετε μόνοι, γεγονός που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο… κρεββάτι σας, όπου ιδιαίτερα την Κυριακή, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!

Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να… χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει ερωτικά, γεγονός όμως που δεν θα εκτιμηθεί και μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις! Γι’ αυτό μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και κράτα το φλερτ σε… κόσμιο επίπεδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου,αγαπημένε μου Καρκίνε, γεγονός που ίσως να σε αναγκάσει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το πορτοφόλι σου σε τάξη! Έτσι όμως ίσως να προκαλέσεις την αντίδρασή του, καθώς θα διεκδικήσει λίγο από το χρόνο σου. Μην του τον αρνηθείς, αλλά φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ώστε να μην νοιώθεις ανασφάλεια!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται αυτό το σαββατοκύριακο να συναντήσεις… τον έρωτα της ζωής σου, ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα παθιαστείς μαζί του! Ωστόσο, καλύτερα να μη δείξεις από την αρχή τον ενθουσιασμό σου, αλλά να το… παιδέψεις λίγο και να κρατήσεις ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου, ώστε να τραβήξεις και το δικό του ενδιαφέρον και να το αναγκάσεις να σε πλησιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eυχάριστα NΕΑ Για Βλάχo-Τριανταφυλλίδου: To Ανακοivωσαν Δημόσια & Έπεσαν «Bρoχή» Oι Eυχές (Pic)

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που θα σου πρότεινα να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου, αγνοώντας τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα του καυγά!

Υπάρχει όμως και ο δεύτερος δρόμος: Να αξιοποιήσεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, για να… αποπλανήσεις το ταίρι σου και να περάσετε ένα άκρως αισθησιακό και παθιασμένο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην το παρακάνεις και μη γίνεις πιεστικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο και τον τρόπο τους! Όλα αυτά βέβαια μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί μετά θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, γιατί θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντας το ευτυχισμένο!

Αλλά εξίσου χρήσιμη θα αποδειχτεί η διαίσθησή σου και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα πιάνεις “στον αέρα” τις διαθέσεις της κάθε νέας γνωριμίας που σε πλησιάζει κι έτσι θα ξέρεις πού να ρίξεις τα “βέλη” σου, αποφεύγοντας τις… χυλόπιτες! Ωστόσο, είτε έχεις σχέση είτε όχι, από το απόγευμα της Κυριακής χρειάζεται προσοχή, γιατί η τονισμένη αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αλαζονική συμπεριφορά, που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν προωθεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις… Ρίξε τους τόνους λοιπόν, και να θυμάσαι πως… τίποτα δεν είναι δεδομένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi Για NEΑ Σελήvη Ιουλiου: Εpwτικές Επιστpοφές Θα «Αvαστατώσουν» Το Παρόv Σε 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και ότι στα σχέδιά σου είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου, ενδεχομένως σε κάποια κοντινή ή μακρινή παραλία! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας! Άσε που θα έχετε νέα θέματα για συζήτηση, όταν θα μείνετε μόνοι!

Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, σου εξομολογηθεί ότι έχει… βαθύτερα αισθήματα για σένα! Αν κι εσύ νοιώθεις κάτι αντίστοιχο, μη διστάσεις να προχωρήσεις μαζί του. Όπως και να έχει πάντως, το σαββατόβραδο προβλέπεται συναρπαστικό! Το βραδάκι της Κυριακής ίσως να νοιώσεις μια κούραση κι έναν εκνευρισμό, οπότε άρπαξε την ευκαιρία για να μείνεις μέσα και να οργανωθείς για την εβδομάδα που έρχεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αν και μάλλον όχι για τα αισθηματικά σου, αφού προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου απ’ έξω, αφού μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα ή να σου δώσει κάποιες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια! Και… σκέψου το πονηρά: αν σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, θα σου μείνει χρόνος να του αφιερώσεις και να… καλοπεράσετε! Έτσι κι αλλιώς βέβαια, από το απόγευμα της Κυριακής, είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρείς την ερωτική σου διάθεση και το κρεββάτι σας προβλέπεται να παίρνει… φωτιά!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ τα φλερτ δεν θα λείψουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο, αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι το απόγευμα ή το βράδυ της Κυριακής για να προσεγγίσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σαφώς περισσότερες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Σελήνης Με Ουραvό MΑΣ ‘Κpύβει’ Αvατρoπές: Mετά Από Καιpό «ΤYXΗ» Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, αγαπημένε μου Τοξότη, είναι σίγουρο ότι τα αισθηματικά σου θα πηγαίνουν… περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που σου χαρίζει η μέρα, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου, όπως μια κοντινή εκδρομή ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια βόλτα στη θάλασσα, που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!

Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, “επικοινωνία” είναι η λέξη-κλειδί! Μια εκ βαθέων συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις ερωτευμένος/η, όμως μη βιαστείς να επενδύσεις, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! Όλα αυτά βεβαίως μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί μετά στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά θέματα και στη ρουτίνα της καθημερινότητας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το Σάββατο η γνωστή σου αντικειμενικότητα μάλλον θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στον… συναισθηματισμό! Ωστόσο, οι σκέψεις σου ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες, αφού θα μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου σε όλους τους τομείς και να κάνεις τον απολογισμό σου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση. Να θυμάσαι όμως, πως ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο… κρεββάτι με το ταίρι σου και όχι καυγαδίζοντας μαζί του για ασήμαντες αφορμές!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αντί να μείνεις μέσα μόνος και να κλαις τη… μοίρα σου, καλύτερα να βγεις και να διασκεδάσεις με φίλους! Να ξέρεις πως ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θες δεν θες! Και βεβαίως, από την Κυριακή το απόγευμα το σκηνικό αλλάζει άρδην και ξαναφέρνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου! Αξιοποίησέ τες, για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου ή για να προσεγγίσεις δυναμικά το άτομο που σου αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλαμε, αγαπημένε μου Υδροχόε, να περιγράψουμε το δικό σου σαββατοκύριακο με δυο λέξεις, θα λέγαμε “πάθος και… ξεφάντωμα”! Μια υπερβολή θα χαρακτηρίζει κάθε σου ενέργεια σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά επειδή εδώ μας ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα αισθηματικά σου, ένα έχω να σου πω: Το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά αυτό το σαββατόβραδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα κάνεις βήμα χωρίς το ταίρι σου, θέλεις να το έχεις δίπλα σου συνεχώς, ενώ κι εκείνο δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι, γεγονός που αναζωπυρώνει τη φλόγα της αγάπης σας και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, το σαββατόβραδο δεν μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς! Η παρουσία σου γίνεται αισθητή όπου κι αν βρεθείς, και μπορείς να σαγηνέψεις και να αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι! Και βεβαίως, το ίδιο σκηνικό θα κυριαρχεί μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί θα ενισχύσει την ευαισθησία σου, αναγκάζοντας σε να κλειστείς κάπως στον εαυτό σου, για να κάνεις έναν απολογισμό!

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ψαράκι, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά ο δυναμισμός σου είναι ανεξάντλητος και θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα βρεις και χρόνο να αφιερώσεις στην αισθηματική σου ζωή, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος/η ίσως να χρειαστεί να υποστείς τη γκρίνια του/της συντρόφου σου, που μάλλον είχε διαφορετικά σχέδια για το διήμερο, που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει επειδή εσύ έχεις δουλειές, όμως και πάλι θα καταφέρετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε καλά! Άλλωστε κι εσύ θα τον/την αποζημιώσεις για την υπομονή και την ανοχή του από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, που θα του αφιερωθείς αποκλειστικά!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα απολαμβάνεις το φλερτ, ενώ νέες γνωριμίες θα προκύπτουν όπου κι αν βρεθείς! Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει, το βράδυ της Κυριακής σου χαρίζει όλα τα φόντα για να το σαγηνέψεις και να το… αποπλανήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...