Aισθηματικές Προβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου: Ξαφνική Επαvασύνδεση «ΞΥΠΝΑ» Αναμνήσεις Για 5 Ζώδια

0
4002

Aισθηματικές Προβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου: Ξαφνική Επαvασύνδεση «ΞΥΠΝΑ» Αναμνήσεις Για 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτό το σαββατοκύριακο θα ευνοήσουν απόλυτα τα αισθηματικά μας, αφού η επικοινωνιακή μας δεινότητα, αλλά και η πρωτοτυπία θα…

Αυτό το διήμερο, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επαγγελματική και κοινωνική

αναγνώριση, κι αυτό ίσως να αφήσει τα αισθηματικά μας σε δεύτερη μοίρα, καθώς το Σάββατο, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και διαπληκτισμούς. Το Σάββατο θα στρέψει την προσοχή μας στα δημιουργικά σχέδιά μας, αποφορτίζοντας την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι ΠΙΟ «Ισχυρές» Kαρμικές Σχέσεις Avάμεσα Στα 12 Ζώδια

Από την άλλη, η Κυριακή, ενισχύει τις επαγγελματικές φιλοδοξίες μας, όμως ταυτόχρονα μας κάνει πιο… διεκδικητικούς και στον αισθηματικό τομέα, ενώ παράλληλα ανεβάζει τη libido και τον αισθησιασμό, ιδιαίτερα των ζωδίων της Γης και του Νερού. Όσο για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αυτή την Κυριακή δεν αποκλείεται να νοιώσουν μια πίεση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να θελήσουν να αποδράσουν, αναζητώντας μια αίσθηση ελευθερίας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τις σχέσεις τους, καθώς θα γίνουν πραγματικά… απρόβλεπτοι…

Οι Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12 με 13/3/2022

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Κριάρι, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η κοινωνική σου προβολή. Όμως, μέσα σε όλα αυτά εσύ θα βρεις το χώρο και το χρόνο να… στριμώξεις και τα αισθηματικά σου, αφού αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξεσηκώσει και να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα την Κυριακή. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για… συναισθηματική αποκατάσταση!

Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η. Μπορεί το ταίρι σου να σου γκρινιάξει λίγο, επειδή δεν θα του δώσεις όσο σημασία θα ήθελε, αλλά αυτή η γκρίνια θα είναι το… αλατοπίπερο, αφού θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση ανάμεσα σας! Ιδιαίτερα την Κυριακή θα το αποζημιώσεις πλήρως, αφού το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε! Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, που αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις την απόφαση να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αφεθείς! Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι καυτό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον. Πέρνα καλά, ζήσε τις στιγμές, αλλά μέχρι εκεί!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διήμερο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, να την βελτιώσεις και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με το ταίρι σου, αρκεί να παραμερίσεις μια καχυποψία που μπορεί να νοιώθεις! Αν τα καταφέρεις, η σχέση σου θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και θα απογειωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Eρμής Πέρασε Στους Ιχθείς & ΜΑΣ Φέρνει Ανατροπές: Το Ερwτικό Παρελθόv «Εισβάλει» Στο Παρόν Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα στη διαχείρισή τους συναισθήματα αυτό το σαββατοκύριακο! Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι και από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Όλα αυτά μαζί αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Καλό θα είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις τη λογική σου, αλλά και τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σου, ώστε να μην προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου κάθε είδους.

Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος/η, ιδιαίτερα το Σάββατο καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη βλέπεις με… μισό μάτι τα άτομα που σε πλησιάζουν και σε φλερτάρουν, αν θέλεις να αποκατασταθείς επιτέλους! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μετατρέψεις την ένταση που νοιώθεις σε… ερωτικό πάθος και να την εκτονώσεις στο κρεββάτι, είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Πίστεψέ με, θα περάσεις πολύ καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα και επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου, αγαπημένε μου Καρκίνε! Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματα σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Η επικοινωνία δεν θα είναι και πολύ εύκολη την Κυριακή. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το πάθος σου θα είναι έντονο, οπότε αντί να καθίσεις να αναλωθείς σε σκέψεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλύτερα να… συγκρουστείς μαζί του στο κρεββάτι, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και αντί να φέρεις μια ρήξη, θα μπορέσεις να κάνεις το δεσμό σου ακόμα πιο ισχυρό!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως η Κυριακή ενισχύει τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Αυτό το διήμερο λοιπόν, μην μείνεις μέσα! Πάρε τους φίλους σου και βγες να διασκεδάσεις. Είναι σίγουρο ότι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Άσε στην άκρη τη γνωστή καχυποψία σου και… δεν θα το μετανιώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η ΝΕΑ Σελήvη Στον Καρκίνο & Φέρνει Αλλαγές! Γυρίζει Ο «Τροχός» Σε Έρwτα-Χρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένο μου Λιονταράκι! Το Σάββατο μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν την επίλυσή τους, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις!

Την Κυριακή ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, γενναιόδωρο και… βασιλικό εαυτό σου, αποζημιώνοντας το ταίρι σου στο έπακρο! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, μάλλον το Σάββατο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που δεν θα έχεις διάθεση ούτε για εξόδους, ούτε για διασκεδάσεις, ούτε για φλερτ! Την Κυριακή όμως όλα αλλάζουν, ανακτάς τη γοητεία και την ακτινοβολία σου και… ορμάς να κατακτήσεις τα πλήθη! Και τα καταφέρνεις μια χαρά, γοητεύεις, γοητεύεσαι και… αποπλανάς όποιο πρόσωπο μπει στο ερωτικό σου… στόχαστρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, είσαι έτοιμος να ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα την Κυριακή! Η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι, μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί! Κι αυτό είναι μια χαρά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Για σένα το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως ερωτικό και δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα αποφασίσεις να περάσεις μαζί του τις ρομαντικές, δροσερές βραδιές της άνοιξης που μπαίνει σιγά σιγά!

Όμως, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην υποκύψεις στους πειρασμούς! Το ταίρι σου είναι εκεί, δίπλα σου, και τα βλέπει όλα, οπότε αν δεν θέλεις να το χάσεις για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, καλύτερα να εκτονώσεις την ερωτική σου διάθεση μαζί του και να μην… ξενοκοιτάς! Έτσι, και τέλεια θα περάσεις, και θα αναζωπυρώσεις την αγάπη μεταξύ σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Άρη ΜΑΣ Φέρνει Χαμόγελα: Επιτέλoυς «Γυρίζει» Ο Τροχός Σε Έρwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο παραπονιάρης/α, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… αναδρομικά. Όμως, ο ρόλος του θύματος δεν σου πάει καθόλου και το ξέρεις, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσεις το διήμερο άσε το παρελθόν εκεί που είναι και δες το μέλλον, όπως κάνεις πάντα! Πάρε το ταίρι σου, βγείτε να διασκεδάσετε και λύσε κάθε διαφορά και διαφωνία που έχεις μαζί του στο κρεββάτι. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην αφήσεις την ευαισθησία σου να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στα φλερτ που θα σε πολιορκούν, και φυσικά μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Άλλωστε, την Κυριακή, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ακαταμάχητη γοητεία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου. Έτσι, υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Ή θα αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς με το ταίρι σου, προβάλλοντας τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του, ή θα αποφασίσεις να εκτονώσεις τον συναισθηματισμό σου αποφεύγοντας τις σοβαρές συζητήσεις και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα κάνει το κλίμα μεταξύ σας ιδιαίτερα αισθησιακό και θα βγάλει από τη σκέψη σου κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματά του! Στο χέρι σου είναι και φυσικά, η δική μου συμβουλή είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο!

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις πως κάτι αντίστοιχο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κλειστείς μέσα και να… κλαις τη μοίρα σου που δεν έχεις ένα πρόσωπο να σε συντροφεύει τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται. Όμως, μπορείς να πάρεις και τα αγαπημένα σου φιλαράκια να βγείτε να διασκεδάσετε, και να αφεθείς στα φλερτ που θα πέφτουν βροχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί Για Σύνοδο Ήλιου-Δία: Aλλάζουν «ΟΛΑ» Σε Ερwτικά & Χρήμα Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το Σαββατοκύριακο, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο στα αισθηματικά, γιατί η Κυριακή ξυπνά τον… επαναστάτη μέσα σου. Όχι βέβαια πως… κοιμόταν και βαθιά, αλλά τώρα θα σε χαρακτηρίζει μια αντισυμβατική διάθεση, που αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου και να το κάνει να νοιώσει ανασφάλεια για τα αισθήματά σου!

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο ναι μεν θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα φέρει γύρω σου φλερτ και νέες γνωριμίες, όμως εσύ μπορεί να κάνεις τη… χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες με την παρορμητική σου στάση! Ευτυχώς που οι θετικές όψεις του Σαββατοκύριακου σε βοηθούν να ξαναβρείς το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σου, κι αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σου ανανεώνοντας την, ή φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών αν είσαι αδέσμευτος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λάμπεις και… το ξέρεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε, θα σε πολιορκούν και δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Βεβαίως, το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει στις επιλογές σου.

Όσο για σένα που έχεις ήδη ταίρι, το Σάββατο θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε ακόμα πιο κοντά, εκδηλώνοντας το ρομαντισμό αλλά και το… πάθος σας! Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως και ενισχύει την καχυποψία σου. Αν θέλεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα του Σαββάτου και να μην χαλάσεις τη μέρα σου (και τη μέρα του/της συντρόφου σου), μην αρχίσεις τις… ανακρίσεις, δε θα σου βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, σε βοηθά να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Μάλιστα, η Κυριακή ενισχύει και τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν.

Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τα απωθημένα και τις διαφωνίες του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή! Άλλωστε την Κυριακή, είτε έχεις σχέση είτε όχι η μέρα σου προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή, αλλά με ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο, που θα σε αναζωογονήσει!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένο μου Ψαράκι, αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ενισχύσει τις φιλικές σου σχέσεις και την… κοινωνική σου δικτύωση. Αυτό το διήμερο λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω! Όμως, το Σάββατο καλό θα είναι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ σας! Αν το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια μαζί του, αφού η διάθεση και των δυο σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική και αισθησιακή και μπορείτε να περάσετε πολλές φλογερές στιγμές πάθους!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο μέσα από το φιλικό σου κύκλο αναδύεται ένας… μεγάλος έρωτας, που έρχεται για να μείνει! Ωστόσο, μη βιαστείς να τον διατυμπανίσεις στο περιβάλλον σου, καλό θα είναι το πρώτο διάστημα να τον κρατήσεις κρυφό για να μην σου τον… ματιάσουν… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...