Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «ΞYΠΝΑ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

0
3783

Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «ΞYΠΝΑ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Ένα σαββατοκύριακο που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο θα είναι αυτό, φίλες και φίλοι. Το Σαββάτο ενισχύει το συναίσθημα, τον αισθησιασμό, το… μυστήριο, αλλά και την καχυποψία στα αισθηματικά μας…

Το πρώτο διήμερο του Δεκέμβρη, ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους, καθώς

υπερισχύει μια συμβιβαστική διάθεση, ενώ οι αντιπαραθέσεις τείνουν να… βγουν από το κάδρο, αφού κάθε διένεξη λύνεται μέσω της… διπλωματικής οδού! Βεβαίως, το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό κι ένα αίσθημα απογοήτευσης, όμως θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και… ρωγμές στις σχέσεις.

Παράλληλα, οι αστρολογικές όψεις της Κυριακής από τη μια ανεβάζουν τη libido, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσουν δύσκολα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, φέρνοντας και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι μας. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού κι ενισχύουν την επαναστατική και ανατρεπτική τους διάθεση, γεγονός που θα μπερδέψει το ταίρι τους και θα του δημιουργήσει ανασφάλεια…

Οι Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3 ως 4/12/2022

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, αγαπημένο μου Κριαράκι, θα σε απασχολούν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και το σαββατοκύριακο σου προβλέπεται… σούπερ! Το Σάββατο, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή!

Το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά λοιπόν, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις με τα… χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία, που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Από το απόγευμα του Σαββάτου, αγαπημένε μου Ταύρε, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μην της το επιτρέψεις! Έχεις τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο γιατί ενισχύει τον αισθησιασμό σου και μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία σου. Έτσι, μπορείς να αμβλύνεις κάποιες διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά!

Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η… κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά κάνεις… θαύματα, ενώ θα νοιώσεις και τη συναισθηματική πληρότητα που έχεις ανάγκη! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’ εσένα. Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις… αβίαστα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το απόγευμα του Σαββάτου, αγαπημένε μου Δίδυμε, ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να “εξουσιάσεις” και να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Όλα αυτά πάντως, την Κυριακή θα είναι παρελθόν, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, όπως και του/της συντρόφου σου άλλωστε, οπότε το κρεββάτι σας εγγυημένα θα πάρει… φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να… ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ξεσηκώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή, αγαπημένε μου Καρκίνε, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια θέματα του παρελθόντος προς επίλυση σε κάθε είδους σχέση σου, που νοιώθεις πως σε καταπιέζει! Ευτυχώς όμως, το Σάββατο θα σε κάνει πιο διπλωματικό/ή και συγκαταβατικό στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους.

Άλλωστε, ο/η σύντροφός σου είναι πρόθυμος/η να σε βοηθήσει να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιονδήποτε τομέα. Αν του ανοιχτείς, θα δεις ότι όχι μόνο να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, αλλά και ότι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Παράλληλα, την Κυριακή, το πάθος μεταξύ σας θα… φουντώσει! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες έξω από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που σε φλερτάρουν να σε πλησιάσουν. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να… σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς.

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, η κοινωνικότητά σου ενισχύεται! Όχι βέβαια πως σε είχε εγκαταλείψει και ποτέ, όμως τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να… αλλάξεις κατηγορία και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου διάθεση, τη γοητεία, αλλά και την συγκαταβατικότητα που σου χαρίζει αυτό το φεγγάρι. Μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν, εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς, θα περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, κράτησέ την για… τα δυο σας! Μια εκδρομή δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και να αναζωπυρώσει τον έρωτά σας! Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια απλή κυριακάτικη βόλτα για καφέ, θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την άλλη όμως, οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου εντείνουν το συναίσθημα, αλλά και τη libido σου! Κι εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις αυτές τις διελεύσεις να σε επηρεάσουν. Θα επιτρέψεις να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας; Ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεββάτι;

Η απόφαση είναι δική σου, Παρθένε μου! Κάτι ανάλογο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και… κεραυνοβόλος έρωτας. Όμως εσύ αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ, μπορεί να αρχίσεις να κάνεις αρνητικά σενάρια με το μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι μία! Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει…

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββάτο, αγαπημένε μου Ζυγέ, έρχεται για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην την τονώσει… περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις αντιδραστικός/ή και απρόβλεπτος/η στη συμπεριφορά σου, γεγονός που δεν θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου. Έτσι, μπορείς να περάσεις μαζί του ένα μοναδικό, αισθησιακό, αλλά και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο, που θα σου δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη αυτό το διήμερο, το νοιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! Όμως, αν συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, μην τα περιμένεις όλα από εκείνο! Δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου, για να μπορέσει κι εκείνο να σε πλησιάσει χωρίς ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας τη λογική σου… περίπατο! Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες! Αντίθετα, την Κυριακή, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει. Απόλαυσέ τα, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για ένα άτομο που μόλις γνώρισες, αλλά μην αφήσεις αυτή την επιφυλακτικότητα να πάρει το πάνω χέρι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το Σαββάτο,, θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες και τσακωμούς, που δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας, ειδικά την Κυριακή!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Ιδιαίτερα την Κυριακή με την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές! Πέρνα καλά και… πού ξέρεις, η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η! Όμως πρόσεξε λίγο, γιατί το άτομο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, μπορεί να σκοπεύει να σου βάλει… τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο!

Όμως, μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου. Άλλωστε, το Σαββάτο, σε… σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Το Σαββάτο, βγες με φίλους, φλέρταρε και πέρνα καλά! Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, για να μην εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το… weekend για σένα, αγαπημένε μου Υδροχόε, ξεκινά από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού στις πρωινές ώρες της μέρας, η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο ανεβασμένη. Την Κυριακή όλα αλλάζουν για σένα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα!

Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δεν θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε! Όμως, το σπίτι σου δεν θα δει ούτε εσένα που είσαι αδέσμευτος/η! Ειδικά την Κυριακή, με την κοινωνικότητά σου και την ανατρεπτική σου διάθεση, θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου, με τους οποίους θα περάσεις τέλεια! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις να κάνεις κι άπειρες νέες γνωριμίες, μέσα στις οποίες μπορεί να κρύβεται κι ένα πρόσωπο, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα!

ΙΧΘΥΣ

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει, ευαίσθητε Ιχθύ μου! Από τη μια το Σαββάτο, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλά κι έντονο αισθησιασμό! Παρεμπιπτόντως, ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και έχεις… δυο τρόπους να περάσεις το διήμερο! Τι σημαίνει αυτό; Πως ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις κτητικότητα και ζήλια για το ταίρι σου, που θα φέρει καυγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου libido, για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτή η… δίχως όρια ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! Όπου κι αν βρεθείς, θα σε πολιορκούν τα φλερτ και δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να επιλέξεις το άτομο που θα σου κάνει το… κλικ! Πρόσεξε όμως: πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...