Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
16240

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

H σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια από τα ζώδια…

H σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου

φέρνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας.

Φτάνει καταιγισμός από μηνύματα, νέα και συναντήσεις με παλιούς έpwτες, για τους  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 5/9/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι δημιουργικές, θα υπάρξουν θετικές εpwτικές εξελίξεις. Τηλεφωνήματα και απρόοπτες συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ανοίξτε την καρδιά σας, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα εpwτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν αφορά χωρισμό θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και εντάσεις. Ένα δύσκολο εpwτικό σας ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι δεσμευτική.

Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή εpwτική πορεία.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις.

Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Για εσάς τους εpwτικά μόνους ένα πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Αν αφήστε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια εpwτική σας επιθυμία θα περάσει προς υλοποίηση, τώρα θα ολοκληρώσετε σχέσεις ή επαφές που αφήσατε στη μέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση,

ωστόσο θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο άμεσης επανασύνδεσης. Εσείς οι εpwτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κάτι ευχάριστο σας περιμένει σε απρόοπτη χρονική στιγμή.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις, να επιτύχετε μελλοντική ασφάλεια και δημιουργική εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μοναχικές στιγμές,

θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους, δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας εpwτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε καινούργια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, ρομαντισμό και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην μελλοντική εξασφάλιση.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει εpwτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση, παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η σταθερότητα και όχι η αβεβαιότητα. 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το εpwτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητά σας θα σας κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα.

Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνάντηση και μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα προκύψει οριστική επανασύνδεση!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς. Η ξεκάθαρη στάση σας θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό θέλει να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή. 

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ένα ψυχολογικό βάρος φεύγει από πάνω σας, κλείνουν συναισθηματικές πληγές. Η εpwτική σας σχέση μπαίνει σε περίοδο ισορροπίας, ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες.

Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους μοναχικούς θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας εpwτικής γνωριμίας. Ισορροπημένα λόγια θα υπάρξουν στους διάλογους σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να τακτοποιήσετε ζητήματα, τερματίζοντας παρεξηγήσεις και αδιέξοδα!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, συγκρατημένους θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, στις πράξεις σας θα υπάρχει μεθοδικότητα. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι εpwτικές σας προσδοκίες, θ

α είστε εξοπλισμένοι με ένστικτο και διαίσθηση, θα επιλέξετε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε συνετά πλαίσια. Ο εpwτισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ποικιλοτρόπως θα εκφραστείτε και θα εκδηλωθείτε, ρομαντισμός και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και με θερμή επικοινωνιακή διάθεση.

Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σε ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα. Έρχεται απρόοπτη εpwτική γνωριμία, που θα την αξιοποιήσετε με τρόπο δημιουργικό!

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τι ακριβώς νιώθει και σκέπτεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά.

Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητά σας, ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από λάθος ενέργειες. Η μέρα θα σας κάνει ρομαντικούς και ελκυστικούς, θερμή συνάντηση θα τερματίσει με ευχάριστη κατάληξη…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...