Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Της Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
2287

Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Της Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; H σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί μεγάλο αέρα στα αισθηματικά. Έντονα γεγονότα θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Oργάνωσε όσο μπορείς καλύτερα την ζωή σου σήμερα, για να έχεις την ισορροπία

που θέλεις και η μέρα θα είναι γεμάτη από στιγμές ευχάριστων εκπλήξεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί Για Eξάγωνο Άρη-Κρόνου! Καρμικές «Συvαντήσεις» & Ξαφνικές Επανασυνδέσεις Για 2 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 24/6/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, τώρα θα αναλάβετε ρίσκα, θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες πράξεις, σήμερα θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε.

Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και ευχάριστες συνομιλίες, θα έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε εpwτικά. Η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και θερμή, ωστόσο, ενδεχομένως να απορρίψετε πρόσωπο από το παρελθόν!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει κάποιες μικροδυσκολίες στις εpwτικές σας συζητήσεις, η στάση σας θα είναι πεισματική, οι απόψεις σας κάθετες. Μια απρόσμενη πρόταση θα γίνει η βάση για να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος.

Η ευκαιρία να αλλάξετε την εpwτική σας ζωή θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, το αν θα ξεκινήσετε σταθερή σχέση ή όχι θα είναι μία καθαρά δική σας επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αντίο» Στη Μοvαξιά MEΧΡΙ Τον Δεκαπενταύγoυστο: Αυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση ΜEΣΑ Στο Καλοκαίρι

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις, αποφύγετε τον αρνητισμό και την προσκόλληση είτε σε πρόσωπα, είτε σε απόψεις. Στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα και να ξεγλιστρήσετε από καταπιεστικές καταστάσεις.

Σε περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες, σας συμβουλεύω να μην το βάλετε κάτω, θα ξεδιαλύνουν τα σκοτεινά σημεία, θα κλείσετε οριστικά ζήτημα που ρίχνει την ψυχολογία σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εξελιχτούν σε κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα πάρει διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά γεγονότα.

Παίρνετε την απόφαση να αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φρενάρετε την εξέλιξη των γεγονότων. Προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Έλενα Παπαpίζου «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» Light & SΝΙΚ Με Μια Αvακοίνωση-Φωτιά (Pic)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα εpwτικά ρίσκα, ασυνήθιστα τολμηρές θα είναι οι ενέργειές σας.

Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που αισθάνεστε, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές και τις εμμονές. Εσείς οι εpwτικά μόνοι φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σημειωθεί θερμό εpwτικό άνοιγμα. Ξαφνική πρόταση συνάντησης θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης, τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αν είστε σε δεσμό, σήμερα η όψη της ημέρας θα δυσκολέψει τις συζητήσεις με το ταίρι σας, για να μην υπάρξουν μπερδέματα φανείτε ειλικρινείς, προσοχή στις απαιτήσεις σας. Περιορίστε την ανυπομονησία, αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αφρoδίτη Πέρασε Στους Διδύμους & ΜΑΣ Φέρvει Αλλαγές! Χαμογελά Η ΤΥΧΗ Σε Έρwτα-Χρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς, ίσως να σας ωθήσει σε αρνητικές παρορμητικές ενέργειες, το νου σας να μην μετανιώσετε για πράξεις ή αποφάσεις.

Εσείς που αμφιταλαντεύεστε δεν αποκλείεται να πάρετε βεβιασμένα την απόφαση να κλείσετε αρνητικές καταστάσεις ή εpwτικές σχέσεις που ξέρετε πως δε σας βγάζουν πουθενά. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τάσεις ανυπομονησίας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα είναι δυναμικές, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις.

Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, προσοχή στην έκταση που θα δώσετε σε ζήτημα που σας προβληματίζει. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, μη συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας προκατειλημμένα ή πεισματικά. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες, τα λόγια σας διφορούμενα. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο, θα σας ενθουσιάσει το στυλ και η συμπεριφορά του.

Αν ανταποκριθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με προοπτική σταθερής σχέσης. Θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις υπερβολές!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας, θα έχετε τη διάθεση να κάνετε μια ριζοσπαστική στροφή στους εpwτικούς σας στόχους.

Απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δεν αποκλείεται οι χωρισμένοι να διαγράψετε οριστικά το πρώην ταίρι σας και εσείς που είστε σε σχέση να οδηγηθείτε σε δεσμεύσεις. Η συζήτησή σας με εpwτικό πρόσωπο θα φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις, αποφύγετε τον εμμονικό τρόπο σκέψης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να εμφανιστούν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας σχετικά με τη μελλοντική κατάληξη της ερωτικής σας σχέσης.

Σας δίνω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να μην πιέσετε το ταίρι σας, οι βιαστικές αποφάσεις θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η μέρα θα σας δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας θα είναι άστατες. Κάπως βαριά θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, δε θα αισθανθείτε έτοιμοι για τολμηρά βήματα.

Μια συνάντηση που θα συμβεί, θα έχει την προοπτική να αλλάξει την εpwτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει εpwτικά….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...