Aισθηματικές Πpοβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
4072

Aισθηματικές Πpοβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα, μας φέρνει μια παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική διάθεση που ταράζει τα εpwτικά σε κάποια ζώδια.

Ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις προμηνύοντας πως η ημέρα θα είναι διαφορετική.

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου αλλά να μην παρασυρθείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Η Σελήνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο ζώδιο της έξαρσης της τον Ταύρο θα συναντηθεί με τον εκρηκτικό και έντονο Ουρανό και αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές στην ημέρα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 11/12/2022

Κριός

Μάντεψε. Θυμάσαι κάποτε που δεν ανέλαβες δράση σε μια κρίσιμη στιγμή της εpwτικής σου ζωής? Ε λοιπόν σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το σωστό σε μια παρόμοια κατάσταση.

Στην πραγματικότητα θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τον ίδιο παλιό φόβο, αλλά αυτή τη φορά θα ακολουθήσεις την καρδιά σου με ένα τρόπο που δεν μπορούσες παλιότερα. Με την υπέρβαση αυτού του παραδείγματος, στο ρομαντικό σου κόσμο, είσαι σε θέση, μια ιδιαίτερη εpwτική σχέση να την πας στο επόμενο επίπεδο γιατί τώρα τίποτε δε σε σταματάει.

Ταύρος

Παρά το γεγονός πως θες να πεις κάτι ,φωνάζοντας με όλη τη δύναμη των πνευμόνων σου, για να κάνεις τον ερωτικό σου σύντροφο να καταλάβει, ανησυχείς πως θα σε αντιμετωπίσει εξαιρετικά αρνητικά.

Κάνε πίσω, κρατώντας το στόμα σου ερμητικά κλειστό, τουλάχιστον μέχρι να μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Άν καταλήξεις να βρεις το θάρρος να ανοίξεις την καρδιά σου και τα βάλεις στην άκρη τα συναισθήματά σου μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα, από το πώς θα αντιδράσει αυτός που αγαπάς.

Δίδυμοι

Ακριβώς επειδή αντιμετωπίζεις μια περίοδο αυτοαμφιβολίας σχετικά με τα ερωτικά σου, δεν είναι λόγος να αλλάξεις στάση σήμερα. Στην πραγματικότητα εξετάζοντας προσεκτικά τους επαναλαμβανόμενους φόβους σου,

θα δώσεις την ευκαιρία στη λογική σου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι ή όχι. Θα κάνεις μεγάλη χάρη στον εαυτό σου με το να είσαι ειλικρινής, γιατί τότε θα καταλάβεις ξεκάθαρα πώς θα ξεπεράσεις εσένα τον ίδιο.

Καρκίνος

Υπήρξαν στιγμές που δε θα άφηνες τον εαυτό σου να ονειρευτεί κάποιον, από φόβο ότι στοχεύεις πολύ ψηλά. Σήμερα, όμως, επιθυμείς να προβάλλεις κάτι υπέροχο με ρομαντικό ενδιαφέρον, γιατί αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερο έλεγχο στο μέλλον σου, από ό, τι κάποτε.

Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το πραγματικό παθιασμένο ταξίδι απ ‘ό, τι για τον προορισμό: Χρησιμοποίησε τώρα τη φαντασία σου, όχι μόνο για ονειροπόληση, αλλά για να δημιουργήσεις ένα πραγματικό σχέδιο.

Λέων

Το γεγονός ότι ήθελες να είσαι πιο ειλικρινής με αυτόν που αγαπάς, για τα συναισθήματά σου, σημαίνει ότι ίσως θέλεις να είσαι ειλικρινής μαζί του για κάτι από το παρελθόν σου που δεν είσαι υπερήφανος.

Αυτό είναι σημάδι ωριμότητας, επειδή γνωρίζεις ότι δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο τώρα που ήσουν τότε και πιστεύεις ότι ο αγαπημένος σου θα δεχθεί την αλήθεια σου.. η συγνώμη όχι μόνο θα καθαρίσει την ψυχή σου, αλλά έχει τη δύναμη να σας φέρει πιο κοντά.

Παρθένος

Παρά το γεγονός οτι η τωρινή ερωτική σου κατάσταση είναι εντελώς μηδενική με κάποιον από το παρελθόν, ξαφνικά νιώθεις σαν να έχεις πάθει deja vu και όχι με καλό τρόπο. Ίσως η φυσιολογικά καθαρή σκέψη σου να μπερδεύεται από κάποια μικρή μνήμη που περιέχει μεγάλο πόνο και σχετίζεται με μια παθιασμένη εpwτική σχέση από το παρελθόν.

Κάνεις ό,τι μπορείς ν’ απελευθερώσεις τον εαυτό σου από οποιεσδήποτε προσδοκίες αυτό τον καιρό, τουλάχιστον μέχρι να επεξεργαστείς την επιστροφή μιας παλιάς συναισθηματικής πληγής που έχει να κάνει με την αγάπη.

Ζυγός

Είσαι στον πειρασμό να κάνεις κάποιες αλλαγές στα Κυριακάτικα σχέδιά σου,κι αν είσαι σε ερωτική σχέση, ο σύντροφός σου να μην τις εκτιμά αυτή τη στιγμή.

Δεν είσαι συνήθως αυτός που θα αθετήσει μια υπόσχεση αλλά σήμερα τρώγεσαι να κάνεις κάτι που να καλύπτει τις μεγαλύτερες ανάγκες σου. Άν μιλήσεις γι αυτό με τον σύντροφό σου ίσως εκπλαγείς ευχάριστα από την αντίδρασή του.

Σκορπιός

Υπάρχει μια πολύ παιχνιδιάρικη, φανταστική ενέργεια στο κορμί, το μυαλό και την ψυχή σου σήμερα ιδανική για να τη μοιραστείς με το αντικείμενο του πό8ου σου. Η νέα σελήνη από τους ιχθύες,

επηρεάζει τον πέμπτο οίκο σου, της αγάπης και του παιχνιδιού φέρνοντας κάθε είδους ρομαντικό δυναμικό στην αγάπη σας. Απλά σιγουρέψου πως δεν το χαλάς με την επίδειξη υπερβολικού ενθουσιασμού. Μείνε ψύχραιμος.

Τοξότης

Ακόμα κι αν η αγάπη σου κινείται με μεγάλη ταχύτητα αυτή τη στιγμή, βρες ένα τρόπο να αποκτήσεις ηρεμία και ησυχία σήμερα. Σκέψου το σαν μια συμπαντική συμφωνία να κάνεις μια εσωτερική ποιοτική εργασία,

συμπεριλαμβανομένων μερικών στιγμών ονειροπόλησης από το παρελθόν σου. Υπάρχουν πράγματα από το παρελθόν που τώρα τα βλέπεις με καινούργια οπτική επειδή αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, και συμπεριλαμβάνουν και θέματα καρδιάς.

Αιγόκερως

Αν αρχίσεις να κάνεις μεγάλα σχέδια χωρίς να ζητήσεις από το ν αγαπημένο σου τι θέλει να κάνει, προετοιμάσου για μία αντίρρηση σήμερα. Το να είσαι σαφής είναι ένα πράγμα, αλλά η σκέψη είναι άλλη.

Η εύρεση ενός τρόπου επικοινωνίας των αναγκών σου με έναν τρόπο που ακόμα επιτρέπει σε κάποιον που αγαπάς την ευκαιρία να δώσετε ανατροφοδότηση είναι ένας σοφός τρόπος για να διατηρήσετε την ειρήνη στη ερωτική σας σχέση αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Δεν είναι διασκεδαστικό όταν ο σύντροφός σου αποφασίσει να σου πει κάτι, που πρέπει ήδη να ξέρει, πως θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση σήμερα, αλλά αντί να δώσεις μια γρήγορη απάντηση για να δείξεις την ενόχλησή σου,

δώσε χάρη σ’ αυτόν που αγαπάς γιατί αλλιώς μπορεί να αρνηθείς στον εαυτό σουμια ευκαιρία για ανάπτυξη αυτή τη στιγμή. Σου δίνεται ένα μικρό κομμάτι αλήθειας και ίσως πρέπει να το αγκαλιάσεις από το να το απορρίψεις βιαστικά.

Ιχθύες

Αισθανόμαστε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την αγάπη και τον ρομαντισμό, χάρη σε τρεις πλανήτες και τη σελήνη που κάνουν σύνοδο σήμερα στον Κριό. Αλλά πριν χαρακτηριστούμε αναιδείς, ο οξυδερκής ήλιος από τους ιχθύες σε σύνοδο με τον τραυματισμένο χείρωνα να μας πληγώσει.

Μπορεί προσωρινά να έχουμε ένα όραμα από ένα επώδυνο τραύμα της ερωτικής μας ζωής, μόνο και μόνο για να αντιληφθούμε πως έχουμε τη δύναμη να συγχωρήσουμε, να ξεχάσουμε και να μεταφέρουμε τον ρομαντισμό μας μπροστά…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.