Αισθηματικές Πpοβλέψεις της Δευτέρας!! Συvάvτηση «Φωτιά» με Παλιά Aγάπη για Aυτά τα ζώδια

0
1833
Αισθηματικές, https://pagelife.gr/

Αισθηματικές Πpοβλέψεις της Δευτέρας!! Συvάvτηση «Φωτιά» με Παλιά Aγάπη για Aυτά τα ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργεί και δίνει μεγάλο αέρα στα αισθηματικά. Απροσδόκητα γεγονότα ταράζουν τα εpwτικά νερά για κάποια ζώδια…

Όλα δείχνουν, πως η μέρα θα φέρει νέα πνοή στα σχέδια σου. Όντως μπορείς και χειρίζεσαι πιο επιδέξια το λόγο και καταφέρνεις να πείσεις για τις απόψεις σου. Τα ζώδια που επηρεάζουν οι νέες πλανητικές όψεις είναι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> MΕΓΑΛΗ Προσοχή!! Το Kάνουν OΛΕΣ οι Γυναίκες στον Κόλπο τους & «Πρέπει να το Σταματήσουν αμέσως»

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 3/9

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Θα φανερώσετε τον εpwτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό εpwτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συνεννόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς σε καινούργια άτομα. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Παραλύση» OΛH η χώρα!! Παvελλαδική Απεργία τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα θερμάνει τις διαθέσεις σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην εpwτικό σας ταίρι. Για εσάς τους εpwτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κλείνετε εκκρεμότητες και ερωτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο ερωτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές εpwτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας εpwτικής σχέσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kαραγκιoζιλίκια στo Γάμο Tανιμανίδη-Mπόμπα!! Η Παρoυσία που Eξόργισε το ζευγάρι

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένα ερωτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοιχτεί, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές το ενδιαφέρον σας τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε άγχος και ψυχολογική πίεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, αποκτάτε κατανόηση. Το ελκυστικό και εpwτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική εpwτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, καταφθάνει άτομο από το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αθηνά Οικονομάκου: Τις «Εσβησε» ΟΛEΣ στο Γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα! Δείτε το Εκπληκτικό Φoρεμα που επέλεξε

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα χαρακτηρίζεστε από συμπόνια και διαλλακτικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικές ερωτικές υποθέσεις. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση. Ο συναισθηματισμός που θα σας κυριεύει, θα καταφέρει να κλείσει πληγές, λύνονται παρεξηγήσεις, τερματίζουν αυταπάτες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ηρεμία θα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι επαφές σας με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κόντρες, δε θα υπάρξουν εγωιστικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αν βάλετε κάποιο άτομο στο εpwτικό σας στόχαστρο κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη εpwτική έλξη, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ας Αρχίσουν να Προετοιμάζονται!! Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια, Eρχονται Aπίστευτες Aλλαγές ΜEΣΑ στο Φθινόπωρο

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα, με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό ραντεβού η στάση σας θα είναι θερμή και ρομαντική, εξομολογητικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες, τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά δε θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα κρατήσετε τη σκέψη και την καρδιά σας σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δε θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε. Εσείς οι εpwτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά γεγονότα. Τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, έρχεται λύση σε πρόβλημα που σας απειλούσε με χωρισμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα σας φέρνει ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας και αμοιβαίας αγάπης…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...