Aισθηματικές Πpοβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞΥΠΝΟYΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
14480

Aισθηματικές Πpοβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞΥΠΝΟYΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

H Σελήνη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό, θα ισοπεδωθεί…

Με την Σελήνη στους Ιχθείς, η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη,

ωστόσο πρέπει να γίνει ένας καλός… έλεγχος των συναισθημάτων. Συνομιλίες που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν, είναι καιρός να ολοκληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ΑΠ0ΨΕ Φέρνει Ανατροπές! Φτάνουν «ΞΑΦΝΙΚΕΣ» Επανασυνδέσεις Για Λέοντες, Σκορπιούς & Άλλα 2 Ζώδια

Η Σελήνη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για ενδοσκόπηση, περισυλλογή αλλά και χαλάρωση. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 23/1/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, καινούργιες εpwτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την εpwτική σας ζωή,

εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα κερδίσετε την προσοχή του. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αποκτάτε ζωτικότητα και ανάγκη για ελευθερία κινήσεων, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Τα εpwτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια Κάvουν Μεταξύ Τους ‘ΤΕΛΕΙΑ’ Χημεiα; Με Tο 3ο Ζευγάpι, Θα «ΠEΣΕΤΕ» Aπό Tα Σύvνεφα

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ευδιάθετοι και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας ανοίξει δίοδο προσέγγισης.

Η παρορμητικότητά σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες εpwτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι κουβέντες σας θα είναι τολμηρές και αποκαλυπτικές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρό σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη εpwτική ένωση, που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αντiο» Στην Μοναξιά MΕΣΑ Στο 2023: Τα 3 Ζώδια Που Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Την Φετινή Χpονιά

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε τα καινούργια εpwτικά ενδεχόμενα με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, σήμερα δε θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας.

Δυναμική θα είναι η προσέγγισή σας, θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά, προμηνύεται θερμό ραντεβού!Αισθηματικές, https://pagelife.gr/

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, απελευθέρωση και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα φανείτε προσιτοί, θερμοί και ιδιαιτέρως εpwτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα,

η μέρα θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα και να ξεκινήσετε έναν νέο και κάπως διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση, που καλό θα είναι να μην την απορρίψεις.

                                                                                                                            Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε ευχάριστους ερωτικούς διαλόγους. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος εpwτικής εξομολόγησης, αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα ανοίξουν ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Επανέρχονται παλιά, θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση, ανοίγεται δρόμος σταθερού δεσμού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για καινούργια εpwτικά ανοίγματα, σήμερα θα θελήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και θα το καταφέρετε. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν,

θα φανερωθούν καταστάσεις και αισθήματα που θα λύσουν εμπόδια και φραγμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι πάει μια χαρά, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, κλείνουν υπέρ σας τυχόν αρνητικές ερωτικές υποθέσεις. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί,

αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσάς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει εμπόδιο που σας αποδυνάμωνε! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειές σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό.

Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα εpwτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες προκλήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε εκφραστικοί, παρορμητικοί, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δε θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα εpwτικά συμβάντα που θα προκύψουν.

Θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα ερωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η καινούργια γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής, με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανέμελους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας και οι συζητήσεις σας,

θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Οι εpwτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...