Τον ‘ΓΕIΩΣΕ’ Με 2 Λέξεις Για Το «Δε Μου Mιλάει»: H Απάvτηση ΦΩTΙΑ Αργυρoύ Στον Mουζουράκη Λiγο Πριν Τη Πρεμιέρα Του «The Voice» (Ρic)

0
530

Τον ‘ΓΕIΩΣΕ’ Με 2 Λέξεις Για Το «Δε Μου Mιλάει»: H Απάvτηση ΦΩTΙΑ Αργυρoύ Στον Mουζουράκη Λiγο Πριν Τη Πρεμιέρα Του «The Voice» (Ρic)

Συνεργάστηκαν πριν ένα χρόνο στο The Voice.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πάνος Μουζουράκης για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον νεότερο κριτή του «The Voice». Όπως παραδέχτηκε, ο…

Η αποκάλυψη του Μουζουράκη είχε αφήσει άφωνο το κοινό.

Συνεργάστηκαν πριν ένα χρόνο στο The Voice.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πάνος Μουζουράκης για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον νεότερο κριτή του «The Voice».

Όπως παραδέχτηκε, ο Αργυρός έχει πάψει να του μιλάει, με όσα είπε να είναι άκρως ενδιαφέροντα. Και ο Αργυρός δεν άργησε να δώσει τη βιτριολική απάντησή του…

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης συνεργάστηκαν πριν ένα χρόνο

στο The Voice, που ήταν η πρώτη προσπάθεια του πρώτου να βρεθεί κάπου τηλεοπτικά και να «λυθεί», αφού και ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως ήταν αρκετά μαγκωμένος πριν απ΄αυτή την εμπειρία. Η σχέση των δύο δεν είναι αναγκαίο να έχει φιλικό πλαίσιο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι τραγουδιστές, κινούνται στους ίδιους κύκλους, μια επαφή θα είχαν αναπτύξει.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πριν 2-3 εβδομάδες στο podcast του Σταρόβα ότι ο Αργυρός δεν του μιλάει πλέον, αν και στην αρχή είχαν φιλική επαφή.

«Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά.

Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τώρα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια.

Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Του έδωσα όλες τις πληροφορίες. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος», είχε πει χσρακτηριστικά.

Τώρα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε τον Αργυρό για όσα είπε

ο Μουζουράκης, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Μπορεί να μην είχε πιει καφέ ο άνθρωπος, να μην είχε ξυπνήσει ακόμα».

«Μου το είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, τα λέει καλοπροαίρετα φαντάζομαι ο Πάνος», συνέχισε… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...