9 Σύμβολα που ΔΕN Πρέπει να Aγνοήσεις αν τα Δεις στον ύπvo σου! Πρoσοoχή, αν Δεις «Δόvτι» σημαίνει…

0
1488
σύμβολα, https://pagelife.gr/

9 Σύμβολα που ΔΕN Πρέπει να Aγνοήσεις αν τα Δεις στον ύπvo σου! Πρoσοoχή, αν Δεις «Δόvτι» σημαίνει…

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν τα όποια σύμβολα που βλέπετε στα όνειρα σας;

Τότε η πιθανότητα να βρείτε απαντήσεις σε αυτό το άρθρο είναι πολύ μεγάλη. Ως γνωστόν, για ολόκληρες δεκαετίες μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα όνειρα, η εξήγηση και η σημασία τους….

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο ψυχοθεραπευτής Carl Jung, γνωστός για τα αρχέτυπα και το συλλογικό ασυνείδητο, άρχισε να υποθέτει ότι η αναζήτηση μέσα στα όνειρα ανοίγει μια πόρτα στη συνείδηση και στον κόσμο του πνεύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Όταν ο Θεός θέλει να σώσει έναν άνθρωπο, στέλνει κάποιον να τον αγαπήσει»

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια επιστήμη πίσω από αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια

του ύπνου. Μια ερευνητική ομάδα επιστημόνων στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Νευροεπιστήμης ATR στο Κιότο, της Ιαπωνίας, έχει διερευνήσει τον εγκέφαλο μέσα από μια σειρά εξετάσεων ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τον οπτικό συμβολισμό των ονείρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η χημεία 2 ανθρώπων, φαίνεται απ’ την πρώτη στιγμή»

Κατέληξαν ότι βλέπουμε όνειρα με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε και την ζωή μας όντας ξύπνιοι.

Για να ερευνήσουμε τα όνειρα, πρέπει επίσης να μελετήσουμε πώς συμμετέχουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Είναι τα όνειρα μας μια επανάληψη των οπτικών ερεθισμάτων από εκείνα που καταλαβαίνουμε από τον κόσμο όταν είμαστε ξύπνιοι ή μηνύματα καθοδήγησης από το υπερπέραν. Τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα? Πώς τα αξιολογούμε και τα αναλύουμε για να μας δώσουν μηνύματα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέος Aνάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου!! Aνατρoπές & Eπανασυvδέσεις «Φωτιά» γι’ Αυτά τα 5 ζώδια

Εδώ είναι 9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέψετε:

1. Πετάτε

Τα όνειρα στα οποία βλέπετε ότι πετάτε συμβολίζουν την ανάγκη σας για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Που πάτε; Πως θα πάτε εκεί; Έχετε πρόβλημα να ταξιδέψετε μέσα στη ζωή σας? Τα όνειρα ότι πετάμε καταφέρνουν να φορτίσουν τις μπαταρίες μας όταν ξυπνήσουμε. Υπάρχει ένα αίσθημα ελευθερίας και είμαστε σε θέση να πετύχουμε τα πάντα με τον δικό μας τρόπο.

2. Καταρράκτες

Όταν ονειρευόμαστε νερό, συνήθως μεταφέρουμε την συναισθηματική κατάσταση μας στον νου. Το νερό σημαίνει κάθαρση και αγνότητα. Το να ονειρεύεστε τους καταρράκτες είναι ένα μεγάλο σημάδι. Αυτό αντιπροσωπεύει νέα αρχή καθώς το παλιό ξεπλένεται.

Αν δείτε καταρράκτες στον ύπνο σας, κάντε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις: ο καταρράκτης ήταν μικρός ή μεγάλος? Πως βλέπετε τα προβλήματα στη ζωή σας? Είναι ο καταρράκτης σε ένα σκοτεινό δάσος ή σε μια όμορφη παραλία?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ήταν 8 & Eγιναν… 9: Νεκpός κι Aλλος Ηθοποιός από το από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»

3. Δόντια

Τα όνειρα με τα δόντια είναι πολύ συνηθισμένα. Δεν σχετίζονται όλα τα όνειρα με τα δόντια, με τα γηρατειά. Αν δείτε να τραβάτε κάποιο δόντι για να βγει, αυτό σημαίνει ότι κάτι πρέπει να βγει στην επιφάνεια, ενώ το σάπιο δόντι συμβολίζει έναν εσωτερικό φόβο και άγχος. Το να δεις να πέφτουν τα δόντια σου είναι το πιο τυπικό όνειρο από όλα τα όνειρα που σχετίζονται με τα δόντια. Συνήθως προκαλούνται από νέες καταστάσεις που βιώνουμε στη ζωή μας και μας προκαλούν άγχος: έλλειψη εξουσίας σε μια σχέση, μια νέα δουλειά, ο φόβος την απώλειας, ή ψέμματα που έχουν μείνει κρυμμένα.

Αν δείτε δόντια στον ύπνο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής: Πως νιώθετε με τα δόντια σας? Χρησιμοποιούμε τα If you see teeth in your dreams, ask yourself these questions: How do you feel regarding your teeth? Χρησιμοποιούμε τα δόντια μας για να θρέψουμε το σώμα μας. Πόσο καλά θρέφουμε τη ζωή μας? Είμαστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τον τρόπο ζωής μας?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Δούκισσα Νομικού Αποκαλύπτει τη δίαιτά της: «Έτσι Έχασα ΟΛΑ τα Κιλά της Εγκυμοσύνης Μέσα σε 2 μήνες»

4. 8άνατος

Το να δεις ότι πεθαίνεις στον ύπνο σου είναι πιο συνηθισμένο απ’ότι παραδέχονται οι περισσότεροι. Όσο νοσηρό κι αν είναι, ο 8άνατος συμβολίζει το τέλος από κάτι. Ο 8άνατος είναι το τέλος ενός τμήματος του εγώ μας. Συμβολίζει τον 8άνατο του στρες και του θυμού. Τον 8άνατος μιας κατάστασης. Μια ιδέα πεθαίνει και μια νέα παίρνει την θέση της. Το να ονειρευτείς τον 8άνατο σου μπορεί να είναι μια πτυχή του υποσυνείδητου σου που δουλεύει για να συμβούν μεγάλες αλλαγές στα συναισθήματα σου.

Αν δεις στον ύπνο σου 8άνατο, κάνε στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις: Ήσουν εσύ αυτός που πέθανε? Ήταν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο? Αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι οι κατευθυντήριες γραμμές για την ανακούφιση από μια περασμένη αγάπη για την οποία κάποιος ζητάει ανακούφιση.

5. Φωτιά

Τα όνειρα που περιέχουν μέσα τους φωτιά έχουν πολλαπλές έννοιες ανάλογα

με το περιεχόμενο του ονείρου. Το να δεις φωτιά από μακριά συμβολίζει την επιθυμία και την αλλαγή ενώ το να παίζεις με την φωτιά είναι ένα σημάδι από ριψοκίνδυνες δραστηριότητες. Αν ονειρευτείς ότι ανάβεις μια φωτιά αυτό συμβολίζει τον θυμό που έχει καταπιεστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Nέα Σελήνη του Σεπτεμβρίoυ!! Mεγάλη Tύχη σε Epwτικά-Oικονομικά γι’ Aυτά τα ζώδια

Κάνε στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις: Σπαταλάς πολύ χρόνο από τη ζωή σου «σβήνοντας φωτιές» και βοηθώντας τους άλλους? Αποφεύγεις καταστάσεις που δεν είναι ασφαλείς για σένα;

6. Εγκυμοσύνη

Το να ονειρευτείς ότι είσαι έγκυος συμβολίζει μια τεράστια επιτυχία και ανάπτυξη. Το όνειρο σας αυτό μπορεί να είναι προσανατολισμένο προς τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επιθυμίες σας.

Αν οραματιστείτε εγκυμοσύνη στο όνειρο σας: Τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε? Τι αλλαγές βιώνετε στην κανονική σας ζωή? Είστε έγκυος με δυνατότητες; Τα όνειρα που αφορούν την εγκυμοσύνη μπορούν να σας φέρουν χρήσιμες ιδέες για μια σχέση ή μια δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Κι Oμως, ΑΥΤΟ Είναι το Ποιο Eξυπνο ζώδιο!! Xωρίς Παρεξήγηση για τους Yπόλοιπους

7. Σπίτια

Τα όνειρα με σπίτια συμβολίζουν τον εαυτό σας και τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητας σας. Ανάλογα με τον τύπο του σπιτιού ή τα διαφορετικά δωμάτια η μετάφραση αυτού του ονείρου μπορεί να πάει σε βαθύ επίπεδο. Τα σπίτια αφορούν την σωτηρία και την άνεση. Μια σοφίτα συμβολίζει θαμμένες αναμνήσεις, ενώ το υπόγειο συμβολίζει το ένστικτο και το υποσυνείδητο πνεύμα.

Αν δείτε σπίτια στον ύπνο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας: Πόσο καλά φροντίζετε το σώμα σας? Πως βλέπετε τον εαυτό σας έξω στον κόσμο?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ας Αρχίσουν να Προετοιμάζονται!! Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια, Eρχονται Aπίστευτες Aλλαγές ΜEΣΑ στο Φθινόπωρο

8. Χρήματα

Τα όνειρα με χρήματα μπορούν να μας κάνουν να ξυπνήσουμε με ευγνωμοσύνη. Το να ονειρευτούμε χρήματα εστιάζει στην τύχη μας και στο πως αντιλαμβανόμαστε την αξία μας. Το να κερδίσεις το λόττο συμβολίζει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής μας ενώ αν δούμε ότι δίνουμε τα χρήματα μας αλλού αυτό συμβολίζει τον φόβο της απώλειας. Τα όνειρα που περιέχουν μέσα χρήματα αφορούν τον πυρήνα των συναισθημάτων μας γύρω από τον πλούτο και την ευημερία. Η οικονομική σταθερότητα ή η απώλεια είναι συχνά στρεσογόνοι παράγοντες της ζωής μας.

Αν δείτε χρήματα στο όνειρο σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής: Βρίσκεστε σε αμφιβολία? Μήπως χάσατε πρόσφατα τη δουλειά σας? Τι θα κάνατε αν κερδίζατε το τζόκερ? Η σχέση μας με τα οικονομικά είναι αυτή που σπάνια εγκαταλείπει το μυαλό κατά τη διάρκεια των καθημερινών στιγμών μας. Τα χρήματα συμβολίζουν τη ροή της ζωής.

9. Μοιχεία

Το να δεις στον ύπνο σου ότι απατάς τον σύντροφο σου υποδηλώνει σ* χουαλικές επιθυμίες και ορμές που είναι καταπιεσμένες και πασχίζουν να εκδηλωθούν. Αυτού του τύπου τα όνειρα μεταφέρουν μαζί τους την εγκατάλειψη αλλά και φόβους, θέματα αυτοπεποίθησης, αλλά ζητήματα υποσυνείδητης αποδοχής από μια διαταραγμένη σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έφτασε Επιτέλους η Σειρά τους!! Αυτά τα Ζώδια Βρίσκουν το Mεγάλο Έpwτα Mέσα στον Σεπτέμβριο

Αν η μοιχεία εμφανιστεί στο όνειρο σας, ρωτήστε το εαυτό σας: Φοβάστε μήπως χάσετε τον αγαπημένο σας? Είστε δυστυχισμένη με την παρούσα σχέση σας? Πως νιώθετε με το σώμα σας και τις επιθυμίες σας? πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.