Αρχiζει Επιτέλoυς Να ‘ΛAΜΠΕΙ’ η Αλήθεια: «Ψεύτης ο 19χροvος Που Kαταγγέλλει Τον Πατέρα Αντώvιο» (Ρics)

0
872

Αρχiζει Επιτέλoυς Να ‘ΛAΜΠΕΙ’ η Αλήθεια: «Ψεύτης ο 19χροvος Που Kαταγγέλλει Τον Πατέρα Αντώvιο» (Ρics)

Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον Πατέρα Αντώvιο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και δεν τον θεωρεί αξιόπιστο. Pρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» της δομής της Χίου, μίλησε…

Τι είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» εργαζόμενος της «Κιβωτού του Κόσμου»

για τις συνθήκες διαβίωσης, την κακοποίηση και την στάση του πατέρα Αντωνίου.

Ο Τσαμπί, ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» της δομής της Χίου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και απέρριψε κάθε καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου και άλλων στελεχών της δομής.

Ο νεαρός άνδρας από την Χίο, ο οποίος είναι στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» εδώ και 15 χρόνια, τα τελευταία εκ των οποίων και ως εργαζόμενος σε αυτήν, σε θέση οδηγού θεωρεί ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του από στέλεχος της ΜΚΟ λέει ψέματα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών τον είχε φιλοξενήσει

στο σπίτι του και δεν τον θεωρεί αξιόπιστο. Ό ίδιος μάλιστα δήλωσε πως ο 19χρονος δεν ξέρει για ποιο λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως και ο ίδιος έκανε συχνά μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, επειδή τον έβλεπε σαν πατέρα του και ήθελε να τον ξεκουράζει, ενώ αποκάλυψε πως πολλά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, έδενε τα κορδόνια στον ιερέα, καθώς έλεγε πως υπέφερε από την μέση του.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στον αέρα της εκπομπής «Το πρωινό» επικράτησε ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Τσαμπί όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον παρουσιαστή «δικαστή».

«Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής;»,

είπε ο Τσαμπί απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός φιλοξενούμενος στη δομή της Κιβωτού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του 19χρονου, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψαν οι δημοσιογράφοι στο πλατό.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:
Όταν ο 19χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία έλεγε τα καλύτερα για τη δομή

«Σίγουρα αυτό που θυμάμαι είναι από την πρώτη μέρα που μπήκα στην Κιβωτό του Κόσμου ότι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από ότι πριν και κάτι πολύ πιο όμορφο», δήλωνε ο 19χρονος τον καιρό που ήταν φιλοξενούμενος στη δομή, όμως σήμερα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την καταγγελία του που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου».

Τότε, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου. «Μπήκα σε ένα σπίτι με κανόνες, το οποίο δεν υπήρχε πριν. Είχα μια πολύ ωραία παιδική ηλικία και για αυτό είμαι πολύ ευγνώμων», είχε πει, χωρίς να αναφέρει κάτι για τον πατέρα Αντώνιο. Όμως, φαίνεται ότι στην πορεία κάτι άλλαξε και έκανε την σοκαριστική καταγγελία.

Είναι ο νεαρός με τη λευκή μπλούζα δίπλα από τον πατέρα Αντώνιο στο παρακάτω ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, από την εποχή που ο 19χρονος ήταν ακόμα φιλοξενούμενος στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...