Επίσημο- Να Eiστε Προετοιμασμέvοι! Η Αvακοίνωση Για Το NΕΟ Lockdown Που Έpχεται

0
477

Επίσημο- Να Eiστε Προετοιμασμέvοι! Η Αvακοίνωση Για Το NΕΟ Lockdown Που Έpχεται

Έρχεται και νέο Lockdown.

Επίσημο- Μαθηματικά βέβαιο θεωρείται πως οι πολίτες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Τους εμβολιασμένους και τους νοσούντες. Όπως ακούγεται έντονα, θα ισχύσουν νέα περιοριστικά μέτρα. Για την αύξηση των…

Έρχεται και νέο Lockdown.

Όπως ακούγεται έντονα, θα ισχύσουν νέα περιοριστικά μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης! Συvάντηση Mε Παλιά Αγάπη «Zωντανεύει» Αναμνήσεις Σε 4 ζώδια

Μαθηματικά βέβαιο θεωρείται πως οι πολίτες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Τους εμβολιασμένους και τους νοσούντες.

Όπως είπε, βρισκόμαστε σε μια άλλη φάση της πανδημίας όπου το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα προστασίας των γύρω μας.

Η επίσημη απάντηση για νέο lockdown

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παpάτησε» Για Χάρη Tης Eλέvης: Αυτή Είναι Η Πρώηv Τoυ Παvτζόπουλου Πoυ Ξετρελαίvει Aκόμα & Σήμερα Τoυς Άvτρες (Pics)

Όπως τόνισε μάλιστα, συμφωνεί με τα όσα είπε ο καθηγητής Νίκος Σύψας,

λέγοντας πως έχουμε δύο επιλογές: «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα νοσήσουμε».

Για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και νέα μέτρα που ενδεχομένως χρειαστεί να παρθούν, μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεi Για Φετιvό Καλοκαiρι: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως συμφωνεί με τα όσα είπε ο καθηγητής Νίκος Σύψας, λέγοντας πως έχουμε δύο επιλογές: «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα νοσήσουμε».

Όπως είπε, βρισκόμαστε σε μια άλλη φάση της πανδημίας όπου το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα προστασίας των γύρω μας και αυτοπροστασίας. «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του».

Η κ. Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown και κάλεσε τους πολίτες

να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να ξαναπάει σε lockdown», είπε. Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ελπίζουμε ότι μέχρι τέλος καλοκαιριού να έχουμε γύρω στο 70% ανοσία» και πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πίεση στο Σύστημα Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvοϊός- Mόλις Αvακοινώθηκε: Το Nέο Μέτpο Που Θα «Iσχύει» Από Σήμερα Πέμπτη

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η κα Πελώνη αναφέρθηκε σε κλιμακωτή προσέγγιση, εξηγώντας πως «ξεκινάμε από αυτά που ανακοινώθηκαν και μετά θα υπάρξει έκδοση σχετικής ΚΥΑ».

Επίσης, για το αν θα προχωρήσουν και σε άλλους τομείς με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, είπε πως «όλα εξετάζονται και αξιολογούνται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και του εμβολιαστικού προγράμματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi Για NEΑ Σελήvη Ιουλiου: Εpwτικές Επιστpοφές Θα «Αvαστατώσουν» Το Παρόv Σε 5 Ζώδια

Σχετικά με τους εμβολιασμούς των παιδιών κάτω των 15 ετών αλλά και την επιστροφή τους στις τάξεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως στόχος είναι να επιστρέψουν οι μαθητές κανονικά. Επίσης, οι εμβολιασμοί των παιδιών κάτω των 15 ετών είναι κάτι που συζητείται και το αξιολογούν οι επιστήμονες… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...