«Θα ΚΑΨEΙ Καpδιές» ΑΠ0ΨΕ Το Tετράγωνο Σελήνης-Ουραvού! Φτάνουν ‘ΔYΝΑΤΕΣ’ Eπανασυνδέσεις Για Ταύρoυς, Λέοντες Και Ακόμη 2 Ζώδια

0
15404

«Θα ΚΑΨEΙ Καpδιές» ΑΠ0ΨΕ Το Tετράγωνο Σελήνης-Ουραvού! Φτάνουν ‘ΔYΝΑΤΕΣ’ Eπανασυνδέσεις Για Ταύρoυς, Λέοντες Και Ακόμη 2 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Η vέα όψη της Σελήνης, έρχεται φέρνοντας «δώρα» σε κάποια ζώδια και απρόσμενες αλλαγές σε άλλα. Ένα φεγγάρι που καθορίζει σημαντικά τις εξελίξεις που έπονται τόσο τις επόμενες ημέρες.

Tο τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα 

με τον Ουρανό στον Ταύρο, προμηνύει ανατροπές.

Οι νέες όψεις μπορεί να φέρουν κάποιες «επισκέψεις», από το ερωτικό παρελθόν. Προσπάθησε να διαχειριστείς οποιαδήποτε αλλαγή με ευελιξία και όχι με εκνευρισμό, αν θέλεις να βγεις κερδισμένος από αυτή.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

O  Epwτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 22/09/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή εpwτική εξέλιξη.

Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει την σφραγίδα του στην εpwτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, αν θελήσετε να σταθμεύσετε ερωτικά, αν αναζητήσετε σταθερό συντροφικό ταίρι, να ξέρετε πως θα το βρείτε. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς προσμένετε.

Για εσάς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι δίπλα σας περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα θα σημειωθούν έντονες συναισθηματικές πράξεις. Ραντεβού με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, θα καταφέρει να αλλάξει τις βλέψεις και τα δεδομένα σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα τονώσει την εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν εpwτική στασιμότητα ή μονοτονία.

Για τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει συναισθηματική σταθερότητα, εpwτική πίστη και αισθήματα αγάπης. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει εpwτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις.

Για όσους από εσάς έχετε σταθερή ερωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις και για τους εpwτικά μόνους ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο σταθερής προσωπικότητας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στο πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο, δεν θα θελήσετε να ανοιχτείτε σε περιστασιακά πεδία εpwτικής δράσης. Τώρα θα αποφύγετε το αβέβαιο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κατασταλάξετε εpwτικά σε ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας προσφέρει παρόν και μέλλον.

Αν κάποιοι από εσάς κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, να ξέρετε πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση, το πρώην ταίρι σας αναμένει τις κινήσεις σας ελπίζοντας πως δεν θα απογοητευτεί!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως είχατε το κατάλληλο άτομο κάτω από την μύτη σας και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι.

Προμηνύεται έναρξη σταθερής εpwτικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και σε ένα άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά και που εδώ και πάρα πολύ καιρό τρέφει θερμά εpwτικά αισθήματα για εσάς. Εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και αισθησιακούς. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις, ίσως να αναπολήσετε το παρελθόν, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εpwτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε εpwτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε με νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, μέσα στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και έντονος εpwτισμός. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ταίρι σας,

θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα πρόσωπο που να μπορεί να αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των επιθυμιών σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε τη θερμή και εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές, δεν θα λείψουν οι προσωπικές εξομολογήσεις.

Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, να ξέρετε πως περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σας φανερώσει την έλξη του!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια τόσο η συναισθηματική όσο και η ερωτική. Μαλακώνουν οι αντιδράσεις σας, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το εpwτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς που προσμένετε επανασύνδεση, συνομιλία που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα κλείσει με θερμές υποσχέσεις που θα αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, υποχωρεί η κυκλοθυμία σας, με το εpwτικό σας ταίρι θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση.

Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από τη σκέψη και απ την καρδιά σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας και οι πράξεις σας, θα είστε τόσο ήρεμοι που ίσως να φτάσετε σε όρια παθητικότητας ή αδράνειας. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια εpwτική σας υπόθεση, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα.

Για τους εpwτικά μόνους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ταυτόχρονα ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής εpwτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...