Λίτσα Πατέρα: Ο Δiας Στους Ιχθείς ‘ΦΕPΝΕΙ’ Δράματα! Μεγάλο Οικοvομικό «ΜΠΛ0ΚΟ» Για Ζυγούς, Αιγόκερους Κι Άλλα 3 Ζώδια

0
4141

Λίτσα Πατέρα: Ο Δiας Στους Ιχθείς ‘ΦΕPΝΕΙ’ Δράματα! Μεγάλο Οικοvομικό «ΜΠΛ0ΚΟ» Για Ζυγούς, Αιγόκερους Κι Άλλα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά…

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια,

αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο instagram.

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τις προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου, θα περάσουν δύσκολα Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλα τρία ακόμα ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε συζητήσεις και επαφές. Από σήμερα όμως μέχρι τις 20/12 έχετε έναν «φύλακα άγγελο».

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή του Δία από σήμερα μέχρι τις 20/12 στους Ιχθύς σάς ανοίγει νέους δρόμους και στόχους (γ’ δεκ).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Από σήμερα πάντως ως τις 20/12 έχετε την τύχη με το μέρος σας (γ’ δεκ.).

ΛΕΩΝ

Ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς (μέχρι 20/12). Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θέματα εργασίας (ή γάμου) απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν όμως λύσεις μέχρι 20/12, με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς!

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις πλέον. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή (γ’ δεκ.). Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν (μέχρι 20/12). Όμως ένα θέμα οικονομικό φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς (ως τις 20/12) θα σας φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποδεχτείτε τον Δία ξανά στο ζώδιό σας μέχρι τις 20/12. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου παίρνουν ένα σημαντικό δώρο το ερχόμενο διάστημα… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...