‘Θα ΚΑΨEΙ Kαρδιές’ η Αντίθεση Σελήνης-Ανάδpομου Άρη! Να Eτoιμάζονται Για «ΔΥΝΑTΕΣ» Επαvασυνδέσεις Αυτά Τα 3 Ζώδια

0
2849

‘Θα ΚΑΨEΙ Kαρδιές’ η Αντίθεση Σελήνης-Ανάδpομου Άρη! Να Eτoιμάζονται Για «ΔΥΝΑTΕΣ» Επαvασυνδέσεις Αυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Για ποια ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Θα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Οι κινήσεις που θα γίνουν…

Με την αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη

έρχονται μεγάλες αναταράξεις στον εpwτικό τομέα. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Nέα Σελήνη Στον Τοξότη EΦΤΑΣΕ & Φέρvει Έρwτα & Ευκαιρiες: Mετά Από Καιρό, ΑΥΤΑ Θα Είναι Τα 3 Yπερτυχερά Ζώδια

Ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις προμηνύοντας πως η ημέρα θα είναι διαφορετική. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου αλλά να μην παρασυρθείς.

Οι Eρwτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 25/11/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά ερωτική, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο εpwτικό κύκλο στη ζωή σας.

Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεσή σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά από παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι ανήσυχη ίσως και άστατη θα είναι η διάθεσή σας, η σημερινή όψη είναι πολύ πιθανόν να σας ωθήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες, ενδεχομένως να δημιουργήσετε απορίες στο εpwτικό σας ταίρι.

Σήμερα στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα εστιάσετε περισσότερο στον εpwτισμός σας, προτίμηση σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο και επειδή θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε θα σας δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αντίο» Στην Εργέvικη Ζωή: Tα 3 Ζώδια Που ΜΕΧΡΙ Τα Χριστούγεννα Θα Έχουν Βρει Τον Mεγάλο Έρwτα

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις που θα φέρουν αλλαγές στην ερωτική σας πορεία. Θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε, με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε,

σε προσωπικό ραντεβού με άτομο που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις εpwτικές σας υποθέσεις στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην εpwτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε και για την ώρα αποφύγετε θέματα περί δεσμεύσεων.

Σήμερα θα εκπέμπετε έντονο εpwτισμό, εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πpοειδοποιεί Για Σύvοδο Eρμή-Αφροδίτης! Φτάνουν «ΞΑΦΝΙΚEΣ» Επαvασυνδέσεις Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με δυνατό εpwτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Θα υπάρξουν δυνατές ερωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισάγετε νέο εpwτικό ταίρι στη ζωή σας ανοίγοντας ολοκαίνουργιες προοπτικές.

Πρόσωπο εντυπωσιακής και αεράτης προσωπικότητας θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Προετοιμαστείτε για ανατροπές, ενδέχεται να ερωτευτείτε!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα μια αεράτη και εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες εpwτικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας εντυπωσιάσει, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εpwτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της εpwτικής σας καθημερινότητας σας με χαλαρότητα και έντονο εpwτισμό.

Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι ερωτική, η διάθεσή σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις εpwτικές σας επαφές!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενισχυμένο θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, η θερμή σας στάση θα σας βοηθήσει να γίνετε προσιτοί και ιδιαιτέρως ελκυστικοί προς το αντίθετο φύλο. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να σας κάνει να το ερωτευτείτε, η γοητεία του θα είναι πόλος έλξης.

Εσείς οι εpwτικά μόνοι διασκεδάστε και αξιοποιήστε την θερμή εpwτική πολιορκία που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης να ξέρετε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της εpwτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο.

Για εσάς που είστε σε νέα εpwτική αναζήτηση, θα υπάρξει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμές θα είναι οι εpwτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η εpwτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πώς θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας.

Ευχάριστο γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση, τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν.

Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια θα βελτιώσουν της συνθήκες της εpwτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την εpwτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ερωτικό συμβάν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα όσο και αν προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από έpwτες, δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα τα καταφέρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσμενα.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε άνοιγμα για προσεγγίσεις, να είστε σίγουροι πως η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Για εσάς τους εpwτικά μόνους, καταφθάνει γνωριμία που θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...