Ξαvά ΜHΤΕΡΑ η Άντζελα Γkερέκου! Η Mεγάλη Απόφaση Έναν Χρόvο ΜEΤΑ Τον Θάνατo Του Tόλη (Ρic)

0
2044

Ξαvά ΜHΤΕΡΑ η Άντζελα Γkερέκου! Η Mεγάλη Απόφaση Έναν Χρόvο ΜEΤΑ Τον Θάνατo Του Tόλη (Ρic)

Η μεγάλη απόφαση της Άντζελας Γκερέκoυ.

Ένα μωρό φέρνει πάντα ευτυχία, ολοκλήρωση κι ελπίδα. Σκορπίζει χαρά, γέλια, ακόμη και συγκίνηση. Και αυτό είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά η Άντζελα Γκερέκου. Η οποία μάλιστα, ανυπομονεί πλέον…

Η μεγάλη απόφαση της Άντζελας Γκερέκoυ.

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία πέταξε τα μαύρα.

Ένα μωρό φέρνει πάντα ευτυχία, ολοκλήρωση κι ελπίδα. Σκορπίζει χαρά, γέλια, ακόμη και συγκίνηση. Και αυτό είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά η Άντζελα Γκερέκου.

Η οποία μάλιστα, ανυπομονεί πλέον για τη στιγμή που το σπιτικό της θα γεμίζει ξανά με μωρουδιακά γέλια και παιχνίδια ξορκίζοντας οριστικό τον πόνο και την θλίψη που είχε ριζώσει στην ψυχή της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Άντζελα Γκερέκου

πέταξε τα μαύρα και έβαλε πάλι λίγο χρώμα στη ζωή της.

Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς θέλει να κάνει ένα ολικό restart στην ζωή της. Έτσι πριν λίγες μέρες, στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα πήρε μια απόφαση ζωής.

Έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχό της πλέον τον Δημήτρη Δημητρούλη, που τους τελευταίους μήνες αποτελεί τον φύλακα άγγελό της, η Άντζελα ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα περιοδικού, η Άντζελα Γκερέκου

πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί. Ήταν το μεγάλο της όνειρο, μετά την γέννηση της μονοχοκόρης της Μαρίας… Πηγή: europost.gr

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...