Ετοιμάζεστε Για Tριήμερο Kαθαράς Δευτέρας; Δεiτε Τι Καιρό θα ‘ΠΕΤΑΞ0ΥΜΕ’ Χαpταετό (Vid)

0
3227

Ετοιμάζεστε Για Tριήμερο Kαθαράς Δευτέρας; Δεiτε Τι Καιρό θα ‘ΠΕΤΑΞ0ΥΜΕ’ Χαpταετό (Vid)

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Αν και η Άνοιξη θα… έρθει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο, από εκεί και έπειτα και μέχρι τέλη Φλεβάρη, το σκηνικό αλλάζει και πιθανότατα το τριήμερο…

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Aιφνιδιάζει η πρόγνωση Αρναούτογλου:

Αν και η Άνοιξη θα… έρθει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο, από εκεί και έπειτα και μέχρι τέλη Φλεβάρη, το σκηνικό αλλάζει και πιθανότατα το τριήμερο θα έχουμε κρύο, βροχές, αλλά και χιόνια στα βουνά.

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της Καθαράς Δευτέρας (27/2) οι μετεωρολόγοι διαμορφώνουν μια αρχική εικόνα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα πετάξουμε φέτος χαρταετό.

Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αιτία για αυτή την αλλαγή είναι οι πολικές αέριες μάζες που φεύγουν από τη χώρα μας και μετακινούνται προς την Τουρκία και στη θέση τους έρχονται πιο θερμές μάζες από την κεντρική Ευρώπη. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει και για την Καθαρά Δευτέρα.

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα – Οι πρώτες προγνώσεις

Συγκεκριμένα, το χειμωνιάτικο σκηνικό επιστρέφει από την άλλη εβδομάδα και ως τα τέλη Φλεβάρη θα κάνει πολύ κρύο, συμπεριλαμβανομένης και της Καθαράς Δευτέρας. Όπως, είπε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, το κρύο θα διαρκέσει έως και το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου με εξάρσεις και υφέσεις.

Παρόμοια πρόγνωση έκανε και ο Σάκης Αρναούτογλου, που ανέφερε πως η εβδομάδα θα κλείσει με αρκετή ζέστη και ανοιξιάτικο καιρό. Από τις 21 και 22 Φεβρουαρίου ωστόσο, ο καιρός αλλάζει με πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας ως τις αρχές Μαρτίου.

Δείτε την πρόγνωση Αρναούτογλου μετά 13+18:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...