Έφτασε η NEΑ Σελήvη Νοεμβρiου & Μας Φέρνει Aνατρoπές! Φτάvουν Ξαφνικές Και «ΔΥΝΑΤEΣ» Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

0
1367

Έφτασε η NEΑ Σελήvη Νοεμβρiου & Μας Φέρνει Aνατρoπές! Φτάvουν Ξαφνικές Και «ΔΥΝΑΤEΣ» Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Η νέα θέση της Σελήνης, ανεβάζει τη libido στα ύψη και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας…

Ποια ζώδια θα ευνοήσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρiου;

Η νέα θέση της Σελήνης, ανεβάζει τη libido στα ύψη και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης: Πριν Bγει ο Νoέμβρης ΦEΡΝΕΙ Δpάματα! Οικοvομικές «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦEΣ» Για Καρκiνους, Σκορπιoύς & Άλλα 3 Ζώδια

Με την Σελήνη vα συνεχίζει από τον Σκορπιό, πετυχαίνουμε με ευκολία τους στόχους και τα σχέδια μας, μέσα από ωφέλιμες επικοινωνίες με τον κοινωνικό μας περίγυρο, αφού έχουμε ενισχυμένη διορατικότητα και πειθώ.

Ερwτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 23/11/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τη σκέψη και τη φαντασία σας, σήμερα θα εκτοπίσετε τις αρνητικές θεωρίες. Η επιθυμία σας να δραπετεύσετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να ξεφύγετε από ψυχικές πιέσεις, θα σας ωθήσει σε τολμηρές επιλογές.

Καινούργια γνωριμία θα προκύψει, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε την εpwτική σας ζωή. Γοητευτικό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σήμερα θα αναστατωθείτε! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε πιεστικές καταστάσεις, στόχος σας θα είναι να απομακρύνετε από την εpwτική σας καθημερινότητα πρόσωπα και καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία ή την δράση σας.

Ευχάριστες θα είναι οι επαφές σας, θα προκύψουν συναισθηματικές αποκαλύψεις και μια αιφνιδιαστική συνάντηση. Πρόσωπο από το παρελθόν ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε ξαφνικά πρόταση επανασύνδεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Θα KΑΨΕΙ Καpδιές’ ΑΠ0ΨΕ η Νέα Σελήνη Στον Σκoρπιό: Νέοι «ΔYΝΑΤΟΙ» Έρwτες Για Λέοvτες, Zυγούς & Άλλα 3 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς, σήμερα θα ονειροπολήσετε. Θετική και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις,

σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα προκύψει συμφιλίωση. Ένα πρόσωπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς, θα σας δοθεί ευκαιρία να ανοιχτεί μεταξύ σας εpwτική πορεία, θα μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε καινούργια σχέση!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προκλήσεις, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, οι συζητήσεις σας ξεκάθαρες. Αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σας, σε προσωπικό ραντεβού που θα προκύψει, όλα θα πάρουν θετική εξέλιξη.

Πρόσωπο εpwτικό θα περάσει σε θερμές εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε για τα αισθήματα σας. Σας συμβουλεύω να δείξετε εμπιστοσύνη, οι επαφές σας θα καταλήξουν σε έναρξη σταθερού δεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πpοειδοποιεί Για Σύvοδο Eρμή-Αφροδίτης! Φτάνουν «ΞΑΦΝΙΚEΣ» Επαvασυνδέσεις Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δεν αποκλείεται να ανοιχτεί νέος εpwτικός ορίζοντας. Θα κάνετε πέρα το άγχος, τον εγωισμό, και τις ανασφάλειες, θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των ερωτικών σας καταστάσεων.

Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε ταίρι. Καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αποτυχημένες σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα φέρει στη μνήμη σας θετικές αναμνήσεις, ίσως να θυμηθείτε ξαφνικά μια παλιά και μεγάλη σας αγάπη. Πιθανό θα είναι να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, η κατάληξη δε θα είναι αρνητική.

Η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, σήμερα θα τερματίσετε υποθέσεις που νιώθετε πως σας παγιδεύουν. Ένα εpwτικό σας πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, απαλλάσσετε από ανασφάλειες ή αναστολές, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Φτάνoυν ΕΡWΤΙΚΕΣ Εκπλήξεις! Καpμικές Συvαντήσεις & «ΔΥΝΑΤEΣ» Eπανασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αναζωογονητικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβετε, ξαφνική εισβολή ενός προσώπου στη ζωή σας θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και επιθυμίες. Συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα αλλάξουν τη ροη της καθημερινότητας σας,

θα αποκτήσετε την επιθυμία να ακολουθήσετε έναν ζωηρό και έντονο ρυθμό ζωής. Τώρα δίνετε τέλος σε καταστάσεις ρουτίνας, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα κυνηγήσετε τις αλλαγές, ωστόσο προσοχή να μην κινηθείτε παρορμητικά, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα φανείτε συγκαταβατικοί και αισιόδοξοι. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, θα φανερώσετε αλήθειες, θα κινηθείτε χωρίς αναστολές.

Με πρόσωπο που από καιρό έχετε ερωτευτεί θα προχωρήσετε σε πράξεις και αποφάσεις που θα δώσουν διαφορετική και πιο θερμή όψη στις επαφές σας. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ολοκαίνουργια γνωριμία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, η διάθεση σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο και αναζωογονητικό προκύψει.

Θα σημειωθεί ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη συνάντηση, οι τυχαίες συμπτώσεις θα κινηθούν υπέρ σας, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα προσκολλήσει το βλέμμα του επάνω σας, εσείς οι εpwτικά μόνοι δεν αποκλείεται σήμερα να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ‘ρθουν στη μνήμη σας ξεχασμένες σας επιθυμίες και σε περίπτωση που εμφανιστούν κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας απογοήτευσε.

Θα σας δοθεί ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την εξέλιξη σας. Απελευθέρωση και ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η μέρα ενδείκνυται για καινούργιες αποφάσεις και νέο εpwτικό ξεκίνημα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας θα είναι απολύτως θετικές, θα διακατέχεστε από θερμές και απελευθερωμένες διαθέσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στρώσει έδαφος για ανατρεπτικές εξελίξεις, πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε.

Ερωτισμός θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει το ενδιαφέρον σας. Καταφθάνουν δυνατές ερωτικές στιγμές, με πρόσωπο που οικειοθελώς θα πιαστείτε στα εpwτικά του δίχτυα!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, ενδεχομένως οι σκέψεις σας να είναι κάπως αόριστες. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα ενισχύσει την ενεργητικότητα σας, δεν αποκλείεται να κινηθείτε παθιασμένα,

θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την ένταση των αισθημάτων σας. Ανεξέλεγκτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα την αφήσετε να παρασυρθεί προς όποια κατεύθυνση φυσήξει ο άνεμος. Προσδιορίστε κάπως τις επιθυμίες σας, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...