Λίτσα Πατέρα: Πριν Βγει ο Νoέμβρης Φέρvει Aλλαγές! Επιτέλους 0ικονομικά «ΘAΥΜΑΤΑ» Για Tαύρους, Καρκiνους Κι Ακόμη 3 Ζώδια

0
1345

Λίτσα Πατέρα: Πριν Βγει ο Νoέμβρης Φέρvει Aλλαγές! Επιτέλους 0ικονομικά «ΘAΥΜΑΤΑ» Για Tαύρους, Καρκiνους Κι Ακόμη 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Ξεκινάει μια νέα περίοδος, αφού η σελήνη στον πειθαρχημένο Αιγόκερω φέρνει θετικές αλλαγές, τόνισε η γνωστή…

Το πορτοφόλι ενισχύεται σε κάποια από τα ζώδια.

Η Λίτσα Πατέρα μπορεί να μας συμβουλεύει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, ωστόσο τονίζει πως τα οικονομικά ορισμένων ζωδίων θα πάρουν την ανιούσα στις επόμενες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πpοβλέψεις Toυ Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «ΞΥΠΝΑ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

Η γνωστή αστρολόγος μέσα από τις προβλέψεις της, αφήνει το δικό της στίγμα, προειδοποιώντας για μεγάλη οικονομική ανακούφιση.

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λ. Πατέρα:

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αρχiζει Επιτέλoυς Να ‘ΛAΜΠΕΙ’ η Αλήθεια: «Ψεύτης ο 19χροvος Που Kαταγγέλλει Τον Πατέρα Αντώvιο» (Ρics)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αντίο» Στην Εργέvικη Ζωή: Tα 3 Ζώδια Που ΜΕΧΡΙ Τα Χριστούγεννα Θα Έχουν Βρει Τον Mεγάλο Έρwτα

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Νέα Σελήνη Στον Αιγόκερω ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Aνατροπές: Kαρμικές Συvαντήσεις & «ΔΥΝΑΤΕΣ» Eπανασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσετε, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...