Μόλις Αvακοινώθηκε! Kλειστά Aύριο Δευτέρα 6/2 0ΛΑ Τα Σχολεία Στις Παpακάτω Περιoχές

0
4454

Μόλις Αvακοινώθηκε! Kλειστά Aύριο Δευτέρα 6/2 0ΛΑ Τα Σχολεία Στις Παpακάτω Περιoχές

Οι περιοχές που θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Κλειστά αύριο Δευτέρα 6/2 θα παραμείνουν τα σχολεία – Δείτε σε ποιες περιοχές. Αφορά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί…

Οι περιοχές που θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από έκτακτη σύσκεψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο (6/2) τα σχολεία σε ολόκληρη λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Η απόφαση πάρθηκε στην έκτακτη σύσκεψης του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους. Κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Ζώδιο Του Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τον «ΦEΡΕΙΣ» Aμέσως Κοvτά Σου

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν αύριο (6/2) τα σχολεία σε ολόκληρη την Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «ΖΩΝΤΑΝΕYΕΙ» Παλιά Πάθη Για 5 Ζώδια

Η απόφαση πάρθηκε στην έκτακτη σύσκεψης του Γιώργου Πατούλη με τους Δημάρχους της Αττικής. Κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί της Αττικής.

Τα μαθήματα όπως ενημερώνει με δικιά του ανακοίνωση το υπ. Παιδείας θα πραγματοποιούν κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

«Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν να εκδηλώνονται σήμερα το πρωί στην Αττική και τις μετεωρολογικές προβλέψεις ότι τα φαινόμενα αυτά θα επιδεινωθούν το επόμενο 24ωρο, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν και σχετικής διαβούλευσης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού) από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες,

Παράλληλα ελήφθη υπόψιν, το γεγονός ότι μαθητές, εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και γονείς-κηδεμόνες ενδέχεται να μετακινούνται από και προς περιοχές του Νομού Αττικής που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης, της χιονόστρωσης αλλά και του παγετού, αλλά και το γεγονός ότι, σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες της αρμόδιας Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, θα πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών για την αποφυγή ατυχημάτων και φαινομένων κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τέλος κρίθηκε αναγκαία η συγκεκριμένη απόφαση για την εξασφάλιση απαιτούμενου χρόνου για τον καθαρισμό των οδικών αρτηριών του Νομού, καθώς και των προαύλιων χώρων των σχολικών μονάδων.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.