O Kώστας Λεφάκης ‘ΠPΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ’ Για Νoέμβριο: Kαρμικές «Συvαντήσεις» Kαι ΔYΝΑΤΕΣ Eπανασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

0
2711

O Kώστας Λεφάκης ‘ΠPΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ’ Για Νoέμβριο: Kαρμικές «Συvαντήσεις» Kαι ΔYΝΑΤΕΣ Eπανασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές. Τα αισθηματικά και τα…

Επηρεάζεστε από την έκλειψη Σελήνης στις 8 του μήνα, αλλά οι πιο φιλόδοξοι

από εσάς επιμένετε στα σχέδιά σας και δεν υπολογίζετε ούτε κόπο, ούτε κόστος, μέχρι να φτάσετε τους στόχους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Ο Oκτώβρης ΜΑΣ Φέρvει Eκπλήξεις! Φτάvουν «ΔΥΝΑΤEΣ» Eπανασυνδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Αυτό θα φανεί και στα αισθηματικά, όπου φτάνουν εκπλήξεις, καθώς θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, αλλά και αναζωπυρώσεις παλιών σχέσεων.

Οι προβλέψεις για Νοέμβρη 2022 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Επαγγελματικά, αισθηματικά, ψυχολογικά οι συνθήκες αλλάζουν. Φανείτε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, γιατί είναι πιθανόν τα αποτελέσματά τους να αποβούν μακροχρόνια. Η πρωτοβουλία μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο, όσο διαρκεί η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στις 8, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερο επικερδείς δρόμους όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος και μελετήσετε καλύτερα τα γεγονότα.

Επιλέξτε δραστηριότητες που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, έστω και αν δεν μπορείτε να τις εντάξετε σε ένα σταθερό πρόγραμμα. Οι ταλαιπωρίες του παρελθόντος σας δείχνουν πώς να προχωρήσετε στο μέλλον!

Ταύρος

Ο Νοέμβρης μπαίνει δυναμικά και πρέπει να είστε συντηρητικοί και υπομονετικοί σε εργασία και στα προσωπικά σας προβλήματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 8 στο ζώδιό σας, σας αναγκάζει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προβλέψετε τυπικές ή νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σας περιπλέξουν. Μετακινήσεις ή επεκτάσεις ας σχεδιαστούν με σύνεση και όχι βιασύνη.

Οι άνθρωποι γύρω σας δεν είναι ήρεμοι και αυτό είναι μια αντανάκλαση της γενικότερης κατάστασης. Τα πρακτικά θέματα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα έχει καλύτερες ευκαιρίες, ενώ στη συνέχεια θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi Για Ερwτικές Eκπλήξεις: Kαρμικές «Συναντήσεις» & Ξαφνικές Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Μια αλλαγή ετοιμάζεται από καιρό και θα συμβεί στη συμπεριφορά και τη δραστηριότητα σας. H έκλειψη της Σελήνης στις 8 ενεργοποιεί ένα παρασκήνιο στους βασικούς τομείς της ζωής σας και σας αναγκάζει να είστε προσεκτικοί, φειδωλοί στα λόγια και στις πράξεις και να φυλάξετε καλά τον προσωπικό σας χώρο.

Αργότερα θα διαπιστώσετε ότι οι μεταβολές είναι απαραίτητες και δίκαιες για όλους, γιατί αποδίδουν στα αποτελέσματα μιας στάσης ζωής και σας υποχρεώνουν σε μια συνέπεια με τον εαυτό σας. Φροντίστε να περισώσετε ότι θεωρείτε πολύτιμο, ιδιαίτερα σε ότι έχετε δημιουργήσει με τον σύντροφό σας!

Καρκίνος

Τις πρώτες αυτές μέρες του Νοέμβρη θα υποχρεωθείτε να αποφασίσετε οριστικά για μια σχέση σας που σας δημιουργούσε προβλήματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 8 απορροφά αρκετή ενέργεια και σας αφήνει κάπως εκτεθειμένους απέναντι σε ανταγωνιστές, ή σε ανθρώπους που αναζητούν ευκαιρία να σας ενοχλήσουν.

Το δεύτερο μισό του μήνα ξεκινά μια περίοδος αισθηματικών αναζητήσεων για τους αδέσμευτους. Προσέξτε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και καταστάσεων, όπως και ευκαιρίες στην εργασία σας και μην αμελείτε εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης ΜΑΣ Προειδοποιεi: Φτάvει «ΚΑΤΑΣΤΡ0ΦΗ» Στα Οικoνομικά Για Tαύρους, Zυγούς & Άλλα 3 Ζώδια

Λέων

Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας ή ένα νομικό θέμα, προσέξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας και μην είστε αφηρημένοι ή απερίσκεπτοι όταν ασχολείστε με μηχανήματα ή οδηγείτε. Η έκλειψη της Σελήνης στις 8 θα φέρει αναθεωρήσεις, τόσο σε δικές σας, όσο και σε αποφάσεις άλλων.

Είναι καλό και σωστό να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που σας προσφέρουν ασφάλεια και να αφήσετε για αργότερα κάποιες τολμηρές κινήσεις. Στα αισθηματικά χρειάζεστε αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων μπορεί να κάνει θαύματα!

Παρθένος

Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά κι αποφασίστε να δεχτείτε μια αλλαγή στη ζωή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι. Η νευρικότητα και το άγχος σας οφείλονται σ’ αυτή την μεταβατική ψυχολογική κατάσταση.

Ναι, επηρεάζεστε από την έκλειψη Σελήνης στις 8 του μήνα, αλλά οι πιο φιλόδοξοι από εσάς επιμένετε στα σχέδιά σας και δεν υπολογίζετε ούτε κόπο, ούτε κόστος. Αισθηματικά κολυμπήστε λίγο στα νερά του συντρόφου σας και αφήστε κατά μέρος κάποιους άκαρπους εγωισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Αφροδiτης-Πλούτωvα ΑΠ0ΨΕ Φέρνει Αvατροπές: Νέοι Έρwτες «ΦΩΤΙΑ» Για Kριούς, Καpκίνους & Ακόμη 2 Ζώδια

Ζυγός

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σας δείξει ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σας δυσκολίες, που θα αλλάξει την ψυχική σας κατάσταση και θα σας κάνει να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας.

Το πρώτο δεκαήμερο όμως φαίνεται σαν περίοδος προετοιμασίας και δεν σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες, εξ αιτίας της έκλειψης Σελήνης στις 8. Οι αντιδράσεις στο περιβάλλον σας θεωρούνται δεδομένες, αλλά θυμηθείτε ότι η κύρια υποχρέωσή σας είναι αποκλειστικά απέναντι στον εαυτό σας!

Σκορπιός

Το άγχος σας έχει ενταθεί και πιθανόν να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην θορυβηθείτε αν μια επαγγελματική συμφωνία αναβληθεί ή ματαιωθεί, καθώς η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει σημαντικά τα δρώμενα στην εργασία σας.

Κάθε εμπόδιο όμως είναι για καλό γιατί γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να ενισχύσετε την αντοχή σας. Κάποια από τα σχέδιά σας είναι καλύτερα να επανεξεταστούν και να βρείτε πιο κατάλληλους τρόπους εφαρμογής τους. Αισθηματικά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τις θέσεις σας, ενώ μετά τις 15 θα δεχτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.

Τοξότης

Αρκετά έντονο και κουραστικό προβλέπεται το ξεκίνημα του Νοέμβρίου με την έκλειψη Σελήνης να δημιουργεί την ανάγκη για άμεσες ενέργειες εκ μέρους σας. Το ένστικτό σας όμως είναι πολύ δυνατό και σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, απέναντι σε ανθρώπους που έχετε ψυχολογήσει και κατατάξει σε ωφέλιμους, ή μη.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας στις 16 μια μέρα πριν τον Ερμή. Το δεύτερο μισό του μήνα λοιπόν προβλέπεται πιο χρήσιμο και πιο προσοδοφόρο, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Φερθείτε διπλωματικά και επιμείνετε σε ότι θεωρείτε ότι σας αξίζει να κατακτήσετε!

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε ψυχικό αναβρασμό, γιατί πρέπει να δεχτείτε μια καινούρια πραγματικότητα που δημιουργείται από την έκλειψη Σελήνης στις 8. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι σπουδάζετε ή έχετε νομικές υποθέσεις και προστατέψτε την υγεία σας από την υπερένταση ή τις απροσεξίες στο δρόμο ή στην εργασία σας.

Αργότερα, η επιδίωξη μιας επαγγελματικής ή αισθηματικής ικανοποίησης θα σας ανανεώσει. Αλλαγές στη ζωή σας, σας βοηθούν να πλησιάσετε περισσότερο τους στόχους σας. Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί για λίγο καιρό και μην αφήνετε στην τύχη τυχόν εκκρεμότητες

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικά ή απερίσκεπτα, αλλά να υπολογίζετε τις συνέπειες των ενεργειών σας μακροπρόθεσμα. Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, μια ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, μια αλλαγή κατοικίας ή εργασίας, είναι από τα πιθανά που μπορεί να συμβούν.

Μην είστε εριστικοί και απρόσεκτοι το πρώτο μισό του μήνα με την έκλειψη Σελήνης στις 8, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελίξετε τη ζωή σας από τις 15 και μετά. Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη ελαφρύνουν το βάρος του Κρόνου στο ζώδιό σας και σας βοηθούν να είστε πιο αισιόδοξοι και πιο αποτελεσματικοί.

Ιχθείς

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, με την έκλειψη της Σελήνης στις 8 επιβάλλεται να προφυλάξετε τον εαυτό σας από το άγχος, τις αναβολές, τις εκτροπές των σχεδίων σας, αλλά και από τις πιέσεις ορισμένων δύσκολων, επαγγελματικών περιστατικών. Μην αφήνετε να δημιουργηθούν αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική σας ηρεμία.

Μια προσεκτική τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας θα ήταν σκόπιμη γιατί θα σας χρειαστούν χρήματα για νέα επαγγελματικά σχέδια που αρχίζουν να διαφαίνονται το δεύτερο μισό του μήνα με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Τοξότη… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.