Μόλις Έγιvε ΔYΝΑΤΟΣ Σεισμός Στηv Χώpα (Ρic)

0
5252

Μόλις Έγιvε ΔYΝΑΤΟΣ Σεισμός Στηv Χώpα (Ρic)

Ο εγκέλαδος δε λέει να ησυχάσει….

Νέο «ταρακούνημα» από τον εγκέλαδο. Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά ο νέος αυτός σεισμός? Αν και η δόνηση έγινε έντονα αισθητή σε αρκετές περιοχές, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς…

Νέο «ταρακούνημα» από τον εγκέλαδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 5 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Φ0ΥΝΤΩΝΕΙ» Aναμνήσεις Για 5 Ζώδια

Αν και η δόνηση έγινε έντονα αισθητή σε αρκετές περιοχές, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.

Τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Ζώδιο Του Nα Σου ΠΩ, Πως Θα Τον «ΦΕPΕΙΣ» Αμέσως Kοντά Σου

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, η δόνηση καταγράφηκε στις 12:58

το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10), 8 χιλιόμετρα Δυτικά του Τυρνάβου και 24 χλμ ΒΔ από Λάρισα.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης ήταν 5 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άντα Λεούση: Θα «ΚΑΨEΙ Καpδιές» Πριν Βγει ο 0κτώβρης! Kαρμικές Συναvτήσεις & «ΔYΝΑΤΕΣ» Eπανασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ζημιές και τραυματισμούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός

καταγράφηκε στις 12:58 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10), και ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόνο στα 5 χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 5 «Bpώμικα» Μυστικά Για Nα Έχεις ΑΜEΣΩΣ Eπαvασύνδεση! Στο 4ο Eιδικά, ΔΕΝ Aντιστέκεται Kανεiς

Η ίδια περιοχή στον Τύρναβο είχε δώσει και τον μεγάλο σεισμό του 2021 με μέγεθος 6,3 Ρίχτερ. Είχε σημειωθεί στις 3 Μαρτίου και οι «πληγές» που άνοιξε, δεν έχουν επουλωθεί ακόμα. Ο σεισμός είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός ανθρώπου, τρεις ελαφρούς τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές σε ένα παλιό σχολείο, δύο εκκλησίες και πολλές κατοικίες στην Ελασσόνα, το Μεσοχώρι, το Δαμάσι, το Αμούρι, το Δομένικο, το Ζάρκο, και στη Λάρισα.

Πριν τον κύριο σεισμό, υπήρξε μια σεισμική δραστηριότητα με σεισμούς της τάξης των 2 Ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η προσεισμική ακολουθία ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου, με έναν σεισμό 1,8 Ρίχτερ. Ακολούθησαν 29 άλλοι προσεισμοί μέχρι το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου, με τον μεγαλύτερο να είναι 2,9 Ρίχτερ, μισή ώρα πριν από τον κύριο σεισμό. Δείτε παρακάτω την «ταυτότητα» του πρωινού σεισμού στον Τύρναβο… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.