5 Απίστευτoι Λόγoι, πoυ οι Άντρες Προτιμoύν τις Κοvτές γυvαίκες! Mε τον 3ο, θα Πέσετε από τα σύννεφα

0
2834

5 Απίστευτoι Λόγoι, πoυ οι Άντρες Προτιμoύν τις Κοvτές γυvαίκες! Mε τον 3ο, θα Πέσετε από τα σύννεφα

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις κοντές γυναίκες;

Μπορεί και οι γυναίκες να προτιμούν τους ψηλότερους άντρες, αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που στους άντρες αρέσουν κυρίως οι κοντές γυναίκες; ‘Οχι, δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση…

Το πρώτο πράγμα λογικά που θα σου έρθει στο μυαλό είναι ότι απλά ταιριάζουν πιο πολύ

εμφανισιακά, μιας και οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι στο ιδανικό ζευγάρι η γυναίκα δεν περνάει στο ύψος τον άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα «Πάνω-Κάτω» στο Power 0f Love: Αυτός ο Παίκτης Απoχώρησε τελικά! Δείτε την Πρώτη του ανάρτηση

Δεν έχει να κάνει όμως μόνο η εμφάνιση, μιας και οι ψηλές γυναίκες είναι εξίσου πολύ εντυπωσιακές.

Ποιοι είναι οι λόγοι, με βάση όσα δηλώνει το αντίθετο φύλο;

Νιώθουν πιο δυνατοί

Οι επιλογές που κάνουν στις σχέσεις τους καθορίζονται κατά έναν μεγάλο βαθμό από τις ψυχολογικές τους ανάγκες. Όταν λοιπόν είναι πιο ψηλός από την σύντροφο του, αισθάνεται αυτομάτως ως ο πιο ισχυρός της σχέσης.

Αυτό που ψάχνουν συνήθως σε μια σχέση είναι ο συνδυασμός της αγάπης, αλλά και της εξουσίας και το ύψος του συμβάλλει στο να νιώθει πιο ισχυρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές ‘Αvατροπές’ 2019: Παλιές Iστορίες Aγάπης «Ξανα-φουvτώνουν» γι’ Αυτά τα ζώδια

Νιώθουν ότι πρέπει να προστατεύουν τις κοντές κοπέλες

Βλέποντας μια μικροκαμωμένη γυναίκα τους γεννάτε η ανάγκη να την προστατεύσουν, μιας και συνήθως στα μάτια τους είναι πιο χαριτωμένες και αξιαγάπητες.

Στην ουσία το ύψος τους, τις κάνει να δείχνουν πιο ευάλωτες πράγμα που ελκύει πολύ το αντίθετο φύλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήνος: Στη Γειτονιά των Αγγέλων & ο 20χρονος Γιάννης

Νιώθουν κατώτεροι απέναντι σε μια ψηλή γυναίκα

Οι ψηλές γυναίκες είναι συνήθως πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους, ή έστω έτσι δείχνουν, ενώ ταυτόχρονα έχουν πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και αλαζονεία.

Δεδομένου όμως ότι οι περισσότεροι άνδρες όπως όλες μας γνωρίζουμε είναι αρκετά εγωιστές και δεν μπορούν εύκολα να συμβιβαστούν, οι ψηλές γυναίκες μπορεί να τους κάνουν να αισθάνονται κατώτεροι σε πολλές στιγμές, πράγμα που σε κανέναν δεν αρέσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Χημεία 2 Αvθρώπων, Φαίvεται απ’ την Πρώτη Στιγμή»

H εpwτική πράξη είναι πιο ευχάριστη μαζί τους

Αυτό το έχουμε ακούσει πολλές φορές, μιας και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα με μια γυναίκα που δεν είναι πολύ ψηλή. Είναι βολικές και είναι πιο εύκολο να πειραματιστούν μαζί τους, σε διάφορες στάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικά Tαιριάσματα 2019: ΑYTA τα Ζώδια Έχoυv τηv ΑΠΟΛYTH Xημεία στo Kpεβάτι! Δεv Φαvτάζεστε το 3ο Zευγάρι

Είναι περισσότερο ναζιάρες και θηλυκές

Αυτό είναι όντως ένα πραγματικό γεγονός, μιας και όσο πιο κοντή είναι μια γυναίκα τόσο περισσότερα οιστρογόνα έχει στο σώμα της, σε αντίθεση με τις ψηλές γυναίκες που έχουν περισσότερη τεστοστερόνη.

Δεν λένε φυσικά ότι και οι ψηλές γυναίκες δεν έχουν θηλυκότητα, απλά δεν έχουν τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας που τραβάει πραγματικά τους άνδρες…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...