Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 3 Ζώδια: Η Nέα Σελήvη στον Aιγόκερω Αύριο Φέρvει Aλλαγές

0
888

Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 3 Ζώδια: Η Nέα Σελήvη στον Aιγόκερω Αύριο Φέρvει Aλλαγές

Τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια είναι τα τυχερά ζώδια;

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω- Παρά τις δυσκολίες, υπάρχει επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκεσαι γενικά σε μια περίοδο όπου έχεις ευκαιρίες στα εpwτικά, ακόμα και αν έχεις κάποιες άλλες προτεραιότητες….

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 02:25.

Μετά περνά σε κενό πορείας μέχρι τις 06:42 που περνά στον Υδροχόο. Στις 10:43 σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, στις 17:31 τετράγωνο με τον Ουρανό και στις 18:36 τετράγωνο με τον Ερμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εγιvε Aισθητός Σεισμός στην Xώρα

Τι Φέρνει η Δευτέρα 7/10 στα 12 ζώδια

Κριός

Η Σελήνη παραμένει σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια –που φέρνει το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου– που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει, καθώς οι πλευρές που συμμετέχουν δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν βήματα και συμβιβασμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο και ακόμη και αν είσαι ήδη σε σχέση, η επιφυλακτικότητα είναι έντονη με τις εξελίξεις, παρότι οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν λείπουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί η καριέρα σου να έχει πολλές και κουραστικές απαιτήσεις από σένα, ωστόσο οι δυνατότητες στο εργασιακό περιβάλλον δεν λείπουν. Από την άλλη όμως, σήμερα υπάρχουν οικονομικοί λόγοι που περιορίζουν τις επιλογές σου και τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι λιγάκι πιο απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη, ξεκινώντας την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσμενή όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Ερμή, φέρνοντας ανατροπές, ενώ από την άλλη και εσύ έχεις ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο της αντιδραστικότητας, κάτι που σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου, φέρνοντας ρήξεις. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή αν νιώθεις πως οι συνθήκες σε περιορίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα είναι διαφορετικά, ανάλογα πότε έχεις γεννηθεί καθώς αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου έρχεσαι πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ του πρώτου περνάς δεύτερη εφηβεία! Του τρίτου, μπορείς να διαμορφώσεις το πλαίσιο και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο σήμερα να προτιμήσεις τη διπλωματική οδό προκειμένου να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου σε προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σε πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvτρεύτηκε στην Μύκοvο η Σάσα Mπάστα: Οι Πρώτες Εικόvες του «Παραμυθέvιου» Γάμoυ

Δίδυμοι

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε δημιουργικά ζητήματα, υποθέσεις που σχετίζονται με παιδιά ή ερωτικά θέματα. Παράλληλα, καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τις δυσκολίες, υπάρχει επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Βρίσκεσαι γενικά σε μια περίοδο όπου έχεις ευκαιρίες στα εpwτικά, ακόμα και αν έχεις κάποιες άλλες προτεραιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κρατάς κάποια στεγανά στο εργασιακό περιβάλλον που τελικά σου κλείνουν πόρτες, ενώ προς τα έξω οι άλλοι εισπράττουν σήμερα μια πιο επιπόλαιη συμπεριφορά από σένα. Ωστόσο οι κόποι σου τελικά αναγνωρίζονται, πράγμα που σημαίνει πως ενισχύεται και το πορτοφόλι σου. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Καρκίνος

Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να ανασυνταχθείς προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει να φέρνει άμεσα τα ευχάριστα νέα σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, ακόμη και αν οι άλλοι είναι σκληροί απέναντί σου λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη προσοχή σήμερα στον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bασιλική Αvδρίτσου-Νίκος Συμεωvίδης: Πριν Λίγo Bάφτισαν την Kόρη τους! Οι Πρώτες Φωτo

Λέων

Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς η Σελήνη, βρίσκεται απέναντί σου σχηματίζοντας δυσμενή όψη με τον εκρηκτικό Ουρανό και τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως οι συναισθηματικές σου επιλογές υπήρξαν σε κάποια σημείο ανεπαρκείς στο να σε καλύψουν πλήρως στις ανάγκες σου και αυτό σε πληγώνει, ενώ παράλληλα έρχεσαι αντιμέτωπος και με δικές σου παραλείψεις ή λάθη, λόγω τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου. Παρόλα αυτά η τρυφερότητα γλυκαίνει το κλίμα στα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ αντοχής σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, όπου θα πρέπει να δείξεις και περισσότερη διαλλακτικότητα και υπομονή. Άλλωστε υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Παρθένος

Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς όταν ακούς μια ανόητη κουβέντα ή μια απερισκεψία στο περιβάλλον σου! Δες λοιπόν με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και προτίμησε να καταβάλλεις τώρα προσπάθειες, αντί να διαιωνίζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει λύσεις, ενώ στο κοντινό σου περιβάλλον δεν λείπει το φλερτ και η κινητικότητα. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο με αυξημένη εpwτική διάθεση, προσοχή όμως για τις συνέπειες της κάθε πράξης με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένο, είναι λοιπόν προτιμότερο να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να επιστρατεύσεις τη διπλωματία προκειμένου να πεις ό,τι σε ενοχλεί, δίχως να υπάρχουν ρήξεις. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέος Απiστευτος Xωρισμός στην Ελληvική showbiz: Oριστικό Τέλoς Μετά από 20 Xρόvια γάμου

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, είναι πιθανό πως οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν (με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που σε επηρεάζει), μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποδεσμευτείς από στεγανά και παρωπίδες που σε κρατούν στάσιμο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι και σήμερα προτεραιότητά σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι να βάλεις τις υποθέσεις σε μια σειρά και ενδεχομένως να ακούσεις κάποια παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ οι εριστικές συμπεριφορές δε λείπουν από το κοντινό περιβάλλον με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα αυτή την περίοδο, κυρίως για τους γεννημένους τον Οκτώβριο, καθώς οι του Σεπτεμβρίου βρίσκουν κάποιες πηγές εσόδων που ενισχύουν το πορτοφόλι τους, ακόμα και στις αντιξοότητες. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή με ακίνητη περιουσία, ενώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο σήμερα έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής, δίχως να διαφαίνεται διέξοδος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για σιγουριά σε αναγκάζει να περιορίζεις τις επιλογές σου σε εκείνες που προσφέρουν έστω και μια προσωρινή αίσθηση σταθερότητας, ενώ με τον τρόπο που λειτουργείς κάποιες φορές κάνεις τους άλλους να αντιδρούν σπασμωδικά, όπως δείχνει και η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που σε επηρεάζει. Γενικότερα πάντως πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάς πολλές δυσκολίες. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αθηvά Οικοvομάκου-Φίλιππος Μιχόπoυλος: Mόλις Bάφτισαν τον Γιo τους! Οι Πρώτες Φωτo

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον περίγυρό σου αλλά και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως είναι μια περίοδος μεγαλύτερης κινητικότητας στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, καθώς από τη μια τα έσοδα είναι περιορισμένα, ενώ από την άλλη τα έξοδα είναι αρκετά. Θυμήσου όμως ότι είσαι σε μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τους στόχους σου. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Αιγόκερως

Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την εύνοια της τύχης, καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις και εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις, με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλεια δημιουργεί προστριβές από την πλευρά σου, αυτό συμβαίνει όμως γιατί υπάρχουν και κάποιες αφορμές. Βεβαιώσου όμως ότι δεν πρόκειται για βιαστικά συμπεράσματα, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο σήμερα να φανείς πιο προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις, καθώς υπάρχει ένα πλαίσιο ανατροπών, κυρίως στον ισοσκελισμό εσόδων και εξόδων, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις σε βάθος τα δεδομένα πριν δράσεις. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς περισσότερο ευέλικτος μπροστά στις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος έχει αρκετό τρέξιμο για σένα που δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για πολλές ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, μείνε όμως μακριά από έντονες σκηνές ζήλιας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου και παρότι στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σου, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου παντού, καθώς σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από επιβεβαίωση μέσα από το έργο που παράγεις. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ιχθύες

Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να αποδράσεις από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν σου δίνουν πρόσφορο έδαφος για να το πραγματοποιήσεις και αυτό σε κάνει περισσότερο σκληρό, ειδικά τώρα με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες και η κινητικότητα στα προσωπικά δεν λείπουν. Βρες λοιπόν χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, για να τον αφιερώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σπατάλη ενέργειας είναι η πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να περιορίσεις, τουλάχιστον μέσα στην ημέρα, ενώ είσαι επιρρεπής και σε περιττά έξοδα σήμερα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Πάντως, τα κοντινά σου πρόσωπα δρομολογούν κάποιες θετικές αλλαγές. Η Αφροδίτη Στoν Σκoρπιό «Bάζει» Φωτιές ΔΕΣ> ΕΔΩ….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...