6 «ΒPΩΜΙΚΑ» Κόλπα Για Να MHN Ξεκoλλάει Από Δiπλα Σου! Με Το 4ο Mάλιστα, ΧΑΝ0ΥΝ Όλoι Τα Λoγικά τους

0
3810

6 «ΒPΩΜΙΚΑ» Κόλπα Για Να MHN Ξεκoλλάει Από Δiπλα Σου! Με Το 4ο Mάλιστα, ΧΑΝ0ΥΝ Όλoι Τα Λoγικά τους

Kopiτσια δείτε και δεν θα χάσετε… Ποια είναι τελικά αυτά τα απαγορευμένα κόλπα?

Συνειδητοποιείς ότι κάποιος σου αρέσει και όπως είναι φυσικό προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να σε προσέξει. Και αφού το καταφέρεις θέλεις να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μαζί του.

Πως θα καταφέρεις να του διατηρήσεις το ενδιαφέρον και να μην βαρεθεί;

Ποιοι είναι εκείνοι οι τρόποι για να τον κάνεις να μην “ξεκολλάει” από πλάι σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιές Aγάπες «Avατρέπουν» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

Παρακάτω θα βρεις τη λύση σε αυτά τα ερωτήματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις και που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρεις καλύτερα από ότι νόμιζες.

Πως θα τον κάνεις τελικά να μην “ξεκολλάει” από κοντά σου?

Να μυρίζεις πάντα όμορφα

Η μυρωδιά είναι πολύ βασικός παράγοντας για να προσελκύσεις κάποιον. Όπως εσύ θα προτιμούσες έναν άντρα που να μυρίζει όμορφα, έτσι αντίστοιχα και οι άντρες ελκύονται από τις γυναίκες που μυρίζουν όμορφα. Για αυτό λοιπόν φρόντισε η μυρωδιά σου να είναι πάντα φρέσκια και δροσερή. Δεν χρειάζεται να λούζεσαι με κολόνια για να το καταφέρεις, απλά πρόσεχε την προσωπική υγιεινή σου.

Γίνε λίγο μυστηριώδης

Ναι στους άντρες αρέσει όταν είσαι ανοιχτή μαζί τους και δεν χρειάζεται να στα βγάλουν όλα με το τσιγκέλι. Όμως, τους αρέσει παράλληλα και η πρόκληση. Λίγο να παιδευτούν να σε ανακαλύψουν. Μη βιαστείς να δείξεις όλα τα χαρτιά σου. Κράτα λίγο το μυστήριο και άνοιγε τα σιγά, σιγά. Θα τον κάνεις να θέλει να σε βλέπει όλο και συχνότερα για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το όμορφο πρόσωπο που βλέπει.

Αφιέρωσε χρόνο για τις φίλες σου

Επειδή βρήκες κάποιον να σου αρέσει και βγαίνετε ραντεβού, δεν σημαίνει ότι ο προσωπικός σου χρόνος θα πρέπει να εκμηδενιστεί. Το να έχεις προσωπική ζωή, να βγαίνεις και να διασκεδάζεις με τις φίλες σου είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό δείχνει και στον επικείμενο σύντροφο σου, ότι δεν εξαρτάσαι από αυτόν για να κάνεις πράγματα και ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα έχεις κανονίσει να κάνεις κάτι και να μη μπορείς να βγείτε μαζί. Πίστεψε με, μπορεί να γκρινιάξει, αλλά θα του αρέσει που αφιερώνεις χρόνο για τα θέλω σου.

Φρόντισε τον εαυτό σου

Είναι λογικό πως πριν τον γνωρίσεις είχες ένα πρόγραμμα. Τη δουλειά σου, τον καφέ σου, το γυμναστήριο σου ή το περπάτημα σου. Είναι πράγματα που θα πρέπει να διατηρήσεις. Άμα θέλεις να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του, προσκάλεσε τον να πάτε για τρέξιμο μαζί. Σίγουρα θα τον κάνει να σε θέλει όλο και περισσότερο, πόσο μάλλον όταν σε δει με κολάν. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας!

Μη δείχνεις απελπισμένη

Οκ, τον θέλεις, σου αρέσει και περιμένεις πως και πως τηλέφωνο του για να βρεθείτε. Αυτό μπορούν να το ξέρουν εσύ και οι κολλητές σου- και ο σκύλος σου άμα έχεις. Στους άντρες αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες που δεν τους παρακαλάνε για λίγη σημασία ή για το πότε θα βρεθείτε. Δείξε το ενδιαφέρον σου στο να βγείτε, αλλά μην το παρακάνεις. Μην ξεχνάς έχει και εκείνος προσωπική ζωή, οπότε μην τον ζορίζεις γιατί θα καταφέρεις το αντίθετο από το να μην ξεκολλάει από πάνω σου.

Και τέλος, Ξελόγιασε τον

Αν ξέρουμε να κάνουμε κάτι καλά σαν γυναίκες , αυτό είναι το ξελόγιασμα. Φλέρταρε τον, ντύσου λίγο πιο s3ξι- όχι υπερβολικά και φαίνεσαι σαν δεύτερη- και κέντρισε του την προσοχή. Χωρίς να καρφώνεσαι και με διακριτικές κινήσεις και φράσεις, κάνε τον να μην μπορεί να κρατηθεί και να θέλει να σου “ορμήσει”. Βρες ποια είναι τα κουμπιά του και κάνε το παιχνίδι σου…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...