Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Πάθη «XTYΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
17251

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Πάθη «XTYΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, φέρνει μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες και μοιραίες καταστάσεις…

Oι νέες πλανητικές όψεις, φέρνουν καταιγισμό από μηνύματα νέα

και συναντήσεις με παλιούς έpwτες. Προσοχή μόνο στις απατηλές υποσχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια Kάvουv Mεταξύ Τoυς ‘ΤEΛEIA’ Xημεiα; Με Tο 3ο Zευγάρι, Θα «ΠEΣΕΤΕ» Aπό Tα Σύνvεφα

Είναι μια θετική ημέρα για να εκφράσεις την συναισθηματική σου πλευρά, αρκεί να βρίσκεσαι σε περιβάλλοντα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και προστατευμένος.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Τρίτης 20/02/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, τα μεταξύ σας λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα οικειότητας.

Σήμερα θα έχετε προσωπικό ραντεβού με άτομο που μεταξύ σας πάντα υπήρχε κρυμμένη έλξη. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα εκδηλώσετε την έλξη σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

Για εσάς που είστε σε αναζήτηση γνωριμίας, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών εξελίξεων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληvoς Φεβρουαpiου Θα KAΨΕΙ Καpδιές! Φτάvουν «ΔΥΝATA» Ερwτικά Πάθη Για Διδύμους & Άλλα 3 Ζώδια

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας.

Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός με μελλοντικές προδιαγραφές!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε την κρίση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας.

Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δυναμικά, η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σύvoδος Ήλιoυ-Ιχθυών ΦEPΝΕΙ Ερwτικές Eκπλήξεις: Φτάvoυν «KAPΜΙΚΕΣ» Επαvασυνδέσεις Για Tοξότες & Άλλα 3 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση.

Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια κατεύθυνση. Ανανεώνεστε, αλλάζουν τα δεδομένα σας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματικά διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας.

Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα δημιουργήσουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, οι συναντήσεις σας θα έχουν θερμή εξέλιξη. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «ZΩΝΤΑΝΕYEI» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας και ο τρόπος ομιλίας σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι μου είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που θα εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς.

Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξη τους θα είναι πολλά υποσχόμενη. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται ραντεβού θερμής επανένωσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αλλάζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας εκδηλώσει την αγάπη του.

Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη γι’ αυτό δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει άτομο που μέχρι τώρα έψαχνε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί ερωτικά.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Για εσάς τους μοναχικούς, ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητα σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας συναρπάσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις! 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια, τα γεγονότα θα τονώσουν τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας, πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα αναστατώσει την καρδιά σας,

η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι προετοιμαστείτε για ανατροπές, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνάντηση σας, ανοίγεται προοπτική επανένωσης! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς, η στάση σας αισιόδοξη και ανέμελη.

Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...