Χωρισμoς B0μβα στην Showbiz: Την Παράτησε 2 Mήvες MEΤΑ την Γέννηση του Mωρού τoυς

0
1665

Χωρισμoς B0μβα στην Showbiz: Την Παράτησε 2 Mήvες MEΤΑ την Γέννηση του Mωρού τoυς

Χωρισμός 2 μήνες μετά την γέvvηση του μωρού τους.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον Ιούνιο του 2018, αλλά αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο τους μέχρι την γέννηση του μωρού. Το ζευγάρι συγκεκριμένα, καλωσόρισε τον γιο τους μόλις τον περασμένο Οκτώβριο….

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον Ιούνιο του 2018,

αλλά αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο τους μέχρι την γέννηση του μωρού.

Θα παντρεύονταν στο Μονακό και θα ακολουθούσε ένα πάρτι στο ιταλικό νησί της Παντελερία, όπου η μητέρα του Ντιμίτρι έχει μια εκπληκτική βίλα με έναν αμπελώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απίστευτες Ανατροπές!! Τι Λέvε τα Ζώδια για σήμερα Tετάρτη 20/2

Η Σαρλότ Κασιράγκι ακύρωσε τον αρραβώνα της με τον παραγωγό Ντιμίτρι Ρασάμ, με το πρώην ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους, μόλις δύο μήνες μετά την γέννηση του μωρού τους.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους τον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα το παλάτι είχε εκδώσει τότε μια δήλωση εκ μέρους της πριγκίπισσας Καρολίνας και της μητέρας του Ντιμίτρι, Κάρολ Μπουκέτ, την Γαλλίδα ηθοποιό που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Για τα μάτια σου μόνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ξεσπά Καλλιάvος για Καιρό 23,24/2: «Θα Είvαι η Xειρότερη Χιοvοκακοκαιρία της 10ετιας, ΜHN Ακoύτε τoυς…»

«Η Βασιλική της Υψηλότητα, η πριγκίπισσα του Ανόβερο και η μαντάμ Κάρολ Μπουκέτ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την γέννηση του εγγονού τους, που γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2018. Η μητέρα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε η δήλωση…

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...