Χωρισμός «B0μβα» στην Eλληνική shοwbiz: Mετά από 15 Xρόvια Γάμου και 1 Παιδί τα Διέλυσαν όλα

0
1367
Χωρισμός, https://pagelife.gr/

Χωρισμός «B0μβα» στην Eλληνική shοwbiz: Mετά από 15 Xρόvια Γάμου και 1 Παιδί τα Διέλυσαν όλα

Δεν το περίμενε κανείς αυτό το χωρισμό…

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Χωρισμός μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα της ζωής τους….

Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από

την ίδια την πασίγνωστη ηθοποιό σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα texnes-plus.gr.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια«, στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις της Πέμπτης!! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιά Αγάπη γι’ Aυτά τα 4 ζώδια

Εκεί, θα συμπράξει για μια ακόμα φορά επί σκηνής, με τον πρώην σύζυγό της, αφού οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, όπως αποκάλυψε.

Ο λόγος για την την Φαίη Ξυλά και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, που χώρισαν

έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.

Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνό εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από την ίδια την Φαίη Ξυλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα texnes-plus.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελένη Μενεγάκη: Τα Eσπασε OΛΑ στις Μαλδίβες! Ο Άγριoς Tσακωμός & το Bέτο του Μάκη

«Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...