Φρίκη σε κηδεία στην Θεσσαλονίκη!! Πάγωσαν όλοι μόλις είδαν που είχαν θάψει τον νεκpό!

0
391

Φ ρίκη σε κηδεία στην Θεσσαλονίκη!! Πάγωσαν όλοι μόλις είδαν που είχαν θάψει τον νεκpό!

Έξαλλοι οι συγγενείς του νεκpού- Δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του δήμου απευθύνθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρόβλημα, εκτός από πρακτικό, είναι και νομικό. Το ζήτημα συνδέεται με την επιθυμία συγγενών του νεκpού…

Μια σπάνια περίπτωση εκταφής νεκpού από τα δημοτικά κοιμητήρια

του Φιλύρου Θεσσαλονίκης, καλείται να αντιμετωπίσει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη!! Πανικός με το σχόλιο της πεθεράς της κάτω από τη φωτό της στο Instagram

Το ζήτημα συνδέεται με την επιθυμία συγγενών ενός νεκpού που έχει ταφεί εδώ και καιρό στα δημοτικά κοιμητήρια του Φιλύρου, να μεταφέρουν τα οστά του στον οικογενειακό τους τάφο, σε περιοχή της Νάουσας.

Η επιθυμία τους όμως αυτή, σκοντάφτει στο γεγονός ότι πάνω από τον συγκεκριμένο νεκpό, έχει ταφεί εκ παραδρομής άλλος νεκpός.

Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, απευθύνθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, καθώς το πρόβλημα, εκτός από πρακτικό, είναι και νομικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Πήγα στο κομμωτήριο για ένα απλό κούρεμα, αλλά δείτε πως με κατάντησαν…Έπαθα σ0κ!»

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ανάλογα με τον κανονισμό των δημοτικών κοιμητηρίων, «η ανακομιδή των οστών των νεκpών που έχουν ταφεί στα δημοτικά νεκροταφεία,ενεργείται μετά την παρέλευση τριετίας από την ταφή (σε άλλα κοιμητήρια τετραετίας).Η για οποιοδήποτε λόγο και αιτία μεταφορά ή εκταφή των νεκpών προ της εκπνοής της τριετίας (ή τετραετίας),ενεργείται μόνον κατόπιν της σχετικής άδειας του εισαγγελέως».

Επιπλέον, «εάν κατά την ανόρυξη τάφου για την ανακομιδή των οστών του εντός αυτού ταφέντος νεκpού, διαπιστωθεί ότι το πτώμα τούτο δεν έχει διαλυθεί, παραμένει μέσα στον τάφο για ένα χρόνο ακόμα για να αποσυντεθεί πλήρως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στο Power Of Love: Ανακοίνωση β0μβα του Δώρου!! Πάγωσε η Αθηνά…

Όπως έγινε γνωστό, οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του δήμου αναμένεται να μεταβούν σήμερα στα κοιμητήρια, ώστε να επιχειρηθεί εκταφή της σορού που προορίζεται για μεταφορά, χωρίς να πειράξουν τη σορό που βρίσκεται από πάνω – ενώ για όλες τις ενέργειες θα ενημερώνεται ο εισαγγελέας υπηρεσίας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.