Φαίη Σκορδά: Ο νέος έpwτας και…«προχωράμε»

Σκορδά, https://pagelife.gr/

Φ αίη Σκορδά: Ο νέος έpwτας και…«προχωράμε»

Τίποτε δεν είναι τυχαίο λέμε… Θέμα χρόνου ήταν να σκάσει κι αυτή η β0μβα.

Τι συμβαίνει τελικά με τον νέο έpwτα Φαίη Σκορδά; Όλα δείχνουν πως η Φαίη έχει αποφασίσει να προχωρήσει. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το κορίτσι πήγε για ιερό σκοπό σε φιλανθρωπική εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι…

«Η ιστορία με τον Γιώργο έχει τελειώσει οριστικά.

Το διαζύγιο με τον Γιώργο είναι δεδομένο και προχωράμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης!! Παλιά αγάπη «φουντώνει» ξαφνικά για αυτά τα ζώδια

Το κοpίτσι -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- πήγε για ιερό σκοπό σε φιλανθρωπική εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν τα αυτονόητα. Κι εκείνη απάντησε.

Εντάξει. Πλέον ο καιρός έχει περάσει, η Φαίη είναι μια γυναίκα που θέλει να ζήσει την ζωή της και ως γυναίκα και όχι μόνο ώς μάνα και εδώ και λίγο καιρό έχει μπει στην διαδικασία να προχωρήσει παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Το τελευταίο ψηφίο του έτους που γεννηθήκατε αποκαλύπτει ένα τεράστιο μυστικό για την ζωή σας!! Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα

Κάτι τρέχει; Ναι. Κάτι τρέχει. Και η Φαίη έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην επόμενη σελίδα στη ζωή της με σεβασμό στα παιδιά της και κυρίως απέναντι στον εαυτό της.

Οι δηλώσεις για το παρελθόν δεν είναι τυχαίες… Το κάνει με σύστημα και με τρόπο ώστε να γίνει αποδεκτό πρωτίστως απο τους δημοσιογράφους και την πιάτσα και κατόπιν απο τον κόσμο…ότι προχωράει πλέον στην προσωπική ζωή της.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο λέμε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άσχημο μαλλιοτράβηγμα στο Power of Love!! Δεν το περίμενε κανείς αυτό! Άφωνη η Μπακοδήμου…

Δείτε λοιπόν τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ