Τραγωδία Porsche: Βγήκε η Απόφαση! «Ζαλίζει» η Αποζημίωση που θα Πάρει ο Υπάτιος από τον Μr. Jumbo

0
697
Αποζημίωση, https://pagelife.gr/

Τραγωδία Porsche: Βγήκε η Απόφαση! «Ζαλίζει» η Αποζημίωση που θα Πάρει ο Υπάτιος από τον Μr. Jumbo

Βγήκε η απόφαση για την αποζημίωση από το τραγικό τροχαίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες και η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι προσφεύγοντες οι οποίοι διεκδικούσαν…..

Τελικά ο Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Jumbo» θα πρέπει να καταβάλει

το παρακάτω ποσό στον Υπάτιο Πατμάνογλου, σύζυγο και πατέρα των θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα με την Porsche τον Φεβρουάριο του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aργυρώ Τσιοράνου: Συγκλοvίζει το Πρώτο της Μήvυμα ΜETA την Απoχώρηση από το Power 0f Love

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι προσφεύγοντες οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.

Το χρονικό του δυστυχήματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 2019- Το Έτος του Tυχερού 3: Avέλπιστη Τύχη σε Σχέσεις και Οικονομικά γι’ Αυτά τα ζώδια

Στις 26 Φεβρουαρίου 2017, ο Γιώργος Βακάκης γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo είχε πέσει οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porsche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την ημέρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Το ΙΧ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στα πλάγια της εθνικής οδού και σε αυτό επέβαιναν η σύζυγος και ο γιος του που τον περίμεναν να γυρίσει από την τουαλέτα. Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο ΙΧ τόσο η Αποστολία Πατμάνογλου όσο και ο Παύλος Πατμάνογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Ήθελε 5.000 Eυρώ για vα…»: Απoκάλυψη B0μβα από Aρvαούτη για τo Τελευταίo Bράδυ τoυ Παντελίδη

«Βγαίνοντας από το κτίριο είδα το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δύο να φλέγεται και έψαχνα σε κατάσταση σοκ τη σύζυγό μου και τον γιο μας που βρίσκονταν μέσα στα συντρίμμια απανθρακωμένοι. Είδα επίσης διασκορπισμένα στο χώρο φλεγόμενα συντρίμμια ενός άλλου αυτοκινήτου και δύο άλλα άτομα, ο ένας συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου εκτός αυτοκινήτου και οδηγός του διαμελισμένος», είχε καταθέσει αναφορικά με το περιστατικό ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Με την αγωγή που κατέθεσαν ένα χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2018, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της συζύγου του, τα αδέρφια της καθώς και η προγιαγιάδες του μικρού Παύλου στράφηκαν κατά του Mr. Jumbo Απόστολου Βακάκη.

Όπως επίσης στράφηκαν και κατά της μητέρας και των δύο αδελφών του αδικοχαμένου Γιώργου αλλά και κατά της Ασφαλιστικής εταιρείας του μοιραίου οχήματος ζητώντας τα χρήματα για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν και για τις υλικές ζημιές – έξοδα που προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvατροπή Β0μβα στη Δολοφονία Τοπαλούδη: «Εγώ το Είχα πει. Υπάρχουν κι Άλλα Κοpίτσια που…»

Συγκεκριμένα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητούσε 2.012.636 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα χρήματα διεκδικούνται από συγγενικά πρόσωπα για την οδύνη που τους επέφερε ο θάνατος της Αποστολίας και του μικρού Παύλου…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...