Ταίριασμα ζωδίων 2018 – 2019 !! Ο Νέος ζωδιακός κύκλος που πέφτει μέσα 100% και σαρώνει στο διαδίκτυο

Ταίριασμα ζωδίων 2018 – 2019 !! Ο Νέος ζωδιακός κύκλος που πέφτει μέσα 100% και σαρώνει στο διαδίκτυο

Δείτε τι λέει για το δικό σας ζώδιο…

Βάση του ζωδίου σας, κάπως έτσι θα είναι τα εpωτικά σας το 2018.

Δείτε τι δείχνει αυτός ο νέος ζωδιακός κύκλος. Και αν δεν έχετε βρει ακόμα κάποιον να σας κοιτάξει στα μάτια και να σας πει «Ευτυχισμένο το νέος έτος!», μην ανησυχείτε.

Επειδή είχατε ένα μοναχικό 2017, δεν σημαίνει ότι θα είστε μόνοι σας και το επόμενο έτος. Το 2018, όπως και κάθε άλλη χρονιά, θα φέρει νέες ευκαιρίες και που ξέρετε, μπορεί ακόμη και να σας φέρει κάποιον που θα σας προφέρει αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον μεγάλο έpωτα το νέο έτος & ποια… θα χωρίσουν?

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, για να δείτε τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός τέλειου συντρόφου το 2018!

1. Κριός Αφήστε το χρόνο να πάρει την πορεία του.

Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ. Απλά καθίστε και αφήστε το χρόνο να ρέει προς όφελός σας. Είστε έτοιμοι να βρείτε την αληθινή αγάπη το 2018. Σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να οδηγούν στο να βρείτε αυτόν που προοριζόταν για σας.

2. Ταύρος Επαναπροσδιορίστε την αγάπη.

Μπορεί να συναντήσετε κάποιον, ο οποίος θα σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε την ιδέα σας για την αγάπη και τις σχέσεις. Τα άτομα που θα γνωρίσετε μπορεί να μην παραμείνουν πολύ στη ζωή σας, αλλά θα έχουν μια ισχυρή επίδραση στο πώς αισθάνεστε για την αγάπη.3. Δίδυμοι Συναισθήματα για μια χαμένη αγάπη.

Είναι δύσκολο για εσάς να προχωρήσετε από την προηγούμενη σχέση σας, αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να τα φέρει όλα πίσω. Έτσι, προτιμάτε να μείνετε μόνοι σας. Όλο αυτό θα τελειώσει, όταν το παλιό αγαπημένο σας πρόσωπο επιστέψει στη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα από την ίδια την Ναταλία Λιονάκη: «Έγινα μοναχή επειδή…»

4. Καρκίνος Ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Θα υπάρξει αγάπη – αλλά όχι με τον οποιοδήποτε. Θα βρείτε τη χαρά και την ηρεμία του μυαλού σας, βρίσκοντάς τα με τον εαυτό σας. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαμβάνετε την καλύτερη παρέα που μπορείτε να έχετε – τη δική σας.5. Λέων Κάτι βαθύτερο από φιλία.

Θα συνειδητοποιήσετε σταδιακά ότι ένας μακροχρίνιος φίλος σας έχει πάρει μια πολύ πιο βαθιά θέση στην καρδιά σας. Τον σκέφτεστε απλώς ως φίλο, αλλά η σχέση θα εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο, που θα θέλετε να είστε μαζί του όλο και περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Έφυγε πρόωρα ο γνωστός παρουσιαστής

6. Παρθένος Ώρα να παίξετε.

Ήρθε η ώρα για σας να κοιτάξετε απλά τριγύρω. Δεν υπάρχουν κοινωνικές προδιαγραφές που να σας δεσμεύουν αυτό το έτος και τελικά τολμάτε να κάνετε πράγματα με τον τρόπο σας. Θα δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και θα εξερευνήσετε νέα εδάφη αγάπης.

7. Ζυγός Κάτι πιο όμορφο από αγάπη.

Δεν είναι η αγάπη, αυτό που πρέπει να ψάχνετε αυτή τη στιγμή. Θα βρείτε τον πιο ειλικρινή και αξιόπιστο φίλο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ρομαντικό, αλλά θα είναι γεμάτο ζεστασιά και εγγύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κρόνος στον Αιγόκερω & η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Φτάνει ανέλπιστη τύχη για αυτά τα ζώδια

8. Σκορπιός Η τέλεια αδερφή ψυχή.

Θα βρείτε την αληθινή αγάπη. Θα έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να της αρνηθείτε και δεν θα έχετε καν την ανάγκη να αναζητήσετε άλλες επιλογές. Θα διαπιστώσετε ότι ο αυτό το άτομο είναι όλα όσα ψάχνατε.

9. Τοξότης Επιστρέφοντας πίσω στο σπίτι.

Δεν υπάρχει πλέον αυτός ο ενθουσιασμός που είχατε με τον σύντροφό σας στις αρχές. Φέτος, όμως, θα γίνετε πιο ενεργητικοί και θα λάβετε μέτρα για να διορθώσετε την κατάσταση και θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε να επιστρέψει.

10. Αιγόκερως Μια υπόθεση που περιμένει θα συμβεί.

Δυστυχώς, το 2017 δεν σας έφερε πολύ ρομαντική σπίθα. Αλλά, το νέο έτος θα σας χαρίσει δυνατότητες και ευκαιρίες για ανθοφορία και ρομαντισμό. Απλά πρέπει να κρατάτε ψηλά το κεφάλι σας, να παραμένετε ήρεμοι και κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα σας σύντομα.

11. Υδροχόος Μην εγκαταλείπετε.

Η μοίρα θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα παλιό κεφάλαιο της ζωής σας που ήταν φαινομενικά μια καλή σχέση. Το σύμπαν θα συνωμοτήσει και πάλι για να συναντηθείτε και να βρείτε την ευτυχία μαζί του. Θα αισθανθείτε πολύ τυχεροί.

12. Ιχθύς Ανανεωμένο ξεκίνημα.

Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει επανειλημμένα απογοητεύσεις στις σχέσεις και να κατηγορείτε τον εαυτό σας για τις περισσότερες. Ωστόσο, θα χαλαρώσετε και θα προσπαθήστε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας… πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ