Συvελήφθη 31χρoνη Γυναίκα, Γιατί Eστειλε σε Avτρα 159.000 SΜS Mετά το Πρώτο ραντεβoύ

0
521

Συvελήφθη 31χρoνη Γυναίκα, Γιατί Eστειλε σε Avτρα 159.000 SΜS Mετά το Πρώτο ραντεβoύ

Μετά το πρώτο ραντεβού άρχισε ο εφιάλτης του.

Σε συνέντευξη που έδωσε από την φυλακή τον ίδιο μήνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον άνδρα μέσω του Luxy, ενός σάιτ γνωριμιών για εκατομμυριούχους. Μετά το πρώτο ραντεβού, ο άνδρας έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Δέχτηκε πάνω από 150.000 μηνύματα, απειλές, παραβιάσεις

στον προσωπικό του χώρο και πλέον την υπόθεση έχουν λάβει οι αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας!! Ξαφvική Επανασύνδεση Bάζει «Φωτιές» σε Αυτά τα 4 ζώδια

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 159.000 μηνύματα φέρεται να έστειλε μία γυναίκα στην Αριζόνα σε έναν άνδρα που γνώρισε μέσω ενός σάιτ γνωριμιών μέσα σε διάστημα 10 μηνών, μετά από ένα μόνο ραντεβού.

Η 31χρονη, η οποία κατηγορείται γιατί έκανε διάρρηξη στο σπίτι του, συνελήφθη

τον Μάιο από την αστυνομία του Παραντάιζ Βάλεϊ. Τότε, οι Αρχές είχαν ισχυριστεί ότι είχε στείλει 65.000 μηνύματα μετά το ένα και μοναδικό ραντεβού τους. Ωστόσο, τα έγγραφα της αστυνομίας που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή, δείχνουν πως η 31χρονη είχε στείλει πολλά περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Είδηση Σ0κ: Δολοφοvήθηκε ο Σύντροφος Γvωστής Παίκτριας του Φετιvού GΝΜΤ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic, τα μηνύματα της Άντς προς τον άνδρα,

τον οποίο η αστυνομία δεν κατονομάζει, φέρεται να έγινε απειλητική μετά την προσπάθειά της να μπει παράνομα στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2017.

«Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω τα οστά των χεριών σου» φέρεται να του είχε γράψει. Σε ένα άλλο είχε γράψει: «Τι θα έκανα με το αίμα σου! Θα έκανα μπάνιο σε αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Να Λοιπόv πoυ ΗΡΘΕ η Σειρά τoυς!! AΥΤΑ τα Ζώδια ΒΡIΣΚΟΥΝ το Aλλο τους ΜΙΣΟ Μέσα στο 2019

Η αστυνομία έλαβε γνώση για πρώτη φορά για την υποτιθέμενη παρενόχληση της Αντς τον Ιούλιο του 2017, όταν ο άνδρας ισχυρίστηκε πως του έστελνε συνεχώς μηνύματα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Απρίλιο του 2018, οι αξιωματούχοι βρήκαν της Άντς εντός του σπιτιού του άνδρα,

να κάνει μπάνιο. Τότε κατηγορήθηκε για διάρρηξη. Στη συνέχεια, στις 4 Μαϊου πήγε στην δουλειά του άνδρα και ισχυρίστηκε πως ήταν η σύζυγός του. Επενέβη η αστυνομία και πάλι όπου και την συνέλαβε.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε από την φυλακή τον ίδιο μήνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον άνδρα μέσω του Luxy, ενός σάιτ γνωριμιών για εκατομμυριούχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Αστρολόγoι τα Χειρoκροτούν: Τα 4 Ζώδια που θα Kαταλήξουv Φέτoς με τον Έpwτα της Zωής τους

«Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη» είπε…

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...