Πpοβλέψεις από την Άντα Λεούση: Επιτέλους Απροσδόκητη Τύχη για τα Συγκεκριμένα ζώδια

Πpοβλέψεις από την Άντα Λεούση: Επιτέλους Απροσδόκητη Τύχη για τα Συγκεκριμένα ζώδια

Δείτε ΤΩΡΑ τι λέει για το ζώδιο σας…

Ποια θα είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια?

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εσκασε ΤΩΡΑ μη το Χάσετε!! Έτσι θα Πάρετε το Επίδομα των 600 ευρώ

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ:
Σκεφτείτε προνοητικά υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ:
Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουνκαι ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ότι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΞΕΧΑΣΤΕ την Νικολέττα Καρρά που Ξέρατε!! Η σοκαριστική αλλαγή που μας τρόμαξε…

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Μεριμνήστε τις οικογενειακές σας καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, για να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θρήνος: Εσβησε ξαφνικά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής & νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης

ΛΕΩΝ:
Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουνστη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Καινούριοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος, και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι το πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Είμαι Eρωτευμένος με την Πεθερά μου & Θέλω να την…»

ΖΥΓΟΣ:
Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή: Νέα ερωτική γνωριμία φέρνει τα πάνω-κάτω στα συγκεκριμένα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούριες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και αν χρειαστεί προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλλουν.

ΙΧΘΥΣ:
Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δε θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ