Αφράτες και Ελαφριές Τηγανίτες γιαουρτιού!! Ζεστές ή Κρύες, Οπως και να τις φας είναι φανταστικές

Τηγανίτες, https://pagelife.gr/

Αφράτες και Ελαφριές Τηγανίτες γιαουρτιού!! Ζεστές ή Κρύες, Οπως και να τις φας είναι φανταστικές

Δοκιμάστε την συνταγή και θα μας δοξάζετε…

Οι πιο Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες που δοκιμάσατε.

Η παρέα για το καφεδάκι μας κι όχι μόνο, θα σας ενθουσιάσουν η γεύση τους.

Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, με μερέντα, όπως και να φαγωθούν είναι φανταστικές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πpοβλέψεις από την Avτα Λεούση: Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ το Σαββατοκύριακο τα Συγκεκριμένα Zώδια

Τρώγονται επίσης, φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά.

Υλικά:

1 ποτήρι γιαούρτι
3 κουταλάκια μπέκιν
2 αυγά


1/4 ποτηριού ηλιέλαιο
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο λάδι για το τηγάνι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα Eπiδoμα ANAΣA 370 Eupώ πpoς Oλoυς

Εκτέλεση:



Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο.

Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι πατάμε λίγο γιατί θα φουσκώσουν, βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θα ΞΕΤΡΕΛΑΝΟΥΝ Ολες τις Γυναίκες: Οι πιο ΗΟΤ Τάσεις σε Χρώμα, Κούρεμα για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε 1-2 φορές!!!
Τρώγονται ζεστές ή κρύες… zzcook.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ