Οι Αστρoλόγoι τα Χειρoκροτoύv: Τα 4 Ζώδια πoυ θα Kαταλήξoυv ΦETOΣ με τoν Epwτα της Zωής τoυς

0
2549

Οι Αστρoλόγoι τα Χειρoκροτoύv: Τα 4 Ζώδια πoυ θα Kαταλήξoυv ΦETOΣ με τoν Epwτα της Zωής τoυς

Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ευχάριστα νέα για την αγάπη επιφυλάσσει το 2019 για τους εκπροσώπους όλων των ζωδίων. Οι πλανήτες του έpwτα, η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα κινηθούν με τη μέγιστη ταχύτητά τους προς αυτή την κατεύθυνση…

Ειδικά η Αφροδίτη, αδημονεί να επισκεφθεί το κάθε ζώδιο και να το χαϊδέψει

με το μαγικό της ραβδάκι… Μάλιστα, κάποια θα τα επισκεφθεί και δύο φορές!

Σε πρόσφατο άρθρο μας μάλιστα, σας ενημερώσαμε ποια ζώδια XΩΡIZOYN μέσα στο 2019. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μήπως είστε γεννημένοι στο διάστημα από Νοέμβριο μέχρι Φεβρουάριο; Τότε είστε οι αγαπημένοι της Αφροδίτης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Pάγισε» Kαρδιές ο Αρναούτογλου, με το Bίντεο που Eτοίμασε στη Μvήμη του Παvτελίδη

Σύμφωνα με το astro-live.gr, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι θα την υποδεχθείτε δύο φορές μέσα στο 2019. Η πρώτη θα είναι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, η δεύτερη μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Κατανοείτε ότι η χρονιά αυτή είναι ιδανική για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να βρείτε την αγάπη.

Αν δεν ανήκετε σε αυτή την ευνοημένη ομάδα, ανήκετε σε μια πιο εpwτική: Αυτή που έχει τον παθιασμένο Άρη στο πλευρό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έχεις YΠOΨIEΣ Oτι σε «Κεpατώνει»? AYΤΑ τα 7 Σημάδια Θα σoυ ΛYΣOYN την Απορiα

Ο πολεμιστής της αγάπης θα σας κάνει ακαταμάχητους για έξι ιδιαίτερες εβδομάδες, από τα τέλη του Μάρτη μέχρι τον Νοέμβριο του 2019.

ζώδια, https://pagelife.gr/

Ωστόσο, ποια θα είναι τα πιο αγαπημένα παιδιά του σύμπαντος όσο αφορά την προσωπική τους ζωή;

Αγαπητοί Τοξότες, εσείς θα λάβετε τη μερίδα του λέοντος στην αγάπη το 2019! Τολμήστε να διεκδικήσετε όσα λαχταρήσει η ψυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να διανύσετε αυτή τη χρονιά χωρίς να έχετε βρει το έτερόν σας ήμισυ. Οι δεσμευμένοι Τοξότες μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ο Ιανουάριος και ο Νοέμβριος του 2019 είναι οι μήνες με την μεγαλύτερη εύνοια. Ο Δίας και η Αφροδίτη θα εναποθέσουν στα πόδια σας τον κόσμο ολόκληρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικά Tαιpιάσματα 2019: ΑYTA τα Ζώδια Έχoυv τηv ΑΠOΛYTH Xημεiα στo Κpεβάτι! ΔEN Φαvτάζεστε το 3ο Zευγάρι

Αγαπητοί Λέοντες, δεν μπορεί να μην ερωτευτείτε αυτή τη χρονιά! Ο Δίας θα διαμένει στον Οίκο σας της αγάπης: Πρόκειται για τη βοήθεια που χρειάζεστε, ώστε να αφήσετε πίσω σας δοκιμασίες και αναταραχές των τελευταίων ετών. Από εσάς εξαρτάται να ανοίξετε την καρδιά σας!

Αγαπητοί Υδροχόοι, μαζί με τους Λέοντες έχετε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες σε θέματα σχέσεων… Ασχοληθείτε με αυτές, ιδανικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο του 2019. Αξιοποιήστε τη θερινή περίοδο για να κλείσετε το παρελθόν και να ανοίξετε καινούργιες σελίδες στη ζωή σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τρισευτυχισμέvη η Έλεvα Παπαρίζου! Το Mωρό που θα της Αλλάξει την ζωή

Οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι να αναμένουν μεγάλες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων στη διάρκεια του 2019. Οι εκλείψεις θα γίνουν στο ζώδιό σας κι αυτό σηματοδοτεί πρόοδο: Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, θα συζήσετε με το ταίρι σας ή/και θα παντρευτείτε!

Αν η σχέση σας βιώνει αναταράξεις εδώ και καιρό, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα αποφασίσετε να χωρίσετε. Αν ο δεσμός σας είναι δυνατός, προχωρήστε και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και του Σκορπιού, έχετε πιθανότητες να δείτε να υλοποιούνται τα ρομαντικά σας όνειρα! Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος, που θα σας δείξουν πρακτικούς τρόπους να προσεγγίσετε την ευτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Λέvε, πώς Oταν Ονειρεύεσαι Kάποιov ΠΟΛΥ, Σημαίνει Ότι…» 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα καινούργια σελίδα θα ανοίξει για εσάς τον Μάρτιο του 2019!

Ειδικότερα οι Σκορπιοί, μπορεί να αναζητήσετε κάτι πιο έντονο.Να ξέρετε ότι ο Ουρανός προτίθεται να σας φέρει κάποιες εκπλήξεις στην αρένα των σχέσεων!

Ο καινοτόμος Ουρανός θα προκαλέσει και τους σταθερούς Ταύρους. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, ακόμα και αντίθετες στην ιδιοσυγκρασία σας…

Ίσως να θελήσετε να επιστρέψετε σε μια σημαντική σχέση σας, γύρω στο Νοέμβριο του 2019…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...