Ναταλία Δραγούμη Aπoκαλύπτει την δίαιτά της: «Έτσι Κατάφερα να Xάσω 25 Κιλά, ΜΕΣΑ σε 4 Mήνες»

Δραγούμη, https://pagelife.gr/

Ναταλία Δραγούμη Aπoκαλύπτει την δίαιτά της: «Έτσι Κατάφερα να Xάσω 25 Κιλά, ΜΕΣΑ σε 4 Mήνες»

Ποια είναι τελικά η θαυματουργή δίαιτα της Ναταλίας Δραγούμη?

Η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός, αποκάλυψε προς έκπληξη της ομάδας της εκπομπής ότι στην εγκυμοσύνη της πήρε 25 κιλά τα οποία και έχασε μέσα σε τέσσερις μήνες….

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τον τρόπο που τα έχασε μίλησε σήμερα,

μεταξύ άλλων θεμάτων, η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή Happy Day, στον Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> NEA Διαρροή! Αφωνοι ΟΛΟΙ στο Next Top Model: Mετά τη Γαρυφαλλιά, EKTOΣ του Pιάλιτι και η…

Η ηθοποιός αποκάλυψε προς έκπληξη της ομάδας της εκπομπής ότι στην εγκυμοσύνη της πήρε 25 κιλά τα οποία και έχασε μόλις, μέσα σε τέσσερις μήνες.Η Ναταλία πάλεψε πολύ για να επανέλθει στις αρχικές της αναλογίες όμως δεν είχε επιλογή αφού όπως ανέφερε το έκανε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας!! Ξαφνική Επανασύνδεση Βάζει «Φωτιές» σε Aυτά τα ζώδια

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε:* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το spice-news.eu και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…