Μάθε τώρα τις δικές σου!! Οι τυχερές ημερομηνίες των ζωδίων για το 2018

ημερομηνίες, https://pagelife.gr/

Μάθε τώρα τις δικές σου!! Οι τυχερές ημερομηνίες των ζωδίων για το 2018

Δείτε τις σας ετοιμάζει η θεά τύχη…

Ποιες είναι οι δικές σου τυχερές ημερομηνίες για το 2018?

Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της Εκκλησίας ή του…δημαρχείου?

Κλείσε την σωστή αστρολογικά ημερομηνία σύμφωνα με την Ανδριάννα Σαρρή…

Βγαίνω τα Σάββατα, ακούω κόρνες κι αντί να πω «Και στα δικά μας κορίτσια», αρχίζω τα «Α, τους χαζούς με Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα παντρεύτηκαν, κέρατο που έχει να πέσει», «Απαπα… παντρεύονται με Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου… Και του χρόνου με διαζύγιο παιδιά!», και άλλα τέτοια….

Πάμε λοιπόν να δούμε τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου για το 2018 αλλά ας αρχίσουμε πρώτα από τις «μη, κάνει τζιζ» περιόδους του έτους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εpωτικές Προβλέψεις για αύριο Κυριακή: Ερχονται τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ στα Εpωτικά για αυτά τα ζώδια 

«Mη, κάνει τζιζ» No1:

H Αφροδίτη «ευλογεί» τον Έpωτα, την Αγάπη και φυσικά τον Γάμο! Φέτος θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε να κλείσουμε ημερομηνία! Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγουμε και την «στάσιμη» περίοδο της Αφροδίτης, λίγες μέρες πριν και μετά την «αναδρομή» της.«Mη, κάνει τζιζ» No2:

Ο Ερμής φέτος, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος 24 Μαρτίου έως 14 Απριλίου, 26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουμε και την «στάσιμη» περίοδο του Ερμή, λίγες μέρες πριν και μετά την «αναδρομή» του. Ωστόσο εκτός από την ημερομηνία γάμου, καλό θα ήταν να αποφύγουμε την περίοδο Ανάδρομου Ερμή, συμφωνίες ή υπογραφές για το γάμο, όπως και την αποστολή προσκλητηρίων.

«Mη, κάνει τζιζ» No3:

Εάν και εφόσον είναι δυνατόν, επιλέγουμε ημερομηνία όπου η Σελήνη είναι σε γέμιση (το διάστημα 28 ημερών ανάμεσα στη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο) και όχι σε «άδειασμα», όπως επίσης αποφεύγουμε τις φετινές εκλείψεις: 31 Ιανουαρίου, 15 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου 2018.

Υ.Γ. Στατιστικά οι γάμοι που πραγματοποιούνται σε ζώδιο του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), είναι και εκείνοι που κρατούν!Η κατάλληλη ημερομηνία γάμου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η επιλογή της ιδανικής ημερομηνίας γάμου, είναι μία εντελώς προσωπική υπόθεση! Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη τον δικό σου και του συντρόφου σου, σε ενημερώνω πότε είναι η ιδανική στιγμή, για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας.

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2018

8 έως 10 Ιανουαρίου 2018: Ήλιος και Αφροδίτη θα δώσει στους νεόνυμφους μία κοινή ζωή γεμάτη πλούσια συναισθήματα, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη! Ο ένας θα νιώθει περήφανος για τον άλλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Βοηθήστε με! Αγόρασα στο Αεροδρόμιο ένα…»: Αποκάλυψη B0MBA από Μοντέλο με την κοκαΐνη! Αγνοείται φίλος της…

25 έως 28 Ιανουαρίου 2018: Αφροδίτη, Πλούτωνας και Δίας, δίνουν στο ζευγάρι πάuος, γενναιοδωρία συναισθηματική, ουσιαστική και μεγάλη αγάπη αλλά και καλές οικονομικές συνθήκες στην κοινή ζωή τους.

6 έως 8 Φεβρουαρίου 2018: Το ζευγάρι λόγω της ανανεωτικής και αντισυμβατικής τους σχέσης, δεν πρόκειται να πλήξουν ποτέ με το πέρασμα των χρόνων, με την βοήθεια της Αφροδίτης και του Ουρανού!

16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018: Ο γάμος αυτός στηρίζεται σε γερά θεμέλια και ξεπερνά πάντα με επιτυχία τυχόν προβλήματα, έχοντας συμμάχους Αφροδίτη και Κρόνο.

21 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου 2018: Η περίοδος είναι ιδανική για την τέλεση ενός γάμου, γεμάτο πάθος, βαθύ συναίσθημα, καλή επικοινωνία, ταίριασμα, ρομαντισμό, αλληλοκατανόηση, συναισθηματική γενναιοδωρία και καλή seχουαλική ζωή. Οι 3 τελευταίες μέρες του Φλεβάρη ωστόσο, λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Άρη, προμηνύουν αρκετούς καυγάδες και εντάσεις, παρά την γενική εύνοια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Δες με ΠΟΙΟ Ζώδιο Κάνεις το Τέλειο Ζευγάρι !! 6 Συνδυασμοί Ζωδίων που Κάνουν την πιο «Τρελή» Χημεία μεταξύ τους

19 έως 21 Μαΐου 2018: Καλοπέραση, συχνές θετικές αλλαγές και αξιοθαύμαστη διαφορετικότητα, θα χαρακτηρίζει το ζευγάρι!

31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018: Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας θα εκπληρώσουν τα κοινά όνειρα του ζευγαριού, εκπληρώνοντας κοινές επιθυμίες, κρατώντας ζωντανό τον έpωτα τους και δίνοντας τους οικονομική ευημερία!

11 έως 15 Ιουλίου 2018: Σίγουρα ένας επιτυχημένος γάμος με συναίσθημα, ουσιαστική ευτυχία και θετικές εξελίξεις για το ζευγάρι κατά την διάρκεια του. Κρόνος, Ουρανός και Αφροδίτη, βάζουν γερές βάσεις σε έναν γάμο χαρούμενο και γεμάτο δυναμική θετικότητα!

2 έως 14 Σεπτεμβρίου 2018: Το κλειδί στην επιτυχία του συγκεκριμένου γάμου είναι η σωστή επικοινωνία και το ταίριασμα των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων του ζευγαριού! Γάμος με γερές βάσεις και διάρκεια. Ικανότητα του ζεύγους να ξεπερνά με ευκολία και απόλυτα αποτελεσματικά τα προβλήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εpωτικό Ταίριασμα Ζωδίων: Ο Νέος Ζωδιακός Πίνακας που πέφτει Μέσα 100% & Σαρώνει το Διαδίκτυο.

16 έως 31 Δεκεμβρίου 2018: Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε συνεργασία με την Αφροδίτη, δίνουν αυτά που χρειάζεται ένας πετυχημένος γάμος! Αγάπη, συναίσθημα, πά8ος, εpωτισμός, ουσία, σοβαρότητα, γερές βάσεις και διάρκεια…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ