Η ΝEA Mόδα στα Μαλλιά Λέγεται Grombre και Kερδίζει OΛΟ και Περισσότερες Nέες γυvαίκες

0
874

Η ΝEA Mόδα στα Μαλλιά Λέγεται Grombre και Kερδίζει OΛΟ και Περισσότερες Nέες γυvαίκες

Ποια είναι τελικά αυτή η νέα μόδα στα μαλλιά;

«Είναι υπέροχο να βλέπεις μια γυναίκα να ξεκινά το ταξίδι της στο Grombre με (κατανοητό) φόβο, να υιοθετεί το look αυτό και τελικά ανακαλύπτει ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ και μαζί με αυτό αγαπά περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό!»…

Όταν η Martha Truslow Smith μια γραφίστρια από τη Βόρεια Καρολίνα

αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της να γκριζάρουν, μόλις στα 24 χρόνια της, δεν περίμενε ποτέ, ότι οι φωτογραφίες της στο Instagram θα κέρδιζαν τόσο μεγάλο θαυμασμό και ότι την ίδια αυτή απόφαση θα ακολουθούσαν πολλές ακόμα νέες γυναίκες. (φωτο από κάτω)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοπoιεί! Προσοχή, Avέλπιστη Tύχη γι’ AYTA τα 5 ζώδια

Έτσι, τον Ιούλιο του 2016, η Truslow Smith άνοιξε στο Instagram τον λογαριασμό «Grombre» με έναν και μόνο σκοπό: να κάνει το γκριζάρισμα στις γυναίκες πιο αποδεκτό.

Η Martha Truslow Smith εμφάνισε την πρώτη λευκή τρίχα μόλις στα 14 χρόνια της και,

ενώ αρχικά έβαφε τακτικά τα μαλλιά της, κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει και να υιοθετήσει την τάση του Grombre (εκ του Grey και του Ombre).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Ποια Ζώδια θα Πέσει ο Ουραvός στο Kεφάλι τον Ιαvoυάριο;

Αυτή τη στιγμή η σελίδα της έχει 9.000 ενθουσιώδεις followers, οι οποίες μοιράζονται τις δικές τους φωτογραφίες με τα γκριζαρισμένα τους μαλλιά, μαζί με ενθαρρυντικά μηνύματα προς άλλες γυναίκες που καταπιέζονται από τα στερεότυπα της γυναικείας ομορφιάς που επιβάλλει η κοινωνία.

Αποδεικνύουν δε πόσο όμορφες μπορεί να είναι όχι παρά τα γκρίζα τους μαλλιά, αλλά χάρη σε αυτά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκτακτο!! Έγιvε Διπλός Σεισμός στηv χώρα

Όπως η ίδια λέει: «Είναι υπέροχο να βλέπεις μια γυναίκα να ξεκινά το ταξίδι της στο Grombre με (κατανοητό) φόβο, να υιοθετεί το look αυτό και τελικά ανακαλύπτει ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ και μαζί με αυτό αγαπά περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό!».

Φυσικά, η απόφαση να αφήσει μια γυναίκα τα μαλλιά της να γκριζάρουν είναι πολύ προσωπική, ωστόσο αν θεωρείτε ότι είστε υπερβολικά νέα για να έχετε λευκές τρίχες στα μαλλιά σας, πριν σπεύσετε για βαφή, δείτε τις παρακάτω νέες γυναίκες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σπάει Tαμεία στα ZARA!! Η Πιo Stylish Γούνα του Χειμώvα Κoστίζει Mόνο 40 ευρώ

Μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη

πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...