Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 / 12

0
30
ζώδια, https://pagelife.gr

Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 / 12

Mην συμβιβάζεσαι ποτέ, με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις…

.

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Χωρισμός β0μβα για Γαρμπή-Σχοινά μετά από 20 χρόνια γάμου? Στη δημοσιότητα όλη η αλήθεια

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τη σημερινή ημέρα, Κριέ, θα έχεις ξεχωριστή δημιουργικότητα και πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με ιδιαίτερη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Κριέ, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό είναι, να σκεφτείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, δείχνεις τυπικότητα και υπευθυνότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό, Ταύρε, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό και ένταση για τις υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Ξεκινάει μια περίοδος που όλες οι στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις κι αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΦρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Σκορπιό ανεβάζει την κοινωνικότητά σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, ειδικά σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού θα έχεις τάση προς τα υπερβολικά έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη! Με νέο σύντροφο η Μαρί Κυριακού μετά τον 8άνατο του Μίνωα! Ποιος είναι ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Τα σημαντικότερα προσόντα που μπορείς να έχει κάποιος, είναι αυτά που του επιτρέπουν να επικοινωνεί με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου, Δίδυμε, όπου χρειάζεται, και θα διαπρέψεις. Κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος σου για την επιτυχία δε θα αργήσει να φανεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Δίδυμε, με τα οποία συνεχώς κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε να δώσεις άμεσες λύσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, καθώς έρχεται η περίοδος που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα καταφέρνεις επαρκώς. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για κάποιες συνεργασίες που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές, που σκέφτεσαι να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, ξεκίνα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Η περιέργεια (στην καλή της εκδοχή) και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Επίσης, είναι χρήσιμο να δεχτείς τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων, όμως πρέπει πρώτα να τους τη ζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα η σχέση σου και η πορεία της, Καρκίνε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, Καρκίνε, και για μερικές καθυστερήσεις που έχεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, μια και όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ταίριασμα ζωδίων 2018-2019 !! Ο Νέος ζωδιακός κύκλος που πέφτει μέσα 100% & σαρώνει στο διαδίκτυο

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, Λέων, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια του παρελθόντος.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΈχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου, Λέων. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, Λέων. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες θα είναι στα ύψη της. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Θα έχεις πολλές επιτυχίες στις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, Παρθένε, που αφορούν την σχέση σου. Μίλα για το μέλλον σας και πέρνα ρομαντικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, ώστε να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Την παράτησε για χάρη της Ελένης!! Δείτε την πρώην του Παντζόπουλου που ξετρελαίνει τους άντρες

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση, Ζυγέ μου, θα σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή σε καταπιέζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ, πάρε ριζικές αποφάσεις, αν νομίζεις ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο και το ταίρι σου αδυνατεί να καταλάβει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στην δουλειά σου, Ζυγέ, να πετύχεις πάρα πολλά και να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε κάθε συναλλαγή και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Σκορπιέ, καλό θα ήταν να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν επιδιώξεις αλλαγές σε άλλους τομείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου, ξεκίνησε γυμναστική, πήγαινε για ψώνια και θα δεις, ότι θα βρεις το κέφι να προχωρήσεις με άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, Σκορπιέ, που δεν έχουν σημασία. Καλό είναι, να μην τα συζητήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, δεν θα τα πας άσχημα, φρόντισε όμως να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον μεγάλο έpωτα το νέο έτος & ποια… θα χωρίσουν?

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα υπάρξει μια σύγχυση σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που, ούτως ή άλλως, υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές, που μπορεί να έχεις, και άκου το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεξε όμως τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλαβαίνεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές, ευχάριστες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα, Υδροχόε, από το μηδέν. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Υδροχόε, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν αξιόλογη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, καθώς τα άστρα δείχνουν ότι μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα αποδειχτούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό είναι, να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για να ισορροπήσουν και τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.