Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 10 / 12

0
20
ζώδια, https://pagelife.gr/

Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 10 / 12

Η όμορφες μέρες, δεν έχουν καμία ανάγκη από τον ήλιο…

.

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Νέος Ανάδρομος Ερμής: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Επανασύνδεση φέρνει τα πάνω-κάτω για αυτά ζώδια

Κριός♈
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, σε κάνει πιο ευάλωτο/η συναισθηματικά και λιγότερο ρεαλιστή/α. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ουρανός στο ζώδιό σου «απαιτεί» πρωτοποριακές και ανατρεπτικές κινήσεις κι απ’ ό,τι φαίνεται τελικά είτε εσύ θα «τρελαθείς» είτε θα τρελάνεις τους άλλους με τα καμώματά σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Μπορεί να διακηρύσσεις την ανεξαρτησία σου, αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, μπαίνοντας σε μια κατάσταση συναισθηματικής εξάρτησης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι παλιό που δεν έχει περάσει ακόμη!

Ταύρος♉
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόνκι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα «εμβαπτιστείς» σε παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει εύκολο «θύμα» μιας παραπλάνησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου προκαλέσει ένα «σοκ» που θα σε «ξυπνήσει».
Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μη γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα, αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα νέο κι ένα «μεστωμένο» πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έσκασε Τώρα: Ζευγάρι διάσημος με μαχήτρια!! Αντίπαλοι στο Surνiνοr, μαζί στην ζωή

Δίδυμοι♊
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο… ελεύθερη! Επιπλέον, σου παρέχει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητά τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα προσπαθεί να σε «πείσει» ότι τίποτε πραγματικά νέο δεν μπορεί να προκύψει, αν δεν ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιους «λογαριασμούς» του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας σε κάνει πιο ρομαντικό/η και «καλλιτέχνη της ζωής».
Ερωτικά
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «περιπετειώδες» που όμως διατηρεί ανέπαφη την ανεξαρτησία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις; Ό,τι κι αν διαλέξεις πάντως, η άλλη πλευρά θα… επιμείνει να σε… παρενοχλεί!

Καρκίνος♋
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα εργασιακά και την υγεία σου κι ίσως «ενοχληθείς» από μια εξέλιξη που δεν περίμενες, μπορεί ωστόσο και να εκπλαγείς ευχάριστα από μια… άλλη! Παράλληλα, ο Χείρωνας σε ωθεί να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσδίδει μια καλλιτεχνική «αύρα» στις επιλογές σου και σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η και ονειροπόλο/α.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό και ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζουν» με… υπερπροσφορές και έντονα συναισθήματα και τελικά δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις! Με την Αφροδίτη στον Τοξότη πάντως, ο εργασιακός σου χώρος είναι μια κάποια λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Επιτέλους φτάνει η μεγάλη αγάπη γι’ αυτά τα ζώδια μέσα στο χειμώνα

Λέων♌
Γενικά
Κατ’ αρχάς, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ανανεώνει την προσωπική σου ζωήκαι μπορεί να δοκιμάσεις μια σειρά από εκπλήξεις είτε ευχάριστες είτε όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε παραπέμπει σε μια προσωπική «ανασκαφή», με σκοπό να διορθώσεις όσα «στράβωσαν» παλιά. Μην απορήσεις λοιπόν, αν επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας σε κάνει ακόμη πιο «large» στα οικονομικά σου, με κίνδυνο να σε εκμεταλλευτούν οι κάθε είδους «πονηροί».
Ερωτικά
Μια παλιά και μια νέα επιλογή «κονταροχτυπιούνται» στη ζωή σου και το πρόβλημα είναι ότι δε θα κερδίσει εκείνος/η που σου ταιριάζει πραγματικά, αλλά αυτός/η που ξέρει να «πουλάει» καλύτερα τον εαυτό του/της. Κάπου υπάρχει λάθος, λοιπόν!

Παρθένος♍
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και δημιουργεί νοητικά «κολλήματα»», κάτι που ίσως σε αποσυντονίσει και αναστείλει μια απόφαση που αφορά είτε στην δουλειά είτε στην οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή μάλιστα φαίνεται πως δρομολογούνται αλλαγές και τελικά μπορεί να βρεθείς να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας απέναντί σου σε καλεί να μην ξεγελαστείς από κάποιο ωραίο «περιτύλιγμα» και δώσεις «γην και ύδωρ» σε ένα άτομο που αν ξέρει να κάνει κάτι καλά, είναι το να «παραμυθιάζει» τους άλλους!
Ερωτικά
Δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει μια σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας, ούτε και μια επανασύνδεση. Το πρόβλημα όμως στην παρούσα φάση είναι ότι αν σου δώσουν εννέα σωστές επιλογές και μια λάθος, εσύ θα διαλέξεις με… φανατισμό την τελευταία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Νέα τραγωδία: Φρικτό τέλος για τον αγνοούμενο φοιτητή! Βρέθηκε νεκρός…

Ζυγός♎
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητά σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και δε δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ενισχύει τις «παραδοσιακές» αντιλήψεις και τελικά θα έχεις «δύο σε ένα»! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας διεκδικεί κι αυτός χώρο στην ζωή σου, μέσα από καλλιτεχνικές και μεταφυσικές αναζητήσεις.
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για τη συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να κινηθείς με βάση το αίσθημα ελευθερίας σου. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις που καλείσαι να υπερνικήσεις.

Σκορπιός♏
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως δυσκολευτείς, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου, χωρίς μάλιστα να είναι κάτι ξεκάθαρο. Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε θέλει μακριά από εξαρτήσεις και γι’ αυτό τελικά η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι πολύ αντιφατική. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογούνται αλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα σπάνιο αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπός σου έχει τις αντιρρήσεις του, μπορείς εύκολα να τον επαναφέρεις στην ερωτική «τάξη», χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο δυνατά όπλα σου, δηλαδή την καλά κρυμμένη «ηφαιστειακή» φύση σου, αλλά και την ικανότητά σου στην παραπλάνηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη «φωτιά» για την Μενεγάκη: «Η Ελένη ξαναμίλησε με την πεθερά της, μετά από 2 χρόνια»

Τοξότης♐
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να τηρήσεις μεν την παράδοση, κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η από όσο θα έπρεπε, με κίνδυνο να εμπιστευτείς άτομα, που έχουν μάλλον πονηρές προθέσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να εξασφαλίσει την ευτυχία σου, αρκεί να «σπάσεις» την ρουτίνα, προβαίνοντας σε μια σπάνια εκδήλωση αγάπης. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να συναντήσεις ένα παλιό σου «αμόρε» και ό,τι ήθελε, προκύψει!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού εμπλουτίζει τη ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως σου γίνει μια πρόταση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σου ζητά να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και στη διερεύνηση καταστάσεων του παρελθόντος. Το πιο δύσκολο κομμάτι της ημέρας ωστόσο έχει να κάνει με τις… απατηλές καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν!
Ερωτικά
Αντικρουόμενες ειδήσεις ή καταστάσεις δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα, είτε για τις δικές σου προθέσεις είτε για τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου και καλό είναι να μη «ρισκάρεις» στην πράξη, αφού το πιθανότερο είναι να μη δικαιωθείς.

Υδροχόος♒
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την καταλαβαίνουν, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική όσο και πρωτοποριακή προσπάθεια. Επειδή όμως περιστοιχίζεσαι και από άτομα πιστά στις παραδόσεις και δύσκολα στις αλλαγές, οφείλεις να «παντρέψεις» αυτές τις δύο τάσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται μεν για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μπορεί όμως να λάβεις ένα όμορφο δώρο.
Ερωτικά
Σήμερα το ζητούμενο είναι να κρατήσεις τη διαφορετικότητά σου, κάνοντας διάφορες «τρέλες», χωρίς ωστόσο να χάσεις την επαφή σου με τις συναισθηματικές ανάγκες του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Για να το πετύχεις όμως θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του εγωισμού σου.

Ιχθύες♓
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να «ταξιδέψεις» και να ονειρευτείς, σίγουρα όμως δεν κάνει καλό στην πραγματική σου ζωή, αφού τα βλέπεις όλα όπως τα θέλεις! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, ενώ ίσως επανεξετάσεις ένα θέμα καριέρας που θεωρούσες «τελειωμένο». Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η!
Ερωτικά
Με έναν θαυμαστό τρόπο, εμφανίζονται όλα εκείνα που περιλαμβάνονται στην «βίβλο» του έpωτά σου: Πλούσια συναισθήματα και αγκαλιές, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση ταύτισης συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα. Καλώς την κι ας είναι… ψέμα… astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.