Εpwτικές Προβλέψεις της Tρίτης!! Παλιοί Έpwτες Φέρνουν τα «Πάνω-Κάτω» σε αυτά τα ζώδια!

0
398

Εpwτικές Προβλέψεις της Tρίτης!! Παλιοί Έpwτες Φέρνουν τα «Πάνω-Κάτω» σε αυτά τα ζώδια!

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Tρίτης;

Ο Φλογερός Άρης σε ανάδρομη πορεία και σε αντίθεση με τον Κρόνο, είναι πλανητικές όψεις, που ενισχύουν την libido και ανεβάζουν την εpwτική διάθεση. Έντονες και μοιραίες αισθηματικές καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια…

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Tρίτης 3 / 7 / 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί για Ιούλιο!! Ανέλπιστη Τύχη σε Αισθηματικά-Οικονομικά για τα παρακάτω ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε έτοιμοι για διαφόρων ειδών αλλαγές. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, η αυτοπεποίθηση σας δεν θα σας αφήσει να παγιδευτείτε από αρνητικές σκέψεις, ανασφάλειες ή φοβίες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την ερωτική σας σχέση, κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να οδηγηθείτε σε δέσμευση, κάποιοι άλλοι όμως, ίσως να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού. Με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στην εκρηκτικότητα σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αναποδογυρίσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέο ταίρι κάποιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει ερωτικά, θα εκπλαγείτε από την διάχυτη στάση που θα σας εκδηλώσει. Η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, σήμερα θα εστιάσετε στην προσωπική σας ελευθερία, δεν θα θελήσετε φραγμούς, θα εναντιωθείτε στα εμπόδια. Σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος εκνευρισμού, αποφύγετε τις οξύθυμες αντιδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Απίστευτη Αποκάλυψη για Τζέσυ Παπουτσή: «Τώρα που ‘Έφυγε’, Μπορούμε να το Πούμε..»

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας οδηγήσει σε πράξεις μη συνηθισμένες με στόχο να αποφύγετε καταστάσεις ρουτίνας. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να προσεγγίσετε καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, ωστόσο οποίες κι αν είναι οι αποφάσεις σας καλό θα είναι να συνοδεύονται με τις ανάλογες εξηγήσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα πάρει νέα τροπή η ερωτική σας ζωή, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να διαγράψετε οριστικά κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και θερμές συναισθηματικές συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Η μέρα θα σας φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο εύθυμη στάση. Η απόφαση σας να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα. Απελευθερώστε τις ερωτικές σας διαθέσεις θα υπάρξουν θερμά αποτελέσματα.Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ριζοσπαστικές αλλαγές θα διεκδικήσετε, σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στη ζωή σας. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις. Ενδεχομένως να ερωτευτείτε πρόσωπο με εξτρίμ παρουσιαστικό, θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Σήμερα τα γεγονότα θα ξυπνήσουν για τα καλά τις αισθήσεις σας, προσοχή στην ανεξέλεγκτη παρόρμηση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξει ορμητικότητα στις κινήσεις σας, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να τολμήσετε και να ρισκάρετε. Περνάτε σε νέο κύκλο δράσης με διαφορετικό τρόπο σκέψης, τώρα θα θελήσετε να ανανεώσετε τις ερωτικές σας γνωριμίες, θα δείξετε ενδιαφέρον σε καινούργια πρόσωπα. Ένταση θα υπάρξει σε μια ερωτική σας συζήτηση, αν θέλετε να δώσετε οριστική λύση σε ζήτημα που σας ταλαιπωρεί, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αιχμηρές λέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Μικρό Κοpίτσι ποζάρει με τους Νεαρούς γονείς του!! 17 χρόνια Μετά, κοιτάζει πιο Προσεκτικά τη φωτό & παθαίνει σ0κ

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα σας θα ξεκινήσει με αναθεωρήσεις που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ίδιοι θα διαφοροποιήσετε τις επαφές σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, κλείνετε οριστικά παλιά ερωτικά κεφάλαια. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην καθημερινότητα σας, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή με κατάληξη που θα είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες.Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα αφεθείτε στον ερωτισμό που θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, χωρίς επιφύλαξη θα δεχτείτε προκλήσεις και νέες προοπτικές. Θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό προκύψει. Θετική εξέλιξη θα έχει η καινούργια ερωτική γνωριμία που θα κάνετε, θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας, θα διαφοροποιήσει τον ρυθμό της καθημερινότητα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτά τα Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν, Άσχημα Εpwτικά Μέσα στο Καλοκαίρι

Τοξότης

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε διάθεση για νέες ερωτικές αναζητήσεις, απελευθερωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, στόχος σας θα είναι η αλλαγή και βελτίωση. Σε ερωτική σας συνάντηση θα υπάρξουν έντονες συνομιλίες, θα φροντίσετε να διατυπώσετε σε σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε προσωπική επαφή με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε διάθεση για νέες ερωτικές αναζητήσεις, απελευθερωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, στόχος σας θα είναι η αλλαγή και βελτίωση. Σε ερωτική σας συνάντηση θα υπάρξουν έντονες συνομιλίες, θα φροντίσετε να διατυπώσετε σε σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε προσωπική επαφή με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα πάρετε την μεγάλη απόφαση να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις πίεσης και ρουτίνας. Επαναστατικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τα στάσιμα. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε σχέσεις πρόσωπα και συνθήκες ωστόσο, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε. Στη στάση σας θα υπάρξει αφοπλιστική ειλικρίνεια, αυθορμητισμός και παρόρμηση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας σας φέρνει μια ερωτική έκπληξη που όχι μόνο θα αναστατώσει την καρδιά σας, αλλά θα καταφέρει να κλείσει αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα αλλάξουν την εντύπωση που διατηρούσατε, έρχονται αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με επανασύνδεση, ωστόσο, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...