Εpwτικές ‘Αvατροπές’ 2019: Παλιές Iστορίες Aγάπης «Ξανα-φουvτώνουν» γι’ Αυτά τα ζώδια

0
793
ζώδια, https://pagelife.gr/

Εpwτικές ‘Αvατροπές’ 2019: Παλιές Iστορίες Aγάπης «Ξανα-φουvτώνουν» γι’ Αυτά τα ζώδια

Το 2019 φέρνει επανασυνδέσεις σε κάποια ζώδια.

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές -πρακτικές ευκαιρίες- για να μπορέσουν χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι, να ενωθούν. Το παρελθόν και οι σχετικές ενοχλήσεις του, θα περάσουν πλέον στην λήθη….

Το νέο έτος, με την συμπαντική ενέργεια που θα το περικλείει, θα δώσει αφορμές

που θα ενώσουν αυτούς που μόνο πρέπει να είναι μαζί…για να είναι ευτυχισμένοι, με ξαφνικές επανασυνδέσεις αλλά και νέους έpwτες….

Πολλές -πρακτικές ευκαιρίες- για να μπορέσουν χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι, να ενωθούν, αλλά και νέοι έpwτες θα ξεπροβάλλουν για αυτούς, που πια ξέρουν τι θέλουν από την αγάπη…

Οι προβλέψεις για όλους:

Κριός : Το Κρινάκι

Τα λεπτά εpwτικά συναισθήματα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, είναι αληθινά, και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στο τώρα σας, όπου θα ξεπεραστούν σύντομα και μόνιμα!

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος : Η γυναικεία Μορφή

Υπάρχει γύρω σας μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που δείχνει…να την ενδιαφέρεται εpwτικά αλλά ακόμη δεν σας το έχει πει ευθέως, για λόγους που θα μάθετε προσεχώς.

Τυχερό νούμερο : 5

Δίδυμοι : Ο Δρόμος

Έχουν ευτυχώς πια αλλάξει κάποια πράματα μέσα στην ζωή – καθημερινότητα του συντρόφου σας, και αυτό θα σας φέρει και σαν ζευγάρι πιο κοντά σε αποφάσεις ζωής.

Τυχερό νούμερο : 6

Καρκίνος : Η αντρική Μορφή

Είστε από τους πιο τυχερούς, αυτού του νέου μήνα, όπου και θα δείτε την οικονομική σας ζωή, να ανθίζει, να έρχονται και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας, αλλά και την ψυχολογία σας, να βελτιώνεται.

Τυχερό νούμερο : 7

Λέων : Ο Ήλιος

Μια νέα αγάπη σας περιμένει, στην αλλαγή του ζωδίου! Εσείς που είστε σε μια αναζήτηση για να δελεάσετε και πάλι το ερωτικό σας παρελθόν, θα βρείτε τις πόρτες ορθάνοιχτες!

Τυχερό νούμερο : 1

Παρθένος : Τα Σπαθιά

Προξενιά και εpwτοφιλίες, θα στρωθούν στον δρόμο σας και μάλλον θα πιάσουν την ερωτική σας προσοχή. Όπως και να είναι οι καταστάσεις το μόνο βέβαιο είναι ότι εσείς είστε μπροστά σε μια νέα σχέση.

Τυχερό νούμερο : 5

Ζυγός : Η Κορώνα

Κάποιες αμαρτίες σας από το παρελθόν, έχετε να συναντήσετε και πάλι μπροστά σας, και μάλλον τώρα που τα πράματα θα είναι και πιο ξεκάθαρα, θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή.

Τυχερό νούμερο : 7

Σκορπιός : Τα Χρήματα

Οικονομικές ευκολίες αλλά και επιτυχίες σας περιμένουν την δεύτερη εβδομάδα του νέου μήνα. Σίγουρα με ανεβασμένη την ψυχολογία, θα έχετε και καλύτερη – καθαρή σκέψη για την εpwτική σας ζωή.

Τυχερό νούμερο : 9

Τοξότης : Η κόκκινη Καρδιά

Κάποιος που είναι ακόμη πολύ ερωτευμένος μαζί σας, έχει διάθεση και πρόθεση αυτήν την νέα εβδομάδα να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει για τι θέλει επιτέλους από εσάς.

Τυχερό νούμερο : 7

Αιγόκερως : Οι Εp@στές

Μην σκορπάτε τον έpwτα και τις υποσχέσεις και μετά κάνετε πίσω. Αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, και πιθανόν και κάποιος να πληγωθεί. Μια παλιά σας υπόθεση θα ανοίξει από τις 11/01 και μετά.
Τυχερό νούμερο : 8

Υδροχόος : Ο Δίας

Δεν έχετε καταλάβει, τι ζητάει και τι τελικά θέλει αυτός που έρχεται και φεύγει από την ερωτική σας καθημερινότητα. Μπορεί και τίποτα, και απλά να αρέσκεται σε αυτό το παιχνίδι.

Τυχερό νούμερο : 5

Ιχθείς : Το Καράβι

Δεν έχετε ακούσει κάτι σοβαρό, από τη μεριά του συντρόφου σας, και αυτό είναι και μια παρατεταμένη κατάσταση, που δείχνει ότι μάλλον όλο αυτό είναι αδιέξοδο.

Τυχερό νούμερο : 4 ….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...