Δεiτε τη Στιγμή που Πέφτει «Mαύρο» στο Mega! Αυτή Hταν η Tελευταία Eικόνα που Eδειξε

Mega, https://pagelife.gr/

Δεiτε τη Στιγμή που Πέφτει «Mαύρο» στο Mega! Αυτή Hταν η Tελευταία Eικόνα που Eδειξε

Το «μαύρο» στο Mega έπεσε στις 2:08:36 ξημερώματα της Κυριακής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 2.00 και συγκεκριμένα στις 2.11 π.μ. το Mega σταμάτησε να εκπέμπει. Το σήμα του έπεσε και το Μεγάλο Κανάλι πέρασε στην ιστορία….

Ήταν 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, στους δέκτες

του «μεγάλου καναλιού» έπαιζε επεισόδιο «των Απαράδεκτων», όταν μετά από 29 χρόνια λειτουργίας έπεσε «μαύρο» και το Mega Channel σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eπιτέλους ΕΦTAΣE η Σειρά τους!! Aυτά τα Ζώδια Bρiσκoυv το Mεγάλo Έpwτα MEΣA στο Φθιvόπωρo

Έχοντας συνδεθεί με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, το Mega Channel αποτελεί παρελθόν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.Λίγες ώρες πριν από το «μαύρο», οι εργαζόμενοι του σταθμού αποχαιρέτησαν το κοινό, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες σειρές, και συγκεκριμένα τις «Τρεις Χάριτες», το «Δις Εξαμαρτείν» και τους «Απαράδεκτους».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, η οποία καταλήγει στο ότι η απουσία του τηλεοπτικού σταθμού από την τελευταία αδειοδοτική διαδικασία οδηγεί και στο τέλος της 29ετους πορείας του.

Δείτε τη στιγμή που σβήνουν τα φώτα στο Μεγάλο ΚανάλιΠώς φτάσαμε στο «μαύρο»

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ, με απόφαση από τις 5 Οκτωβρίου, επικαλείται το νόμο 4496/2017, σύμφωνα με τον οποίο η συνέχιση της λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών εξαρτάται από τη συμμετοχή τους στον τελευταίο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ναταλία Δραγούμη Aπoκαλύπτει την δίαιτά της: «Έτσι Κατάφερα να Xάσω 25 Κιλά, ΜΕΣΑ σε 4 Mήνες»

«Στην περίπτωση μη συμμετοχής ή απαράδεκτης ή ανεπιτυχούς συμμετοχής τηλεοπτικού σταθμού σε προκηρυχθείσα διαδικασία αδειοδότησης επιβάλλεται κατά δέσμια αρμοδιότητα ο τερματισμός λειτουργίας του μετά την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, χωρίς να καταλείπεται στάδιο εκτίμησης των κατ’ ιδίαν περιστάσεων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου του 1989…

Η Digea με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων είχε κάνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες το τέλος μετάδοσης όλως των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού.

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέα Απώλεια στο Xώρο του θεάματος: Eφυγε από τη Zωή Γvωστή Ελληviδα ηθοποιός

Το συγκινητικό «αντίο» των εργαζομένωνΟι εργαζόμενοι του καναλιού έφτιαξαν ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο με το οποίο αποχαιρετούν τον κόσμο.

Πρόκειται για συρραφή από παλιά σίριαλ και που αγαπήθηκαν από το κοινό:

Αξέχαστες σειρές, μοναδικές ερμηνείες

Τόσο η ταινιοθήκη όσο και ο μακρύς κατάλογος των σειρών του Mega συνιστούν μια από τις σπουδαιότερες τηλεοπτικές «κληρονομιές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> AYTA Είναι τα Γυναικεία Ζώδια που Aφήvoυv Σημάδια! Γυvαiκες, που τις Σκέφτovται οι Πρώηv τους &…κλαivε

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους – ηθογραφικούς πια – «Αυθαίρετους», το… απολαυστικό «Εκμέκ Παγωτό» του Βασίλη Νεμέα, τις «Τρεις Χάριτες», τους «Δύο Ξένους» και το «50-50»;…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…