Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες γιαουρτιού!! Ζεστές ή Κρύες, όπως και να τις φας είναι φανταστικές!

τηγανίτες, https://pagelife.gr/

Α φράτες και ελαφριές τηγανίτες γιαουρτιού!! Ζεστές ή Κρύες, όπως και να τις φας είναι φανταστικές!

Δοκιμάστε την συνταγή και θα μας δοξάζετε…  Οι πιο Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες που δοκιμάσατε.

Η παρέα για το καφεδάκι μας κι όχι μόνο, θα σας ενθουσιάσουν η γεύση τους.   Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, με μερέντα, όπως και να φαγωθούν είναι φανταστικές…

Τρώγονται επίσης, φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά.

Υλικά:

1 ποτήρι γιαούρτι
3 κουταλάκια μπέκιν
2 αυγά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θα «παραλύση» όλη η χώρα !! Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 Μαρτίου

1/4 ποτηριού ηλιέλαιο
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο λάδι για το τηγάνι



Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο.

Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι πατάμε λίγο γιατί θα φουσκώσουν, βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πάγωσαν όλοι στο Power of Love!! Γνωστή παίκτρια έγινε… μέντιουμ-αστρολόγος

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε 1-2 φορές!!!
Τρώγονται ζεστές ή κρύες… zzcook.blogspot.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ