Αυτοκτόνησε 7 Mηνών έγκυος! Το πιο Τραγικό απ’ Oλα όμως, Eivαι ΑΥΤΟ που Bρήκε η Αστυνομία σπίτι της

ΑΥΤΟ, https://pagelife.gr//

Αυτοκτόνησε 7 Mηνών έγκυος! Το πιο Τραγικό απ’ Oλα όμως, Eivαι ΑΥΤΟ που Bρήκε η Αστυνομία σπίτι της

Πάγωσαν στην κυριολεξία οι αστυνομικοί…Δείτε φωτό που ακολουθούν…

Τι ήταν αυτό που βρήκε η αστυνομία μέσα στο σπίτι της; Η ίδια ανέβασε υπερηχογράφημα που έδειχνε ότι ήταν έγκυος. «Η μανούλα θα σας αγαπάει για πάντα και δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ» έγραψε….

Από την ταράτσα parking ύψους 12 μέτρων πήδηξε η 23χρονη Φιόνα Άντερσον

που δεν άντεξε το γεγονός ότι ο σύζυγός της σκόπευε να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα. Αν και τα πραγματικά θύματα είναι τα τρία παιδιά της, που βρέθηκαν νεκpά στο σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Πέμπτης!! Ξαφvική Επαvασύvδεση Bάζει «Φωτιές» σε Αυτά τα Ζώδια

«Η μανούλα θα σας αγαπάει για πάντα και δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ».

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που πόσταρε στο face book η 23χρονη , λίγες ώρες πριν πηδήξει από την ταράτσα.Ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και ένα σκαναρισμένο υπερηχογράφημα που έδειχνε ότι ήταν έγκυος επτά μηνών με κοριτσάκι το οποίο σκόπευε να ονομάσει Έβαλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Όλη η Aλήθεια!! Aviατη η Aσθέvεια που Πάσχει η Eλέvη Μενεγάκη

Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι το τι βρήκε η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι της, που απείχε 1,5 χλμ. από το parking.

Τα πτώματα δηλαδή των τριών παιδιών της, ονόματι Λαβίνια, Άντι και Κάιντεν (ηλικίας 3 ετών, 2 ετών και 11 μηνών αντίστοιχα).

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο λόγος που οδήγησε την 23χρονη στηναυτοκτονία ήταν η πεποίθησή της ότι ο Γκρέγκ Μακλέλαντ, πατέρας των τριών παιδιών της, σκόπευε να την αφήσει για κάποια άλλη.

Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μπορεί να δεις κανείς συγκινητικές εκκλήσεις προς αυτόν:«Το μόνο που έχουμε κάνει είναι να σε αγαπάμε και να πιστεύουμε σε σένα. Μας έχεις πληγώσει τόσο πολύ και για τόσο μεγάλο διάστημα. Σου έδωσα ότι μπορούσα. Τα παιδιά σου σε λατρεύουν λες και είσαι θεός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Eπιτέλους ΕΦTAΣE η Σειρά τους!! Aυτά τα Ζώδια Bρiσκoυv το Mεγάλo Έpwτα MEΣA στο Φθιvόπωρo

Συγκεκριμένα για τον θάνατο των παιδιών η αστυνομία δεν έχει αποφανθεί ακόμη, περιμένοντας τα αποτελέσματα της σχετικής ιατροδικαστικής έρευνας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…