Αποκάλυψη β0μβα για Xωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια: «Όταν ο Βασίλης το Kατάλαβε, Αποφάσισε ότι ΔEN Mπορούν να Eίναι μαζί»

χωρισμό, https://pagelife.gr/

Αποκάλυψη β0μβα για Xωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια: «Όταν ο Βασίλης το Kατάλαβε, Αποφάσισε ότι ΔEN Mπορούν να Eίναι μαζί»

Όλο το παρασκήνιο για τον χωρισμό Τζένης Μπαλατσινού-Βασίλη Κικίλια.

«Τα προβλήματα στη σχέση αυτή είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Όταν ο Βασίλης Κικίλιας το κατάλαβε, αποφάσισαν ότι οι δρόμοι τους δεν μπορεί να είναι μαζί»…

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα περίπου μήνες σχέσης και ενάμιση συγκατοίκησης.

Πριν από λίγη ώρα -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε τον χωρισμό του ζευγαριού, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Που Eίσαι Aντρέα να την δεις!! Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου με Mικροσκοπικό…μπικίνι

«Ισχύει ο χωρισμός, είναι όντως αλήθεια. Τα προβλήματα στη σχέση αυτή είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μία διαφορετική προσέγγιση κάποιων πραγμάτων, με βασικότερη αυτή της απόκτησης παιδιού.

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια.Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έpwτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά.

Επήλθε και μια δεύτερη συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι οι δρόμοι τους δεν μπορεί να είναι μαζί, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν ξεχωριστά.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χώρισαν αλλά δε μάλωσαν. Παραμένουν δυο φίλοι, όσο μπορεί να είναι φίλοι δυο πρώην», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Tελευταία Πανσέληνος Aυγούστου! Eπιτέλους Mεγάλη Τύχη σε Εpwτικά-Οικονομικά γι’ Aυτά τα ζώδια

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω video:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…