Ανάσταση την Μεγάλη Τρίτη!! Ποιοι θα βρουν στους λογαριασμούς τους 200 ευρώ;

0
1924
ευρώ, https://pagelife.gr/

Α νάσταση την Μεγάλη Τρίτη!! Ποιοι θα βρουν στους λογαριασμούς τους 200 ευρώ;

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα πάρουν τα 200 ευρώ; Δείτε ποιους αφορά.

Χαράς Ευαγγέλια για μία μεγάλη ομάδα πολιτών, καθώς τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου, προγραμματίζεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους 200 ευρώ…

Χαράς Ευαγγέλια για μία ακόμα ομάδα συνταξιούχων, καθώς τη Μεγάλη Τρίτη

3 Απριλίου, προγραμματίζεται να πληρωθούν άλλες 5.000 νέες επικουρικές συντάξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Στα κάγκελα η Ηλιάκη! Ο πρώην της βρήκε άλλη ξανθιά και…Δείτε τα στιγμιότυπα που την έχουν τρελάνει…

Από αυτές, οι 2.272 θα αφορούν σε αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2015 και μετά. Συνεπώς, ειδικά αυτές οι επικουρικές συντάξεις έχουν υπολογιστεί με τη διαδικασία του μαθηματικού τύπου, όπως προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι επικουρικές συντάξεις που εκδόθηκαν με το νέο τρόπο υπολογισμού αφορούν πρώην δημοσίους υπαλλήλους και εργαζόμενους σε πρώην ΔΕΚΟ. Η επικουρική σύνταξη που θα λάβουν κατά μέσο όρο κυμαίνεται στα επίπεδα των 200 ευρώ, για περιπτώσεις με 35 έτη ασφάλισης.
Υπάρχουν όμως και κάτι παραπάνω από 2.700 επικουρικές συντάξεις που θα καταβληθούν την ίδια ημέρα και αφορούν αιτήσεις προ του 2015. Αυτές οι συντάξεις έχουν υπολογιστεί με το «παλαιό» καθεστώς και αφορούν κυρίως ασφαλισμένους του πρώην ΙΚΑ και εμποροϋπαλλήλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θάνος 30 ετών: «Είναι άσχημη, αλλά θα την παντρευτώ για τα λεφτά της & την…»

Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) έχει ακόμα σε εκκρεμότητα σχεδόν 112.000 αιτήσεις για χορήγηση επικουρικής σύνταξης. Εκτιμάται ότι εάν επιτευχθεί ο στόχος να απονέμονται σε μηνιαία βάση έως 8.500 επικουρικές συντάξεις, τότε οι εκκρεμότητες θα πάψουν να υφίστανται σε περίπου ένα έτος από σήμερα, δηλαδή τον Μάρτιο του 2019…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανσέληνος στον Ζυγό: H Άση Μπήλιου προειδοποιεί!! Απρόβλεπτες εpwτικές εκπλήξεις γι’ αυτά τα ζώδια

Από τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, προκύπτει ότι η μέση επικουρική σύνταξη πια, σύμφωνα με τις αλλαγές που θεσμοθετήθηκαν με το νόμο Κατρούγκαλου κυμαίνεται στα επίπεδα των 150 ευρώ το μήνα. Από το σύνολο των εκκρεμών αιτήσεων, οι 107.000 είναι ληξιπρόθεσμες, δηλαδή βρίσκονται σε αναμονή χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 90 ημερών.

Οι περισσότερες αιτήσεις, περίπου 96.200 έχουν υποβληθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2015, άρα εντάσσονται στο νέο τρόπο υπολογισμού των επικουρικών συντάξεων…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.