Αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης!! Απροσδόκητη συvάvτηση με παλιό έpwτα για αυτά τα ζώδια!

0
1269

Αι σθηματικές προβλέψεις της Τρίτης!! Απροσδόκητη συvάvτηση με παλιό έpwτα για αυτά τα ζώδια!

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Τι επιφυλάσσει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Ο βιαστικός Άρης συγκρούεται με τον ορμητικό Κρόνο, που έχει άγνοια κινδύνου. Αυτή η συγκυρία θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά κάποιων ζωδιών…

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Τρίτης 10-4-2018:

Κριός

Νιώθεις σα να θες να πετάξεις σήμερα, μιλώντας από ρομαντική άποψη. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, γιατί ό,τι αφορά τα προσωπικά σου, είναι δική σου υπόθεση. Σε λίγες μέρες όμως, ίσως να στεναχωρηθείς με τον παρορμητισμό σου, επειδή θα υπάρξουν απρόβλεπτες επιπτώσεις από τις κινήσεις σου. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις κάποιον σοβαρά, καλό είναι να τον ενημερώσεις, τι σχεδιάζεις να κάνεις, ιδιαίτερα αφού δε θα τον περιλαμβάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κι όμως, ο τρόπος που σας κρατάει το χέρι ο σύντροφός σας, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας

Ταύρος

Ξέρεις πώς να είσαι υπομονετική με τα πάθη σου, όμως σήμερα μπορεί να προσπαθήσεις, να κάνεις μια τολμηρή κίνηση στα ερωτικά σου. Αλλά ένα μέρος σου ανησυχεί, πως η έντασή σου μπορεί, να είναι η αιτία που το ταίρι σου θα δημιουργήσει ένα μικρό τείχος αντίστασης. Έτσι θα βάλεις τα δυνατά σου για να καθυστερήσεις τις κινήσεις σου, μέχρι να αισθανθείς ότι η στιγμή είναι κατάλληλη. Υπάρχουν λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην δημιουργία μιας σχέσης και στον σεβασμό του συντρόφου σου. Ευτυχώς, η αποφασιστικότητά και η λογική σου, θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Δεν θα είναι εύκολο, να σταματήσεις από την προσπάθεια, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο, με το δεσμό σου. Ωστόσο, ο αχαλίνωτος ενθουσιασμός σου, θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στα εpwτικά θέματα, αν το ταίρι σου δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα σου. Αντί να πιέζεις τις καταστάσεις, εξέτασε τα αισθήματα του αγαπημένου σου. Η συνεργασία είναι κατά πολύ καλύτερη, από την ισχυρογνωμοσύνη αυτή τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 9 σύμβολα που δεν πρέπει να αγνοήσεις αν τα δεις στον ύπνο σου! Προσοχή, αν δεις «δόντι» σημαίνει…

Καρκίνος

Θέλεις να επικεντρωθείς στην εpwτική σου δράση, ώστε να ελέγχεις τα πράγματα και ψάχνεις να βρεις τρόπους να το καταφέρεις. Όμως κι ο σύντροφός σου σκέφτεται το ίδιο πράγμα, θέλοντας να πάρει αυτός τον έλεγχο, δημιουργώντας έτσι, ένα κλίμα ανταγωνισμού μεταξύ σας. Η ανταλλαγή τέτοιων συναισθημάτων , σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας. Αυτός που αγαπάς, δεν είναι αντίπαλος, αν και η ένταση που θα δημιουργηθεί, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος, για να βρεις το δρόμο σου, μέσα από τα παιγνίδια εξουσίας.Λέων

Ο σύντροφός σου έχει ακούσει σίγουρα τις μεγάλες ιδέες σου για τη σχέση σας , αν και αυτός σήμερα, θέλει να πάρει άλλο δρόμο ο δεσμός σας. Διακινδυνεύεις να πάρεις κάτι προσωπικά σε μια ευαίσθητη κατάσταση σαν κι αυτή, αλλά αν αντιπαρέλθεις αυτό, που αισθάνεσαι σαν μια επίθεση στο εγώ σου, θα εξυπηρετήσει τα ερωτικά σου πολύ καλύτερα από το να ψάχνεσαι για καυγά αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Τα εpwτικά σου, μπορεί να απαιτούν να χρησιμοποιήσεις την διακριτικότητά σου, σήμερα για να τα λύσεις. Ωστόσο, αν θες να πεις κάτι περίπλοκο στον σύντροφό σου, ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστείς, θα είναι σημαντικότερος από το ίδιο το μήνυμα. Αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης θα το έχεις εσύ, γι αυτό μην κατηγορήσεις το σύντροφο. Στό χέρι σου είναι να πάνε καλά τα πράγματα ή να τα οδηγήσεις στην καταστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Με αυτόν τον τρόπο έχασα 16 ολόκληρα κιλά»: Η Νατάσα Μποφίλιου μας αποκαλύπτει το μυστικό της

Ζυγός

Το μόνο που θέλεις είναι γαλήνη και ηρεμία στην ερωτική σου σχέση. Μπορεί να πιστεύεις πως η πραγματοποίηση του πάθους σου, είναι μονόδρομος, αλλά αν διευρύνεις τους ορίζοντες σου, μπορεί να βρεις επιλογές, που δεν είχες σκεφτεί. Στα ερωτικά σου, προσπάθησε να βλέπεις τις καταστάσεις με διαφορετικό μάτι. Αυτό θα εξυπηρετήσει τη σχέση σου, να μείνει ανοιχτή σε καινούργιες ιδέες.

Σκορπιός

Αν ο σύντροφός σου δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του, ήρθε η ώρα να το συζητήσετε. Θέλεις να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και όταν το ταίρι σου αμφισβητεί κάθε κίνησή σου, αυτό, δε θα το βρίσκεις σέξι σε λίγο. Υποχώρησε προσωρινά από τις μπερδεμένες καταστάσεις. Μη φοβάσαι αν κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να σκεφτείς την επόμενη κίνησή σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκτακτο: «Έφυγε» από την ζωή ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Τοξότης

Μπορεί να είσαι τόσο κολλημένη με μια ιδέα που βρίσκεις αξιαγάπητη, ώστε να μη θέλεις να συμπεριλάβεις το ταίρι σου σήμερα. Όμως εξαιτίας αυτού του θέματος, ίσως χάσεις το στόχο σου και το καλύτερο θα ήταν να το ξανασκεφτείς πιο ήρεμα και πιο σοβαρά. Αν ενοχληθείς από τις αντιρρήσεις του αγαπημένου σου, η λύση δεν θα είναι να του εναντιωθείς. Μάλλον θα είσαι η ίδια υπεύθυνη για τη δύσκολη θέση στην οποία θα βρεθείς.

Αιγόκερως

Σήμερα, εστιάζεις στο να βρεις τρόπους για να διατηρήσεις την ηρεμία και τη γαλήνη στη σχέση σου. Αλλά δεν μπορείς να βρεις μόνη σου την αρμονία, πρέπει να θέλει, να συμμετέχει και ο σύντροφος. Η ένταση που υπάρχει τώρα στη σχέση σου, μπορεί να οφείλεται σ’ένα πρόσφατο πρόβλημα που δημιούργησες. Άν ανοίξεις την καρδιά σου και πρόθυμα ζητήσεις συγγνώμη, μπορεί να έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Ο αγαπημένος σου μπορεί να μη γνωρίζει τα αισθήματά σου και ίσως με τα λόγια του σε πληγώσει, γι αυτό κι εσύ θα πρέπει να του μιλήσεις. Η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα, ενισχύοντας όλα τα ερωτικά σου συναισθήματα. Μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση και να φέρεις τα πάνω κάτω, με τα γρήγορα ανακλαστικά σου, τη μεγάλη σου αγάπη και τη σκέψη της μεγαλύτερης εικόνας που έχεις για τη σχέση σου.

Ιχθύες

Αν ταίρι σου σ’αφήσει στα βαθιά και δεν ακολουθήσει ένα κοινό σας σχέδιο, αυτό θα σου φέρει κάποιες αναμνήσεις από μια παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν. Μη προσπαθείς όμως να συγκρίνεις τις περιπτώσεις, γιατί τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Είναι στο χέρι σου να διώξεις τα αρνητικά συναισθήματα και να τα αντικαταστήσεις με θετικά. Μόνο με ανοιχτό μυαλό θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη δυναμική της σχέσης σου… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.